jimmy0077 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καλά μωρέ χαλαρά, ο καθένας έχει την αποψή του. 1
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 οκ opinions are like assholes, everybody has one 1
~mxls~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Όχι χαρακτηρισμούς παίδες. Η απογοήτευση, εκτος απ'την "βαριέμαι να κυνηγάω" άμυνα των Χιτ, είναι όντως ο Wade. Ακόμα και τώρα μπορει να αποδώσει καλύτερα, όπως έδειξε στα π.ο. Για Μπος μην λέω τα ίδια.
jimmy0077 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Έχω την εντύπωση πως ο Wade έχει κουραστεί στα playoffs. Ειδικά με τους Pacers.
PostHelper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 κι εγω ως προς (και) την εξελιξη ειπα (πφφφ) δεν ηταν δραμα ο 2ος, αλλα και ο 1ος;;;; για βουτα την γλωσσα στο μυαλο σου πριν απαντησεις την επομενη φορα Ως προς την εξελιξη της σειρας εννοουσα οχι ως προς την εξελιξη καθε αγωνα. 3-1 ειναι. Αρα οχι και η πιο καλη εξελιξη που θελαμε. Οποτε αλλη φορα πριν αρχισεις τους προσβλητικους χαρακτηρισμους προσπαθησε να καταλαβεις μην τυχον και εγινε καποια παρερμηνευση των λεγομενων του αλλου.. Σε θεωρουσα λογικο(οχι και τοσο πλεον) για αυτο και δεν εκανα ριπορτ το ακατανοητο ξεσπασμα σου με τους χαρακτηρισμους.
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ναι, κι αμα το κανεις κατι θα γινει ας πουμε, το χω κανει κ εγω παλιοτερα, μην νομιζεις, δεν τρεχει μια
PostHelper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ναι, κι αμα το κανεις κατι θα γινει ας πουμε, το χω κανει κ εγω παλιοτερα, μην νομιζεις, δεν τρεχει μια Νομιζεις. Δεν ξερεις τι φοβερες επιπτωσεις μπορει να επιφερει ενα ριπορτ....
~mxls~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Έχω την εντύπωση πως ο Wade έχει κουραστεί στα playoffs. Ειδικά με τους Pacers. Ναι δυστυχώς. Υποτίθεται όμως ότι θα έπαιζε περισσότερα μιν. στην ρέγκιουλαρ σίζον ο Λεμπρον, για να'ναι φρεσκος ο Γουέιντ στα π.ο. Μέχρι σε κάποιο βαθμό αυτό έχει επιτευχθει για το Μαϊάμι (θα μπορούσε να χάνει και ματς ο DW μην ξεχνιόμαστε), αλλα φαίνεται να μην αντέχει. Επιστροφή σε αυτο που υπήρξε κάποτε δεν υπάρχει, αλλα δεν είναι αυτο το ζητούμενο για τους Χιτ. Το πρόβλημα είναι κυρίως αμυντικό. Στα πρώτα 2 ματς, και παρα την ήττα στην έναρξη των τελικών, ωθούσαν τους Σπερς σε πολλα λάθη. Αν θέλουν να έχουν ελπίδες και να πετύχουν το απίθανο, και ειδικά απέναντι σε ομάδα με τέτοια χημεία, η μόνη λύση βρίσκεται στην άμυνα. MVP τελικών έως τωρα ο Λέοναρντ. Δεν νομίζω να υπήρχε έστω ένας που να το'χε προβλέψει.
whodatinsomniaK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αυτός που μου έχει κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής ειναι ο Τζινόμπιλι. Βλέπεις το παιχνίδι κι αναρωτιέσαι γιατί παίζει με αυτά που κάνει ή καλύτερα, με αυτά που δεν κάνει πια. Μετά ρίχνεις μια ματιά στην στατιστική το +/- και ειναι στο +22 όταν ο Leonard έχει +11...
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Νομιζεις. Δεν ξερεις τι φοβερες επιπτωσεις μπορει να επιφερει ενα ριπορτ.... 1) ναι ε; α, εμενα μου ειπαν, νταξει μωρε, δεν εγινε κ τπτ κ κατι τετοια, τεσπα 2) ακομα κ ως προς την εξελιξη της σειρας να εννοουσες οπως λες, μια χαρα ηταν κ η εξελιξη, προηγηθηκε ο ενας, ισοφαρισε ο αλλος, τι αλλο ηθελες δλδ; κ τωρα κανονικα στο 2-2 επρεπε να ειμασταν αν δεν το παιζαν μπος κ γουεϊντ
Basilisc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Βασικά αν έβαζαν τις 4 βολές Παρκερ και Ντάνκαν παίζει να ασχολούμασταν πια μόνο με Μουντιάλ. 1
Anubis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Βασικα με εχετε απογοητευσει...Ουτε ενα gif-ακι απο τα χθεσινα plays..Ντροπη!
