nzeppos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Την Τετάρτη βάλτους να δουν και τον πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ, να μάθουν λίγο μπασκετάκι. Και πριν από αυτό, τις δηλώσεις του Γιαννακόπουλου, των Αγγελόπουλων, του Μπαρτζώκα κλπ. για να μπουν λίγο στο κλίμα. Άντε, γιατί τα αμερικανάκια νομίζουν ότι το κατέχουν το άθλημα, αλλά δεν έχουν έρθει στα μέρη μας να διδαχθούν 4
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Οι τελικοί ξεκινούν πέμπτη, αλλά την Τετάρτη θα δούμε την υπερπαιχνιδάρα των 100 πόντων, σύνολο. Μόνο για αυτά που κάνει ο Διαμαντίδης, βλέπω πια τον ΠΑΟ... 1
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 εγω ξυπνησα κ ειδα λιγο απ το 3ο ματς της σειρας (τελος 3ης περιοδου - αρχες 4ης), κ εκει που ηταν κοντα οι ομαδες, ξαφνικα εξαφανιστηκαν τα θαντερια κ αντε καληνυχτα, σαββατο βραδυ κ εγω ειχα βγει κ στο γυρισμο ειδα καχα - μπαρτσα που ειχα γραψει, αλλοι υπνοι κ εκει καθοτι blowout , με τα πολλα βρεθηκα η ωρα να ειναι 3 κ επρεπε να περιμενω κανα 40λεπτο να ξεκινησει η ματσαρα, χωρια που η ωρα που τελειωσε φανταζομαι θα κοντευε 6:30, τεσπα, εκανα το καλυτερο, την εκανα για υπνο, την επομενη (ημουν κ τυχερος που ηταν κυριακη γιατι στην δουλεια πιο δυσκολο, ολο κ καποιος συναδελφος/προϊσταμενος θα μου λεγε τι κ πως) το κατεβασα κ το δα σε 1:30 ωριτσα μεσα, με ff σε διαφημισεις κ βολες (τα timeout ηταν κομμενα) το nba ειναι απολαυση, αυτο μονο εχω να πω, ειχα ψιλοκαταλαβει βεβαια οτι θα χε κ παρατα γιατι στο ff φαινεται η διαρκεια του video, αλλα δεν πειραζει, α, παραλιγο να σποϊλεριαστω κ απ το παπαρι το τουϊτερ, το χα ξεχασει ανοικτο κ βγηκε ενα μπασκετοσαϊτ κ εγραψε την ειδησαρα "αγωνια για παρκερ" αλλα ενταξει θα μπορουσε να ηταν αγωνια για το 7ο, οποτε φτηνα την γλιτωσα, ταμαμ μου κατσε, εκατσα να δω κ μαϊαμι - ιντιανα την προηγ το βραδυ, αλλα απο τα μεσα της β περιοδου... ροχαλιζα 2
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τελικά λέει ο αγώνας στα 60φπς. Μηπως να αρχίσω να τους βλέπω κ γω ετσι; Πως θα αποφύγω τα σποιλερζ ομως; 1
nzeppos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πραγματικά αν ξεκινήσετε να βλέπετε αγώνες στα 60fps, μετά είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψετε στις "κανονικές" μεταδόσεις. Για όποιον κατεβάζει τα παιχνίδια από torrent, πιστεύω πως αξίζει να περιμένει μέχρι να βγουν οι μεταδόσεις των 60fps οι οποίες συνήθως αργούν λίγο. Πολλά γκρουπ βγάζουν μόνο μονταρισμένους αγώνες (χωρίς διαφημίσεις) και είναι πραγματική απόλαυση να τους βλέπετε την επόμενη μέρα το απόγευμα. Μ' αυτά και μ' αυτά έχω καταφέρει τη γυναίκα να μάθει ποιος είναι ο Τζινόμπιλι και ο Πάρκερ, ενώ τόσα χρόνια από ΝΒΑ αμφιβάλλω αν είχε ακουστά ακόμα και τον Τζόρνταν. Ευτυχώς το ballstreams υποστηρίζει το 60fps format ενώ παράλληλα έχει και το τεράστιο πλεονέκτημα ότι διαφημίσεις/ημίχρονα μπορούν να γίνουν skip χωρίς να βλέπουμε τη συνολική διάρκεια του αγώνα (άρα χωρίς να υποψιαστούμε αν πήγε παράτα ή αν βγήκε πρωταθλητής). Τεράστιο συν κατ' εμέ. Στα torrent λίγο να προχωρήσουμε το βίντεο μπρος/πίσω, αμέσως θα δούμε τη διάρκεια ενώ αν συνηθίζουμε να κατεβάζουμε πολλά παιχνίδια, με τα πολλά θα καταλάβουμε πόσο είναι το μέσο μέγεθος των αρχείων. Άρα αν πχ. επί μια βδομάδα κατεβάζουμε αγώνες των 3GB (πάντα HD@60fps εννοείται!) και ξαφνικά πετύχουμε παιχνίδι των 4,5GB, αμέσως ψυλλιαζόμαστε ότι κάτι περίεργο έχει συμβεί (βλ. παράτα, απονομή). Όσο για τα spoilers, αυτό που εφαρμόζω (με επιτυχία) εδώ και 3-4 χρόνια είναι πρωινή αποχή από οποιοδήποτε ειδησεογραφικό site (μόνο πρωτοσέλιδα κοιτάζω) και φυσικά έχω πληροφορήσει τους πάντες ότι είμαι σε... playoff mode και οποιαδήποτε αναφορά στο ΝΒΑ απαγορεύεται δια ροπάλου. Αν ο αγώνας που πρόκειται να δω βγάζει πρωταθλητή, τότε απέχω ακόμα κι από τηλεόραση/ραδιόφωνο. Ειδικά κατά τη διάρκεια των τελικών τηρώ τα παραπάνω κατά γράμμα. 3
