Anubis13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Χίλια ευχαριστώ ρε! Να σαι καλα..Ειναι εκπληκτικη η ποιοτητα..Ισως μονο και μονο για αυτο να αξιζει το nba pass(δεν ξερω ποσο κοστιζει-ουτε αν υποστηριζει την ελλαδα)
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Να σαι καλα..Ειναι εκπληκτικη η ποιοτητα..Ισως μονο και μονο για αυτο να αξιζει το nba pass(δεν ξερω ποσο κοστιζει-ουτε αν υποστηριζει την ελλαδα) Απλά στο full screen κόβει λίγο απο το πάνω μέρος.
Komorias Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 τελος οi lakers.2ο ημιχρονο κ κατω απο 40 ποντους.........
nikos21aek Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Έσβησα τα cookies και δούλεψε.Πολύ καλό.Άμα είχε 3-5€ το παιχνίδι χαλαρά όλα τα παιχνίδια έτσι θα τα έβλεπα.60€ για 4-5 παιχνίδια που θα δω ακόμη και αν τα δω δεν αξίζει όμως.
Komorias Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 τι κανει ο τρελος Terry!!!!!!!!!!!!!! βαλε κ τον Stogiakovic.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Τι απόλαυση ρε γαμώτο να βλέπεις τον Πέτζα να διαλύει τους Fakers μόνος του!
DKNI Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Πρεπει να παρει ενα ο Γερμανος. Κριμα αυτο το παιδι με το μπασκετ που εχει μεσα του, να μην εχει τιτλο. Κριμα να εχει ο καθε αμπαλος και οχι ο Ντιρκ. Και μακαρι να παρει τιτλο στην μαπα του "μπουχου μπουχου δεν μπορω μονος μου, θελω αλλους 2 All Star" Τζειμς
insomniaK Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Έσβησα τα cookies και δούλεψε.Πολύ καλό.Άμα είχε 3-5€ το παιχνίδι χαλαρά όλα τα παιχνίδια έτσι θα τα έβλεπα.60€ για 4-5 παιχνίδια που θα δω ακόμη και αν τα δω δεν αξίζει όμως. Η διαφήμιση στα γερμανικά, λέει για έκπτωση 20%.
speedy23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Σεληνιασμενος ο Τερυ.9/10 τριποντα μεχρι στιγμης και ο Πετζα 4/4.Τριτος στην παρεα που βοηθαει απιστευτα στο σκοραρισμα ο θεορατος Μπαρεα.Μεγαλη υποθεση να εχεις τετοια βοηθεια απο τον παγκο.Δεν το λεω για σημερα που τους μπαινουν ολα αλλα και για τα προηγουμενα ματς.Θελω απιστευτα ο Νοβιτσκι να το σηκωσει γι'αυτο ειμαι με το Νταλας all the way.Επισης πολυ χαρουμενος,μα παρα πολυ,που παιρνουν το μπουλο οι Λεικερς.Παντως ο τροπος που πασαρει το Νταλας και βρισκουν παντα τον ξεμαρκαριστο παιχτη,ειναι σεμιναριακος.Μπραβο τους.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Και μακαρι να παρει τιτλο στην μαπα του "μπουχου μπουχου δεν μπορω μονος μου, θελω αλλους 2 All Star" Τζειμς Ο Φραγκοking, θα μείνει στην ιστορία ως ένας loser superstar που πήγε σε ομάδα με άλλους δύο ισάξιους του, γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να πάρει πρωτάθλημα με τους Cavaliers. Αν, εν τέλει, πάρει πρωτάθλημα το Μαιάμι, πάλι θα τον θυμούνται σαν τον πρωταθλητή με τα "ξένα @ρχίδια".
Komorias Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Πρεπει να παρει ενα ο Γερμανος. Κριμα αυτο το παιδι με το μπασκετ που εχει μεσα του, να μην εχει τιτλο. Κριμα να εχει ο καθε αμπαλος και οχι ο Ντιρκ. Και μακαρι να παρει τιτλο στην μαπα του "μπουχου μπουχου δεν μπορω μονος μου, θελω αλλους 2 All Star" Τζειμς γιαμενα αυτος ο αμπαλος μπουχου κτλ Lebron αξιζει κ αυτος ενα δαχτιλιδη οπως κ ο Ντιρκ αλλα κ ο Ροσε.γιαυτο ειναι τα playoffs για να το φορεσει ο καλυτερος.βλεπω τελικος Ντιρκ vs Lebron+Wade κ νικητη τον Γερμανο
nikos21aek Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Η διαφήμιση στα γερμανικά, λέει για έκπτωση 20%. Μέχρι πότε ισχύει;Πες μου αν είναι να κάνω.Βασικά μετά τον σημερινό αποκλεισμό των lakers θα πέσει η τιμή.Αν είναι για πάντα -20% να κάνω μετά από αυτό το γύρο.
pamaxon Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Καλά τι 3ποντο πέφτει τους έχουν ξεφτιλίσει τελείως έτσι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα