Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι νομίζω το θυμήθηκα και εγώ το match(το "αδιάφορο" βαθμολογικά στην Α1 δεν ήταν? )

Αν ναι συμφωνώ και εγώ(και εγώ κόκκινος είμαι).

Εγώ περίμενα το σημερινό(να κερδίσουν βασικά αλλά όχι με τέτοια άνεση) αλλά για μεθαύριο δεν έχω αποφασίσει ακόμα :P

Δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα οι Pacers. Δεν μπορώ να προβλέψω αν θα επαναπαυθούν ως συνήθως ή έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο με τους Heat και δεν θα συμβεί.

Πιστεύω πως ο νικητής του 2ου αγώνα θα πάρει και την πρόκριση.

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1676

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Απ' τον Σεπτέμβρη έλεγα οτι δεν βρίσκω με ποιόν τρόπο θα μπορέσει το Μαϊάμι να αποκλείσει αυτή την ομάδα.

Δημοσ.

απο σεπτεμβρη μεχρι τωρα εχουν γινει πολλα ομως ειδικα με τους πεισερς

καλο ειναι να μην προτρεχουμε με ενα ματς μονο

θελω να πιστευω ιντιανα σε 7 αλλα ειναι πολυ δυσκολο για προβλεψεις σε αυτη τη σειρα

• Like 1
Δημοσ.

Απ' τον Σεπτέμβρη έλεγα οτι δεν βρίσκω με ποιόν τρόπο θα μπορέσει το Μαϊάμι να αποκλείσει αυτή την ομάδα.

Kαι εγώ τα ίδια έλεγα, αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Οι Pacers είναι η μοναδική ομάδα που έχω δει ποτέ να μπορεί να κάνει το καλύτερο και το χειρότερό της ματς της χρονιάς μέσα σε 2 μέρες.

• Like 2
Δημοσ.

Το'χουν ποστάρει κανα δυο σελίδες πριν.

Μπήκε νέο poll, ευχαριστούμε τον Snoob.

San Antonio Spurs. Πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στην ενέργεια, την ταχύτητα και την αντοχή των OKC.

Διδάσκουν μπάσκετ όλη τη χρονια. Αμαρτία θα'ναι να χαθει και φέτος ο τίτλος για κείνους.

• Like 3
Δημοσ.

Και ο Μπρουκς το ίδιο. Στην τέταρτη περίοδο νόμιζα ότι ο Ντουραντ θα πέσει κάτω. Τον έβγαλε καθόλου εκτός απο το τέλος;

Δημοσ.

Δεν ήταν που δεν ήταν ομάδα η  Okc ,έφυγε και ο καλύτερος του αμυντικός + 3ος σκόρερ , γεια σας. Δύσκολα τα πράγματα για τον Durant και την παρέα του.

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω το "αμυντικος" ειναι πολυ πιο σημαντικο απο το 3ος σκορερ, τους ποντους του τους βρισκουν κ απ αλλου, 100αρα εριξαν ουτως ή αλλως, αλλα ο μοναδικος που επαιζε αμυνα νμζω, 120+ θα βαζει σε καθε ματς ο αγ αντωνης πλεον

• Like 2
Δημοσ.

και γω πριν αρχισει η σειρα πιστευα οτι οι θαντερ θα περασουν αλλα με το που τραυματιστηκε ο ιμπακα εγραψα οτι οι σπερς εχουν μεγαλο πλεονεκτημα και φανηκε με τη μια

δεν ξερω τι μπορει να αλλαξει ο ασχετος προπονητης του για να καλυψει το κενο αλλα ο ντουραντ θα πρεπει να ανεβασει την αποδοση του κι αλλο και ακομα και αυτο μπορει να μην ειναι αρκετο πλεον αν δεν μπορουν να παιξουν αμυνα

ειναι απιστευτο το πως ο μπρουκς ειναι ακομα προπονητης σε αυτη την ομαδα

στο τριτο δεκαλεπτο και ενω ηταν πισω στο σκορ σε ολο το ματς κανουν ενα run κλασικο και περνανε και μπροστα στο σκορ μαλιστα

και ως δια μαγειας οι 5αδα που εκανε αυτη την ανατροπη δεν ξαναπαιξε μεχρι το τελος του ματς

δλδ ποσο χαζος μπορει να ειναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...