Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το παραβλέπω Κρις, και έχει μπάι φαρ το καλύτερο σουτ ανάμεσα στους ψηλους του ΝΒΑ.

Απλά ρε φίλε τον καβαλάνε άσχημα. Σαν καλάμι κάτω απ'το καλάθι ένα πράγμα. Αποτελεί πολυ ιδιαίτερη επιθετικά λύση για το Μαϊάμι, αλλά και ο πιο αδύναμος κρίκος ταυτόχρονα <--- αυτο και αν δε γίνεται να το παραβλέπεις.

Και στο φάντασυ όταν έβλεπα το C δίπλα στο όνομά του, ε, κάτι σε νευρικο με πιάνει ;p

• Like 1
Δημοσ.

αυτα τα ειχε σε ομαδα που επαιζε μονος του κ τροφοδοτουταν συνεχεια, απο τοτε που πηγε μαϊαμι εγινε κομπαρσος, παικτακι της πλακας, τι διαφορα εχει δλδ o τωρινος μπος με τον χασλεμ; κ αλλο ενα ωραιο που ειδα στα προχθεσινα στατς:

ο τυπος παιζει σεντερ, ολη η ρακετα για παρτη του (ο αδωνης δεν επαιξε σ αυτο το ματς) για 37 ολοκληρα λεπτα κ καταφερε να μαζεψει μολις 5 ριμπαουντ, κ οκ, χεστην επιθεση γιατι τραβιεται εξω κ βαραει 3ποντα πες, στην αμυνα; 5 ριμπαουντ σε 37 λεπτα; ριλι; απλα ανεκδιηγητος

• Like 1
Δημοσ.

αυτα τα ειχε σε ομαδα που επαιζε μονος του κ τροφοδοτουταν συνεχεια, απο τοτε που πηγε μαϊαμι εγινε κομπαρσος, παικτακι της πλακας, τι διαφορα εχει δλδ o τωρινος μπος με τον χασλεμ; κ αλλο ενα ωραιο που ειδα στα προχθεσινα στατς:

ο τυπος παιζει σεντερ, ολη η ρακετα για παρτη του (ο αδωνης δεν επαιξε σ αυτο το ματς) για 37 ολοκληρα λεπτα κ καταφερε να μαζεψει μολις 5 ριμπαουντ, κ οκ, χεστην επιθεση γιατι τραβιεται εξω κ βαραει 3ποντα πες, στην αμυνα; 5 ριμπαουντ σε 37 λεπτα; ριλι; απλα ανεκδιηγητος

Ενω δε θα διαφωνησω, υπαρχουν περιπτωσεις οπου οι Big Two ειναι μετριοι και ξελασπωνει ομως.

Καλυτερα μου φαινεται ειχε παιξει στο πρωτο τους πρωταθλημα και ακολουθει πτωτικη πορεια εκτοτε.

Ο Λεμπρον απιστευτος, σκοραρε με καθε δυνατο τροπο οργανωνοντας και πολυ καλα. Ομως οι Χιτ στηριζονται παρα πολυ σε αυτον και μπορει να το πληρωσουν συντομα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο soft αν δεν ειχε το φονικο σουτακι θα ηταν παλτο τεραστιο. Αλλα ειναι πολυ ευελικτος και τραβαει εξω τους ανυντικους γιατι παστελωνει. Κανει σημαντικη δουλεια οπως και να εχει

Y.Γ. Επικός αγώνας στην Οκλαχόμα , αλλά έβαλαν το χεράκι τους τα κοράκια λίγο με πολλά λάθη στο τέλος υπέρ της OKC. Για τόσο σημαντικό αγώνα θα το έλεγα σφαγή των Clippers αν και δεν υποστηρίζω κλίππερς.  Ανύπαρκτο 6ο φάουλ στον Jordan , βγάζει ο jackson την μπάλα και βλέπουν replay και την δίνουν OKC. Και το κερασάκι , ανύπαρκτο φάουλ στον Westbrook. Θα μας χαλάσουν και το NBA ?

Επεξ/σία από kosmasgr
  • Like 1
Δημοσ.

Λένε ότι έγινε foul στον Jackson πριν τη βγάλει έξω, αλλά με το review  δεν επιτρέπεται και καλα να δώσεις foul , μόνο να δεις ποιος την έβγαλε . Δεν θα μου κάνει εντύπωση στις τελευταίες φάσεις να παίζει έδρα πάντως ..

Δημοσ.

... αλλά έβαλαν το χεράκι τους τα κοράκια λίγο ...

Τι λίγο, με το έτσι θέλω έδωσαν στους OKC την νίκη. Ευρωλίγκα το κάναμε.

KD δεν παίζει έτσι ένας mvp. Και ο ίδιος καταλαβαίνει πως απογοητεύει με τέτοια απόδοση.

Έχουμε από μια σειρα 3-1 σε Δύση & Ανατολή, όπου δεν χωράνε αμφιβολία ποιες ομάδες έχουν το πανω χέρι, και από ένα 3-2 που οι (ελαφρώς κατα την κρίση μου) καλυτερες ομάδες έχουν βρεθει με την πλάτη στον τοίχο.

• Like 2
Δημοσ.

Λένε ότι έγινε foul στον Jackson πριν τη βγάλει έξω, αλλά με το review  δεν επιτρέπεται και καλα να δώσεις foul , μόνο να δεις ποιος την έβγαλε . Δεν θα μου κάνει εντύπωση στις τελευταίες φάσεις να παίζει έδρα πάντως ..

Στους κανόνες γράφει πως αν ένας παίκτης χτυπήσει το χέρι αντίπαλου παίκτη και η μπάλα βγει από τα χέρια του τελευταίου, κατοχή παίρνει η ομάδα του τελευταίου.

Οι Clippers κέρδισαν προχτές ενώ έπρεπε να χάσουν και έχασαν σήμερα ενώ έπρεπε να κερδίσουν.

Οπότε τώρα έχουμε δίκαιο score σειράς.

Δημοσ.

Στους κανόνες γράφει πως αν ένας παίκτης χτυπήσει το χέρι αντίπαλου παίκτη και η μπάλα βγει από τα χέρια του τελευταίου, κατοχή παίρνει η ομάδα του τελευταίου.

Οι Clippers κέρδισαν προχτές ενώ έπρεπε να χάσουν και έχασαν σήμερα ενώ έπρεπε να κερδίσουν.

Οπότε τώρα έχουμε δίκαιο score σειράς.

Εισαι λαθος φιλε. Οι clippers στο προηγουμενο επρεπε να χασουν βασει αποδοσης. Το γυρισαν ομως χωρις την βοηθεια των διαιτητων.Με την αξια τους εστω και στην 4η περιοδο το κερδισαν. Καθολου δικαιη σειρα μετα το χτεσινο.

Τι θα πει επρεπε να χασουν στο προηγουμενο. Η οκλαχομα εδειξε οτι ειναι μικρη ομαδα γιατι το εχασε απο τον κολισον μεσα σε μια περιοδο. Οποτε δικαιη η νικη των κλιππερς με τη δικη μου λογικη

• Like 3
Δημοσ.

Μα χτες δεν γύρισε με τους διαιτητές.

Για την κατοχή εξήγησα παραπάνω.

Σε τι άλλο λες πως ευνοήθηκαν οι Thunder?

Ίσως να μην πρόσεξα εγώ κάτι.

Δημοσ.

Το nba24 ακόμα δεν ανέβασε highlights . Ξέρετε κανένα άλλο site που να τα ανεβάζει αλλά να είναι και σε 720p ? Γιατί το nba.com δεν με αφήνει να αλλάξω ποιότητα.

Δημοσ.

Μόλις είδα το παιχνίδι. Νομίζω το σημερινό ήταν η ταφόπλακα για όσους είχαν απομείνει να συμπαθούν τους Θάντερ.

Επίσης γελάω με την Ιντιάνα. Αναρωτιέμαι γιατί δεν αφήνουν το Μαϊάμι στην ησυχία του. Μάλλον τους βάζουν να παίζουν που και που για να μην χάσουν το ρυθμό τους.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις είδα το φινάλε (αφού ο τελικός του Ουέφα δεν βλέπεται) και μόνο ένα πράγμα έχω να πω:

Μπόχα-βρώμα των Ζομπισόνικς η ιστορία.

Γελάει ο κόσμος με το σπρώξιμο α λα Καρούση και τα σφυρίγματα στο τέλος. Μπορεί να έγινε φάουλ στον Τζάκσον αλλά αφού δεν δόθηκε με τη μία, δεν υπήρχε καμία λογική να επιλέξουν Ζομπισόνικς στο replay. Αφού την μπάλα την έβγαλε καθαρά ο Τζάκσον*. Όσο για το "φάουλ" στον Westbrook, έχω να δω τέτοιο ξεφτίλα σφύριγμα από το Παπάγου-Παναθηναϊκός το 1991, όπου ο Καρούσης (ποιος άλλος) έδωσε ένα χειρότερο υπέρ του Λιβέρη Ανδρίτσου (αλλά ακόμα κι αυτό δεν ήταν στα τελευταία δευτερόλεπτα).

Αίσχος. Η αντιπάθειά μου για τους βρωμερούς Ζομπισόνικς ανέβηκε σε νέο επίπεδο.

Κατά τ' άλλα ασύλληπτα εγκλήματα στο τέλος από τον (συνήθως) αλάνθαστο CP3. Πρέπει να φάει τουλάχιστον τρία χρόνια ισόβια.

ps: εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως γένειν να βγήκε η Ιντιάνα νούμερο ένα στην Ανατολή και ποια ακριβώς διαφορά έχουν από τους Μπακς...

*pps: μπορεί όντως να υπάρχει ο κανονισμός που αναφέρει ο jimmy πιο πάνω (ομολογώ ότι δεν τον γνώριζα), ωστόσο σύμφωνα με όσα λένε εδώ, οι διαιτητές δεν τον επικαλέστηκαν:

Rule 8, Section 2C of the NBA’s rulebook provides an explanation for why Oklahoma City could have retained possession.

“The ball is caused to go out-of-bounds by the last player to touch it before it goes out, provided it is out-of-bounds because of touching something other than a player,” the rule reads. “If the ball is out-of-bounds because of touching a player who is on or outside a boundary, such player caused it to go out. If a player has his hand in contact with the ball and an opponent hits the hand causing the ball to go out-of-bounds, the team whose player had his hand on the ball will retain possession.”

In this case, the referees could have ruled that Jackson had his hand in contact with the ball, Barnes hit Jackson’s hand causing it to go out of bounds, and Oklahoma City would therefore retain possession.

Again, this rule was not cited by the officials after the game and this interpretation was not given by the officials to Rivers during the game.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...