nzeppos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Το είδα κι εγώ πριν λίγη ώρα. Δεν νομίζω πως έχουμε πολλά πράγματα να πούμε, εκτός του ότι τα τελευταία 2 παιχνίδια θα μείνουν στην ιστορία ως τον τρόπο που πρέπει να παίζεται το μπάσκετ. Νομιζεις. Δεν ξερεις τι φοβερες επιπτωσεις μπορει να επιφερει ενα ριπορτ.... Καλά, στο insomnia ο μόνος τρόπος για να πιάσει τόπο ένα report είναι: α) να απειλήσεις τον άλλο ότι πας τώρα σπίτι του για να τον σαπίσεις στο ξύλο β) να βρίσεις την Apple (ή τον Τζομπς) (το δεύτερο είναι πιθανότερο) Βασικά αν έβαζαν τις 4 βολές Παρκερ και Ντάνκαν παίζει να ασχολούμασταν πια μόνο με Μουντιάλ. Σάμπως και το Μουντιάλ είναι καλύτερο. Είδαμε χθες τα έκτροπα του (υποτίθεται) καλύτερου διαιτητή της Ασίας, αυτά που έγιναν σήμερα με το Μεξικό, το μούφα πέναλτι της Ισπανίας και το φοβερό blowout στη συνέχεια. Ναι δυστυχώς. Υποτίθεται όμως ότι θα έπαιζε περισσότερα μιν. στην ρέγκιουλαρ σίζον ο Λεμπρον, για να'ναι φρεσκος ο Γουέιντ στα π.ο. Μέχρι σε κάποιο βαθμό αυτό έχει επιτευχθει για το Μαϊάμι (θα μπορούσε να χάνει και ματς ο DW μην ξεχνιόμαστε), αλλα φαίνεται να μην αντέχει. Ο Wade δεν είχε πάει άσχημα στα playoff μέχρι στιγμής ενώ στην κανονική περίοδο είχε ανεβάσει αρκετά τα ποσοστά στα FG (σκοράροντας όμως λιγότερο). Προσωπικά περίμενα να παίξει ακόμα καλύτερα σε σχέση με πέρσι, αφού είναι και σε καλύτερη κατάσταση από θέμα υγείας. Αυτό που μου κάνει περισσότερο εντύπωση, είναι πως ο τύπος φαίνεται να κινείται χωρίς σκοπό και είναι εντελώς αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα και τα (εχμ) συστήματά της. Ακόμα και οι επιθέσεις που παίρνει είναι σχεδόν πάντα isolation (βλ. εκτός συστήματος) ενώ για το περιφερειακό σουτ τα είπατε ήδη. Εδώ φαίνεται ότι ο Σπόλστρα μπορεί να πήγε 4 σερί τελικούς αλλά έχει ακόμα πράγματα να μάθει. Αν και πιστεύω πως οι Λεπροί μπορούν να πάρουν το διπλό μέσα στο Σαν Αντόνιο, δεν βλέπω πως θα καταφέρουν να κάνουν 3 συνεχόμενες νίκες. Κυρίως στην ψυχολογική κατάσταση που φαίνονται να βρίσκονται μετά από δύο καθαρές συντριβές μέσα στην έδρα τους. Ο Λεπρός κάνει ό,τι μπορεί αλλά προφανώς δεν αρκεί. Με αντίπαλο οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ίσως να είχε πρωτοφανείς μέσους όρους για τελικούς (αφού τεχνικά/πνευματικά είναι ακόμα καλύτερος σε σχέση με τον παίκτη του 2007). Αλλά εναντίον αυτών των Σπερς εγώ πολύ αμφιβάλω ακόμα και για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Τζορντανέλης (εννοείται μόνος του, όχι συνολικά η ομάδα του). Προσωπικά θα έδινα το MVP στον Τίμι, καθαρά τιμής ένεκεν. Αλλά είμαι βέβαιος πως ο ίδιος θα το έδινε από μόνος του πρώτα στον Λεόναρντ και μετά στην υπόλοιπη ομάδα. ps; πάμε για κανα gif, να τι γίνεται όταν μας πιάνει κόψιμο... pps: Θαυμάστε με πόση σιγουριά, ηρεμία και ακρίβεια γυρίζουν την μπάλα και εκτελούν ένα σύστημα που το έχουν κάνει πάμπολλες φορές στα playoff. Και πόσο ζαβλακωμένη είναι η άμυνα του Μαϊάμι... ppps: ο Μπλατ οδεύει προς ΝΒΑ μάλλον. Όχι όμως σε άχαρο ρόλο σαν αυτό του Μεσίνα, αλλά για πρώτος βοηθός με βραχυπρόθεσμη προοπτική να γίνει head coach. Για να το δούμε κι αυτό... 1
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ο Ντιο ειναι ο mvp ή θα διεκδικουσε mvp αν του το επετρεπε το συστημα του ΝΒΑ. Αντιλαμβάνεστε ότι οι Σπερς σηκώνουν κανατι με Ντιο σχεδον mvp ε; Ντιο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα