linkin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν ειναι καπως λογικο? Αν εξαιρεσεις τον westbrook, δεν σκοραρει και κανας αλλος απο τους okc. + οτι οι συμπαιχτες των ψαχνουν συνεχεια. Λογικο ειναι να παιρνει και καποιες πιο τραβηγμενες προσπαθειες.
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 οχι ρε συ δεν ειναι κ τοσο λογικο γιατι εκει φαινεται η αξια του μεγαλου παικτη, στο να αξιοποιει κ τους συμπαικτες του κ να τους κανει καλυτερους 2
~mxls~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ...Υ.Γ. Απογοητεύτηκα απο KD. Ο τύπος στα κρίσιμα παιχνίδια πετάει τούβλα.... Μαζί με τον ψυχάκια τον westbrook ... Απ'τον πρώτο γύρο το λέω αυτό. Για τον Βωβό φέτος. 1
Andy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 guys freestyle τον βαζει και παιζει ο αλλος ο μυρωδιας απο τον παγκο.τι θελετε να κανει?πρεπει να αλλαξει ομαδα ο kd αμεσα
kosmasgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν δεν αλλάξει άμεσα ομάδα θα βλέπει το δαχτυλίδι με τα κυάλια και θα μείνει στην ιστορία μαζί με τον άλλον που θέλει 10 μπάλες μόνος του.... τον καρμέλο εννοώ.
~mxls~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν είναι περίπτωση Λεμπρον-Καβς. Εννοώ ότι δεν είναι απαραίτητο να φύγει απο εκει. Υπάρχουν αξιόλογες μονάδες στην OKC. Ibaka, Adams καλα ψηλα κορμια, Westbrook πρωτοκλασάτο γκαρντ, και θα ωριμάσει με τα χρόνια το παιχνίδι του, τι διάολο. Αν μπορούν να βρουν και άλλες μονάδες α λα Butler. Το θέμα είναι ο ίδιος ο KD "να ανέβει". Για μένα ήταν απογοητευση. Έλεγε ότι σιχάθηκε να'ναι δεύτερος πίσω απ'την σκια του Τζέιμς στην αρχή της χρονιας, και καλα έκανε, αλλα έπεσε κατακόρυφα η απόδοσή του στην PS. Εγώ άλλα θέλω να δω. Όταν βλέπεις ότι δεν μπαίνουν, απλα δεν γίνεται να το συνεχίσεις αυτο, γιατι κρεμάς την ομάδα άσχημα. Ισχύει φυσικα και για τον RW, αλλα απ'τον καλύτερό σου παίχτη και MVP μη ξεχνιόμαστε, περιμένεις πολλα. Όχι να σου τρέμουν τα χέρια στα δύσκολα. Αν δεν αλλάξει άμεσα ομάδα θα βλέπει το δαχτυλίδι με τα κυάλια και θα μείνει στην ιστορία μαζί με τον άλλον που θέλει 10 μπάλες μόνος του.... τον καρμέλο εννοώ. Δεν έχεις και άδικο. Πάνω απο μια 10ετια πέρασε, και παραμένει ο ίδιος παίχτης που μας συστήθηκε. Μετα καλα και τα αρνητικά του. Αιώνια στάσιμος. 1
kosmasgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αιώνια 40 πόντους - 0 ασσιστ. Ο καρμέλο εκμεταλεύεται άριστα την έκρηξη του και το σώμα. Αλλά τι να το κάνεις όταν βάζει 45 πόντους και χάνει η ομάδα.
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως θεωρώ πιο πιθανό να βάλει μυαλό ο Καρμέλος, παρά να αλλάξει το παιχνίδι του ο Westbrook (δηλαδή δίνω πιθανότητες 0.2% στον πρώτο και 0.1% στον δεύτερο). Η μόνη ελπίδα για τον RW είναι να καταλάβει έγκαιρα ότι αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και στιλ, τα γόνατά του θα καταλήξουν σε χειρότερη κατάσταση από του Rose ή/και του Φάνη. 2
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 O Φανης κ ο Παναότης δεν ειχαν γόνατα. Κατα τα αλλα το πρόβλημα των OKC δεν ειναι ούτε ο Westbrook, ουτε ο Durant ουτε ο Ιμπακα αλλά ο προπονητης. Αν τους έχεις σκορποχώρι και το επικροτείς κιολας τότε ειναι λογικό ο Westbrook να κανει ότι του κατεβει, ο Durant να ζηταει τη μπαλα και να πέρνει 30 σουτ και ο Ιμπακα ότι απομείνει. Οι OKC μπαινουν στο γήπεδο και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, δεν έχουν πλάνο ή πειθαρχία. Ο Ποπ αντιθετα στη σειρά δοκίμασε ότι σχήμα ήθελε, τελικά αποφάσισε να το πάρει με τον Ντιο 1ο σκόρερ γιατι έτσι γουσταρε. 2
~mxls~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως θεωρώ πιο πιθανό να βάλει μυαλό ο Καρμέλος, παρά να αλλάξει το παιχνίδι του ο Westbrook (δηλαδή δίνω πιθανότητες 0.2% στον πρώτο και 0.1% στον δεύτερο)... χαχαχαχαχα
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ο ποπ τους γ@μησε με τετραγωνακι ντιο-λεοναρντ-ντανκαν-μανου οπου εδιναν ο ενας την μπαλα με εκπληκτικη ταχυτητα κ ξανα πισω στον πασερ (1-2 που λεμε κ στην μπαλα), οποτε γουσταραν εκαναν τριγωνακια μες στην ρακετα κ ή εβγαινε εξω η μπαλα για 3ποντο ή στην ρακετα για ευκολο lay up, διδαξαν μπασκετ τα παλικαρια τι να λεμε τωρα, οταν οι μλκες οι θαντερ επαιρνε ο rwb την μπαλα κ δωστου μπασιμο, ποιος ειναι διπλα μου κ αν ειναι ελευθερος; στα @@ μου, εγω μπασιμο θα κανω 2
Anubis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ελα ρε παιδια μην το λετε ατομιστη το παιδι, αφου δινει την μπαλα απο το δεξι στο αριστερο.... χερι... 1
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οτι είπε ο Πατρικ. Οποιος έχει προσβαση στον αγώνα ας δει στα 49" πριν τη λήξη της 3ης περιόδου. Έχει τη μπάλα ο Μανου, ο Ντιο στείνει την επίθεση, στα 38" ερχεται το σκριν από τον Ντανκαν και μετά έχουμε Μανου στον Μιλς πλαγια στο τρίποντο, η μπάλα στον Ντανκαν μεσα στη ρακετά μετά από κόψιμο και τελικά στον Ντιο που έχει στηθεί στο τρίποντο κ 75-69.. Μιλάμε για την αποθέωση του απλού μπάσκετ, 1 φαινομενικά αδιάφορο σκριν, 3 πάσες σε ζικ-ζακ ελευθερο τρίποντο. Hats off. 3
~mxls~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/161761-nba-topic/page-408?do=findComment&comment=53227459 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα