Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γκόλ-φάουλ ρε παιδιά, ήταν ολομόναχος ο Μπός σε εκείνη τη φάση. Και γενικά σε τέτοιες φάσεις απλά εμπιστεύεσαι τον συμπαίκτη σου, δεν κάνεις παπαριά. Και δεν έδωσε την μπάλα στον Τεόντοσιτς, στον Μπός την έδωσε που είναι απ' τους πιο clutch παίκτες στο ΝΒΑ.

• Like 1
Δημοσ.

οταν το jumper του λεμπρον ειναι στη μερα του δεν τον σταματαει κανεις και για κανενα λογο 

ειναι υπερπληρης παιχτης εκεινη την ωρα

αυτο ομως δε γινεται και καθε μερα.απλα προχτες ηταν in the zone το βλεπε βαρελι

γενικα σουταρει μετρια στα jumpshot ομως

το οτι εχει 55+ ποσοστα στη Regular+playoffs οφειλεται στο οτι τα πιο πολλα καλαθια του ειναι με κοντα στη ρακετα με λειαπς καρφωματα η στον αιφνιδιασμο απο κλεψιμο

πρεπει να πουμε παντως οτι το εχει βελτιωσει καπως και δε φοβαται οπως περσυ να το κανει αυτο το σουτ

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι επίσης πως είναι in the zone στη συντριπτική πλειοψηφία των κρίσιμων αγώνων.

ps: βγήκε και το πρώτο βίντεο για το 84 draft αλλά σε πολύ μέτρια ποιότητα. Youtube "CJKZgrzFqNM" για όποιον ενδιαφέρεται (αν και μάλλον καλύτερα να περιμένετε για κανα HD).

Δημοσ.

για παμε σιγα σιγα

εχουν τον πρωτο λογο οι χιτ λογο εδρας 

ελπιζω για το break ομως γιατι μετα θα ναι do or die  για τους σπερς το επομενο και θα χουν πιο πολυ αγχος

go spurs gooooooooooooooooooooo

Δημοσ.

Βλέπω εύκολη νίκη του Μαιάμι σήμερα πάντως. 

Επίσης δεν ξέρω τι λέτε για τον φιλιππινέζο στον πάγκο, αλλά έχω εντυπωσιαστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια με την άμυνα τους και νομίζω έχει βάλει και αυτός το χεράκι του.

Άλλη ομάδα θα είχε δύο διασυρμούς με την κυκλοφορία της μπάλας που είχαν οι Σπερς, όμως οι αλλαγές στα μαρκαρίσματα και στα δύο παιχνίδια ήταν σε μερικές στιγμές για σεμινάριο.

Δημοσ.

εκπληκτικο δωδεκαλεπτο για σπερς ας ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια ειναι πολυ νωρις ομως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...