Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει ο Βουκσεβιτς τον εκλεινε :P Καλύτερα να έφευγε τελείως απο μπροστα του μηπως τον μπερδευε :D

Δημοσ.

Από τις μεγαλύτερες κηδείες του Ολυμπιακού στο λιμάνι τι να λέμε τώρα!

Επιτέλους το παλιό LA μάλλον θα πάει σπίτι του αλλά μην βιαζόμαστε γιατί είναι 7ψυχοι οι αντιπαθητικοί!Βλέπω ο Ρόουζ αρχίζει και μεγαλώνει το fun club του και μ'αρέσει.Αν περάσει το Μαϊάμι και μακάρι να μην περάσει θέλω ο Ροουζ να κλείσει το σπίτι του υποτιθέμενου βασιλιά που δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί λεγεται έτσι!

Δημοσ.

Από τις μεγαλύτερες κηδείες του Ολυμπιακού στο λιμάνι τι να λέμε τώρα!

Επιτέλους το παλιό LA μάλλον θα πάει σπίτι του αλλά μην βιαζόμαστε γιατί είναι 7ψυχοι οι αντιπαθητικοί!Βλέπω ο Ρόουζ αρχίζει και μεγαλώνει το fun club του και μ'αρέσει.Αν περάσει το Μαϊάμι και μακάρι να μην περάσει θέλω ο Ροουζ να κλείσει το σπίτι του υποτιθέμενου βασιλιά που δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί λεγεται έτσι!

για θυμησου τι εκανε στους cavaliers.........μια ομαδα μονος του ηταν!!!κ εγω fan του Rose ειμαι αλλα μην λεμε οτι o James ειναι παικτακι.

Δημοσ.

King = βασιλιας = 1ος σε κατι.. Σε τι έχει ξεχωρίσει τόσο πολύ ο Λε Μπρον; Εχει παρει πρωτάθλημα; Οχι.. Εκανε κατι με την εθνικη πριν ερθει ο Κομπι; Οχι... Αντιθετα αγωνιστηκα προτίμησε τη συντροφια 2 κορυφαιων παιχτων! Το μονο που κανει εξαιρετικά ειναι να πουλαει το εαυτο του, γι' αυτο και κινγκ λοιπον.. Βασιλιάς τους Μαρκετινγκ ειναι..

Δημοσ.

King = βασιλιας = 1ος σε κατι.. Σε τι έχει ξεχωρίσει τόσο πολύ ο Λε Μπρον; Εχει παρει πρωτάθλημα; Οχι.. Εκανε κατι με την εθνικη πριν ερθει ο Κομπι; Οχι... Αντιθετα αγωνιστηκα προτίμησε τη συντροφια 2 κορυφαιων παιχτων! Το μονο που κανει εξαιρετικά ειναι να πουλαει το εαυτο του, γι' αυτο και κινγκ λοιπον.. Βασιλιάς τους Μαρκετινγκ ειναι..

διαφωνω!γιαμενα μαζι με τον Bryant k Pierce ειναι οι καλυτεροι μετα την περιοδο του AIR.

Δημοσ.

Νομίζω πως για το στυλ του τον έχουν βγάλει King.Και εντάξει όσο να ναι το έχει αυτό το στyλ το Βασιλικό όταν έχει την μπάλα σαν να του ανήκει το γήπεδο.Δεν έχω καμία εμπάθεια στον LBJ απλά αυτό που είδα χθες από τον Rose με ξετρέλανε και γουστάρω να το σηκώσει φέτος έτσι μόνος του.Χωρίς δεύτερο στάρ.Γιατί το παλικάρι όντως δεν πιάνεται.Τόσο αεράτο παίχτη έχω να δω από τον Jordan.

Αν και νομίζω πως και τους Χιτ να περάσει θα είναι η χρονιά του Ντιρκ φέτος αλλά μακάρι να το πάρει.

Δημοσ.

Συμφωνω για τον ROse και τον παρακολουθουσα από τις πρώτες του μέρες στο ΝΒΑ. Το παληκαρι ανεστησε το Σικαγο μετα απο 13 χρόνια και αμέτρητους παιχτες που πέρασαν.. Βεβαια έχει διπλα του ενα καλό συνολο αλλά κανένα σταρ τυπου Wade..

Οταν ο Rose σταθεροποιησει λίγο το σουτ του και γινει ακομα πιο αποτελεσματικος στη διεισδυση δεν θα εχει αντιπαλο!

Δημοσ.

Φαντάζεστε το Σικάγο να είχε κανένα αξιόπιστο δυάρι τι θα γινόταν; Αέρα το πρωτάθλημα για δύο ακόμα χρόνια τουλάχιστον.

Δημοσ.

Άμα λέμε ότι αν έχει σακίλ η Βοστώνη δεν θα μπορέσει το Μαϊάμι.Χτές του έκαναν πλάκα και με ρόντο σε εξάρθωση αγκώνα,απίστευτο.

http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2011/05/07/0041000213_mia_bos_recap.nba/?ls=iref:nbahpt2'>http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2011/05/07/0041000213_mia_bos_recap.nba/?ls=iref:nbahpt2

http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2011/05/07/0041000213_mia_bos_recap.nba/?ls=iref:nbahpt2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...