Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην ξεχνατε οτι η παπαρια το nba κραταει τουλ 2,5 ωρες με τα timeouts κ τις παπαριες τους, πιανεται ο λοκος τους στις καρεκλες, οπου φυγει φυγει, δεν ειναι μονο η κινηση

Ασε ρε, εμεις βγαζουμε 2ωρο όρθιοι, κλείνει η φωνή μας και βλέπουμε ασημακόπουλο...

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1676

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

http://nba.sport24.gr/article/2839350/i-mini-tainia-tou-tritou-telikou

Για το επομενο παιχνιδι, οι "betατζηδες" μην ξεχνατε το στατιστικο που ανεφερα προχθες οτι στα πλειοφ οι Χιτ, απο την αφιξη του Λεμπρον, εχουν 13 στις 13 νικες μετα απο χαμενο παιχνιδι. Δηλαδη και τις 13 φορες που εχασαν καποιο παιχνιδι στα πλειοφ(μαζι με τελικους) το επομενο παιχνιδι το κερδισαν! Εντυπωσιακο επιτευγμα.

Θα σπασει αραγε τωρα?

υποθετο το μετρανε μετα τη σειρα με τους μαβς το 11 μιας και τοτε απο 2-1 ειχαν χασει 3 σερι και το πρωταθλημα

Δημοσ.

Ποιος έριξε το ποντικοφάρμακο στην πίτσα; Αυτός που είχε βάλει και φαμπουλόζο στα νερά της CSKA; Εγώ προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι, ακριβώς επειδή το λέει ο ίδιος ο Τζορντανέλης.

Η εμφάνιση που έκανε μετά ήταν επική βέβαια, δεν το συζητάω. Ίσως στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ 3-4 παίκτες θα μπορούσαν να κάνουν τέτοιο πράγμα (και πάλι όχι τόσο καλά), ίσως ο Πουλής, ο Ράσελ, άντε και κανας Κόμπε στα καλά του. Και φυσικά ο Τάρπλεΐ, αφού αυτός ούτως ή άλλως έπαιζε συνήθως με ναυτίες και χωρίς να ξέρει που ακριβώς βρίσκεται (από τα καφάσια μπύρες).

Το να τον δηλητηριασαν μου φαινεται απίθανο αλλά το να ηταν χαλασμένη πιτσα δεν μου φαινεται απίθανο.

• Like 1
Δημοσ.

Το να τον δηλητηριασαν μου φαινεται απίθανο αλλά το να ηταν χαλασμένη πιτσα δεν μου φαινεται απίθανο.

Αυτό ακριβώς. Άλλο να είχε λήξει το πεπερόνι και άλλο να λένε ότι τους δηλητηρίασαν ηθελημένα.

Δηλαδή αυτός που παρήγγειλε την πίτσα, τι είπε; "Μια περιποιημένη σπέσιαλ χωρίς πιπεριές για τον Μάικλ Τζόρνταν"; Και ο πιτσαδόρος (άρρωστος Γιουτατζής) σου λέει "Τζόρνταν ε; Ευκαιρία να σηκώσουμε καμια κούπα, βάστα να ρίξω λίγο ακουαφόρτε στη γέμιση φιλαδέλφεια της κρούστας".

Τουλάχιστον αν ισχύουν τα περί πίτσας, καταρρίπτονται οι υπόλοιποι ισχυρισμοί περί κραιπάλης του Τζορντανέλη κλπ.

ps: τι καθόμαστε και συζητάμε... :P

Δημοσ.

Απορώ πως αυτοκτόνησε πέρσυ το ΣΑ. Το Μαϊάμι είναι μια φτιαχτή ομάδα με ημερομηνία λήξης. Κάτι σαν τους Ρόκετς του '94-'95 που πήραν 2 σερί λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...