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλα τα ειδησιογραφικά δεν ειναι τίποτε αλλά πρεπει επισης να κοψω και social media - forums κλπ 1
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 νταξει μωρε, αυτα τα κοβουμε ευκολα δεν ειναι κ τπτ, οπως τις δευτερες π.χ. που εχει GoT κ μπαινει ο καθε εξυπνακιας κ πεταει την παπαρια του λες κ τον κανουμε φολο για τιμογιαννακη ας πουμε 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δείτε τα ζωντανά μωρέ. Μπύρες, κοτόπουλα, παρέα και μετά όλοι μαζί στο γραφείο... Ούτως ή άλλως είμαστε πιστοί, 4-5 παιχνίδια θα πάρει στον ΑγιΑντώνη να το σηκώσει
patrickdrd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 αν του παρει 4-5 τοτε θα ναι ξενερα ρε, σαν του 2007 ας πουμε; αγ αντωνης - κλιβελαντακι 4-0; αν εχουμε κανεναν να διαβαζει το μελλον να μας πει αν θα ρθει τοσο να μην δω κανεναν 7 ματς θελουμε ρε κ κουπα με 3ποντο απ το μανου buzzer beater στο 7ο (οπως το βαλε ο φουστης ο αλεν περσυ )
john1987 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 O Paul George καλυτερος αμυντικος απο τον Lebron James?
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 O Paul George καλυτερος αμυντικος απο τον Lebron James? Eμ, βεβαια είχε 0.2 τάπες φετος ο Λιμπρον και τόλμησαν να μην τον βάλουν στην 1η αμυντική πενταδα. 1
Demon13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μια ερώτηση. Έχει σπάσει ποτε 2 φορές η έδρα σε play off τελικού για NBA; Τα τελευταία 25 χρόνια.
kosmasgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Νομίζω όχι. Εψαξα και λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι. Ετοιμαστείτε για μεγάλια ξενύχτια. Εξοπλιστείτε με καφείνες , redbulia , monsters και ότι προβλέπεται. Η σειρά θα ειναι κορυφή και θα ειμαστε με 200 σφιγμούς. Τα σπυρούνια δικαιούνται δαχτυλίδι αλλά εγώ θέλω τον Λιμπρον ενα ακόμα και 3peat και μετά επιστροφή του άσωτου υιού στο Cleeveland. Ο τύπος δεν παίζεται. Στατιστικά για κορνίζα. Φέτος κοντεύει να σαπίσει τόσο όριμα που παίζει , αγγίζει τα όρια m. jonhson Εντωμεταξύ οι δηλώσεις του καημένου του vogel που έτυχε να τις δω τώρα μετά τον 6 τελικο ανατολής , δεν ειναι τυχαίες. 3 χρόνια πέφτει στον "σύγχρονο jordan" οπως είπε και πάει απο κλαρίνο σε κλαρίνο Το έθεσε σωστά καθώς ο Λεπρός δεν ειναι jordan ούτε πρόκειται να γίνει. Στο σύγχρονο όμως NBA και στο τρόπο παιχνιδιού ειναι ένας Jordan. Υ.Γ. Απογοητεύτηκα απο KD. Ο τύπος στα κρίσιμα παιχνίδια πετάει τούβλα. Τον παρακόλουθησα παρα πολύ στα τελευταία με Spurs. Εχει φάει τρελό κόλλημα και νομίζει ότι μπορεί να ποστάρει τους πάντες νομίζοντας οτι τα μεγάλια χέρια του θα του δώσουν πλεονέκτημα. Θεωρητικά ναι στο fade away αλλά πρακτικά οχι πάντα.Χάνει πολύ ενέργεια. Επίσης παίρνει υπερβολικά δύσκολα ενέργειες όταν μπορεί κάλιστα να δώσει μια ασσιστ. Ασχέτως αν ειναι ο KD η διορατικότητα του ειναι τραγική. Μαζί με τον ψυχάκια τον westbrook θέλουν 5 μπάλες μονοι τους. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα