nzeppos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μόλις το είδα κι εγώ αλλά δεν έχω τίποτα να πω, αφού βλέπω τα έχετε ήδη πει όλα εσείς!
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ΝΖ εχουμε κοντρες 80ς με σημερινους αθλητες στο τοπικ του παο, πήγαινε να γραψεις για τον Αριδα και τον Λανε 1
nzeppos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Νταξ, το ξεφτυλίσανε το θέμα... ps: Aριδάς, μεγάλος παίκτης, μας ανέβασε (Παπάγου) σχεδόν μόνος του από την Α2 στην Α1 το 1992-93! Ο δε Λανές, respect, ο τίμιος γίγαντας της ΑΕΚ, πρέπει να τον είχα πετύχει την εποχή που έπαιζε μαζί με τον Τόμας Τζόρνταν (που στο ζέσταμα έβαζε για πλάκα τρίποντα από το κέντρο και στον αγώνα σκόραρε μόνο με κάρφωμα). Έρχομαι! 5
~mxls~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δείχνει έλλειψη σοβαρότητας στο πως φροντίζει το σώμα του. Είναι απαράδεκτο για αθλητή τέτοιου επιπέδου να αφυδατώνεται. Απαράδεκτο και για τον ίδιο και για τα άτομα που ασχολούνται μαζί του.. Δεν πρόκειται για υπερκόπωση ή τραυματισμό. Απλά αφυδατώθηκε. "Ήταν κάτι που προσπάθησα να αποτρέψω. Έκανα ό,τι κάνω σε κάθε παιχνίδι. Κατανάλωσα όσα υγρά χρειαζόταν, αλλά την ίδια στιγμή κατά την διάρκεια του αγώνα έχασα όσα υγρά ήπια τις τελευταίες μέρες. Ήταν αναπόφευκτο για εμένα σήμερα. Και ήταν πολύ άσχημο για εμένα που δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου σε αυτό το σημείο της σεζόν" Ίσως και να μην ήταν απρόσεχτος ή στην κοσμάρα του, απλα να την έπαθε. Νομίζω ο Κρις το έλεγε στις αρχες της χρονιας, ότι έχει ξεπεράσει 10ετια στο ΝΒΑ, και δεν έχει βγάλει ακόμα μεγάλο τραυματισμό (να τον κρατήσει ρε παιδι μου έστω ένα 2μηνο εξω). Φυσικα του το απεύχομαι, αλλα όσο γυμνασμένος και αν είναι, και όσο προικισμένος απ'τα γονίδιά του, κάποια στιγμη θα αρχίσει να χάνει ματς. Αυτο λέει η λογική. Θέλω να πιστεύω όχι τώρα στους τελικους. Θα'ναι ξενέρα. Αντίθετα ο Wade φαίνεται φρεσκος απ'την "συντήρηση" σε όλη τη κανονική περίοδο. Δεν αναφέρομαι στη ζέστη που φαγανε, γενικα με την φυσικη κατάστασή τους. Έχει δρόμο η σειρα, αλλα υπάρχει φαβορι, 60-40 περίπου, και λέγεται Σπερς (απ'οσα έχω δει), χωρις να απαξιω στο ελάχιστο τους παικταράδες του Μαϊάμι. Για να δούμε 2
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ναι δεν εχει χασει ποτε πανω απο 5 αγωνες αν θυμαμαι καλά. Στην ουσία δεν εχει τραυματιστεί ποτε του, ειναι υπεραθλητης. Μου εκανε εντυπωση που την επαθε γιατι γενικά δεν δειχνει να ιδρωνει πολυ κιολας.
gas83 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ελαφρος καθυστερημενα μολις το ειδα και γω ματσαρα και κοντα συνεχεια οι 2 ομαδες εκμεταλευτηκαν στο επακρο την απουσια του λεμπρον στην 4η περιοδο αλλα νομιζω με τα ποσοστα που σουταραν εστω και δυσκολα παλι θα κερδιζαν(14-16 και 6-6 3ποντα στην τελευταια περιοδο τρομερο) καλυτερη ομαδα οι σπερς και αν δεν εκαναν 22!!!! λαθη θα το χαν καθαρισει πιο νωρις,καθολου χαρακτηριστικο τοσα πολλα λαθη για σπερς και συνηθως ειδικα οι χιτ ειναι ομαδα που εκμεταλευεται πληρως τα λαθη για να τρεξει αλλα εκαναν και αυτοι με τη σειρα τους μπολικα(16) δεν ξερω τι θα δουμε στο δευτερο ματς παντως οι χιτ ειναι ομαδα που αντιδραει παντα και πολυ δυσκολα χανει δευτερο σερι ματς ελπιζω ομως να γινει το 2-0. ετσι κι αλλιως δε λεει κατι οι χιτ παιζουν και αυτοι πολυ καλα στην εδρα τους οποτε βλεπουμε ελπιζω να εξιλεωθει και ο μανου μετα τα τραγικα ματς που εκανε περσυ και κοστισαν. ξεκινησε πολυ καλα για πρωτο ματς ελπιζω να συνεχισει ετσι 1
~mxls~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 @nzeppos προσπάθησα να κάνω αυτο με το να μην μάθεις το αποτέλεσμα (δεν έκατσα να δω στριμ), και να το δω την επόμενη. Να σκάσω κόντεψα χαχαχαχαχα ...ελπιζω να εξιλεωθει και ο μανου ... Έτσι, να τα λέμε αυτα γιατί έφαγε κράξιμο και απ'την κουτση Μαρία, λες και δεν δικαιούται και αυτος μια κακη χρονια.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Παντως σχετικά με τα λάθη, δεν ξερω πως ήταν στην περσινη σειρά, αλλά ειναι φορές που οι Χιτ που απλώνουν την πίεση στο μισο γήπεδο και οι αντιπαλοι τους ασφυκτιούν, δεν μπορουν φυσικά να το κανουν συνεχεια αλλά επιλέγουν μερικά λεπτά να πιέσουν και βλέπεις οτι η μπαλα δεν μπορει να κυκλοφορήσει σχεδόν καθόλου. Λογικό λοιπόν να γίνονται λαθη αλλά όχι και τόσα, ηταν καποια στιγμή στο 3ο δωδεκάλεπτο, το μονο που οι Σπερς ηταν χειρότεροι, που απλώς εδιναν τη μπαλα στο Μαιαμι.
nzeppos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 @mxls Ναι, δεν είναι εύκολο. Εδώ ακόμα κι εγώ που το κάνω τόσα χρόνια, αυτές τις μέρες πρέπει να σκέφτομαι διαρκώς πως απαγορεύονται δια ροπάλου κινήσεις που κάνω... υποσυνείδητα (πχ. ctrl-2 στον browser κάθε λίγη ώρα για να δω καμια είδηση στο contra). Τα κατάφερα πάντως και το δεν έμαθα το σκορ. Επίσης σήμερα τα γνωστά τορεντάδικα άργησαν πολύ να ανεβάσουν τον αγώνα, τα πρώτα αρχεία έσκασαν γύρω στις 3 το μεσημέρι και τα πρώτα 60fps λίγο αργότερα. Συνήθως μέχρι τις 12 το μεσημέρι έχει ανέβει το παιχνίδι. Ευτυχώς υπάρχει το ballstreams και πλέον δεν ανησυχώ για τίποτα. ps: για τα υπερβολικά πολλά λάθη κι από τις δύο μεριές (αλλά ειδικά από των Σπερς), έχω να πω ότι αν ξανακάνουν τέτοιο αγώνα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να νικήσουν. Γιατί τότε δεν θα ξαναχτυπήσει ο λεπρός, ούτε θα ξανακάνουν 14/16 σουτ σε μια περίοδο. Πολλά λάθη ήταν συνέπεια της πίεσης που λέει ο Chris, αλλά εμένα μου φάνηκε πως και αρκετά άλλα ήταν καθαρά θέμα απροσεξίας. Δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες γκάφες.
~mxls~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ... Επίσης σήμερα τα γνωστά τορεντάδικα άργησαν πολύ να ανεβάσουν τον αγώνα, τα πρώτα αρχεία έσκασαν γύρω στις 3 το μεσημέρι και τα πρώτα 60fps λίγο αργότερα. Συνήθως μέχρι τις 12 το μεσημέρι έχει ανέβει το παιχνίδι. Ευτυχώς υπάρχει το ballstreams και πλέον δεν ανησυχώ για τίποτα.... Στο rojadirecta http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15-Partidos-en-descarga-%28Full-matches%29 ανεβαίνουν γρήγορα, απο κει το είδα σε λιγότερο από 2ωρο. Πριν τις 12 το'χα. Και πάλι πολύ μου φάνηκε ;p 2
gas83 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 προφανως και οι 2 ομαδες ειναι στην ελιτ τοσο επιθετικα οσο και αμυντικα και εννοειτε θα αναγκασουν τον αντιπαλο σε λαθη εμενα ομως μου φανηκε οτι εκαναν παρα πολλα εκτος πιεσης σε απλες πασες που απλα χρειαζεται συγκεντρωση και σε καποιο σημειο την ειχαν χασει οι σπερς(ειδικα στην τριτη περιοδο) ευτυχως για αυτους σουταραν εξαιρετικα εχτες και γιαυτο οι χιτ δεν πηραν παρα μονο μια διαφορα 7 ποντων το πολυ 1
PostHelper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Έχεις πάθει κράμπες σε αγώνα; Ναι. Και? Κραμπα ειναι. Σε λιγες ωρες(το ΠΟΛΥ) περναει 100% και τελος. Την επομενη μερα εισαι μια χαρα. 100% μια χαρα.
Andy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 προφανως αλλες οι κραμπες οι δικες μας αλλες του τερατος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα