Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ρε και να 'παιζαν Χακίμ-Ναύαρχος σήμερα... Τύφλα να είχε ο Τσάμπερλεν.

ps: έβαλε προσφορά -15% το NBA LP. Ο κωδικός είναι NBALP15 και ισχύει μέχρι 11/5. Βέβαια και πάλι είναι κοροϊδία, γιατί μιλάμε πλέον για καμια 30αριά αγώνες το πολύ και το κόστος ακόμα και με την έκπτωση είναι πάνω από 35 ευρώ. Αν κάποιος βάλει BS μέχρι το τέλος των playoff (άρα θα πρέπει αναγκαστικά να πάρει την τρίμηνη συνδρομή) θα του έρθει 25 ευρώ.

Δημοσ.

Αν σκεφτείς ότι μια εποχή επαιζαν μαζι Σακ, Χακιμ, Ρομπινσον, Γιουιν και μετά Μουρνινγκ, Σμιτς, Μουτομπο θεωρούνταν 2ης διαλογής σε σχέση με τους πρώτους τότε ειναι να σε πιάνουν τα κλάμματα με το επίπεδο των τωρινων σέντερ! 

• Like 3
Δημοσ.

Ρε βάλτε τα κάτω να δείτε ποιοι θεωρούνται σήμερα καλοί centers και ποια ακριβώς είναι τα δυνατά τους σημεία. Βαριέμαι να σκέφτομαι τώρα, οπότε παίρνω σαν παράδειγμα μια πρόχειρη (αν και όχι πλήρη) λίστα από εδώ:

- D. Cousins
- Bogut
- Sanders
- Asik (ffs! καλύτερα ο Τσακαλίδης)
- Jefferson

- Ο Πέκος ρε παιδιά!
- P. Gasol (που δεν είναι πεντάρι όσο και να το θέλετε, ο αδερφός του είναι σέντερ)
- Chandler (το πάλαι ποτέ τεράστιο ταλέντο, για τον οποίο τόση φασαρία έγινε στο εκπληκτικό βιβλίο Play Their Hearts Out)
- Lopez
- Bosh (ούτε αυτόν τον θεωρώ πεντάρι)

- Hibbert (ο γνωστός, μια παίζει, δέκα αράζει)
- Horford
- Noah (ναι, αυτός που βγήκε υποψήφιος MVP, ο Noah! τρίζουν τα κόκκαλα όλων των HOFs)
- M. Gasol (για κάποιο ανεξήγητο λόγο αυτόν τον πάω πολύ)
- Howard (λέγε με και ζώον)

(περίεργο που δεν έβαλαν και τον Aldridge)

Ρε όλοι αυτοί μαζί δεν κάνουν έναν Αριδά και έναν Αγιασωτέλη.

• Like 2
Δημοσ.

Αγιασωτέλη! Που τον θυμηθηκες;  :shock:

Για μένα Lopez επειδη ξέρει μπασκετ > Noah > Howard γιατι ειναι κτηνος > Gasol > Horford > Pekovic (αν έπαιζε άμυνα θα τον είχα μαζι με τον Lopez) και μετά hibbert - Chandler που γέρασε. Οι αλλοι είναι 4αρια ή δεν αξίζουν.

Όλοι αυτοί ειναι χειρ΄΄οτεροι Μουρνινγκ που μέχρι να βγάλει το πρόβλημα με τα νεφρά είχα 21π 10ρ κ 3κοψ μ.ο. και Μουτόμπο. 

• Like 1
Δημοσ.

ο Howard εχει βελτιωθει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ..τον βοηθαει πολυ η προπονηση με olajuwon..κατι λαθη που ειναι καθαρα θεμα αυτοσυγκεντρωσης και θα ειναι κομπλε!

και ο cousins επισης τον βλεπω για μεγαλα πραγματα.ηδη φετος βελτιωσε κατα πολυ την συμπεριφορα του.θα τον βοηθησει και αυτον πολυ ο σακ

Δημοσ.

Ο Cousins μπορεί όντως να έχει κάποια ελπίδα. Ο Howard όμως καμία, αφού είναι απλώς βλάκας.

(αν και ο αρχηγός αυτής της κατηγορίας είναι μακράν ο Stoudemire).

• Like 2
Δημοσ.

Απίστευτη αφέλεια για τους Νετς μέχρι στιγμής, παλι καλά που το μαιαμι δεν ξεκινησε καλα. 

Δημοσ.

http://nba.si.com/2014/05/08/blazers-snake-locker-room-spurs-att-center/

και μετα μιλάμε για γαύρους και μπανάνες, lol

Αγιασωτέλη! Που τον θυμηθηκες;  :shock:

Για μένα Lopez επειδη ξέρει μπασκετ > Noah > Howard γιατι ειναι κτηνος > Gasol > Horford > Pekovic (αν έπαιζε άμυνα θα τον είχα μαζι με τον Lopez) και μετά hibbert - Chandler που γέρασε. Οι αλλοι είναι 4αρια ή δεν αξίζουν.

Όλοι αυτοί ειναι χειρ΄΄οτεροι Μουρνινγκ που μέχρι να βγάλει το πρόβλημα με τα νεφρά είχα 21π 10ρ κ 3κοψ μ.ο. και Μουτόμπο. 

Μόνο που κανεις δεν έχει πλησιάσει τα νούμερα που βγάζει στο παρκε ο Howard σε π.ο.

Και αυτη τη σεζόν κορυφαίος σε όλο το ΝΒΑ. Οπότε μέχρι να δούμε κάποιον να παίζει σε τέτοιο λεβελ, εκείνος είναι ο κορυφαίος. Δε συμφωνείτε;

Δεν μπορώ να βλέπω Νοα πάνω από Χάουαρντ. Δηλαδή αν σου έλεγαν διάλεξε ψηλο για την ομάδα σου θα τον προτιμούσες έναντι του Ντουάιτ; Δεν το νομίζω.

Μπιγκ Αλ επίσης δεν βλέπω. Εκτός αν τον πιάνεις 4αρι, αλλα είναι κατα κύριο λόγο σέντερ το παιδι. Πολυ βαρύτερος από όσους ποστάρεις επίσης (εκτός Πέκοβιτς ίσως).

Δημοσ.

Τον ξέχασα τον Big Al. Γενικά έχω ένα θέμα με τους παιχτες που δεν ξέρουν μπασκετ, γι' αυτο και δεν έχω ιδιαιτερη εκτίμηση στον Χάουαρντ. Μεταξύ Νοα ή Χαουαρντ θα διάλεγα ανάλογα και το υπόλοιπο ρόστερ αλλά όντας φαν του Ευρωπαίου ψηλού που πασάρει, έχει ποστ κινήσεις κλπ θεωρώ ότι θα διάλεγα Νοα στις περισσότερες περιπτώσεις. Πρέπει να βελτιώσει και άλλα πράγματα παντως o Χάουαρντ πέρα από την όντως εξαιρετική του απόδοση στα π.ο. και κυρίως τις βολές και τις ποστ κινήσεις του.

Δημοσ.

Τον ξέχασα τον Big Al. Γενικά έχω ένα θέμα με τους παιχτες που δεν ξέρουν μπασκετ, γι' αυτο και δεν έχω ιδιαιτερη εκτίμηση στον Χάουαρντ. Μεταξύ Νοα ή Χαουαρντ θα διάλεγα ανάλογα και το υπόλοιπο ρόστερ αλλά όντας φαν του Ευρωπαίου ψηλού που πασάρει, έχει ποστ κινήσεις κλπ θεωρώ ότι θα διάλεγα Νοα στις περισσότερες περιπτώσεις. Πρέπει να βελτιώσει και άλλα πράγματα παντως o Χάουαρντ πέρα από την όντως εξαιρετική του απόδοση στα π.ο. και κυρίως τις βολές και τις ποστ κινήσεις του.

τις ποστ κινησεις τις εχει βελτιωσει θεαματικοτητα κρις..πραγματικα αλλος παιχτης σε σχεση με αλλα χρονια.

Δημοσ.

Κοιτα σε σχεση με αλλα χρόνια ειναι σαφως καλύτερος αλλα τα αλλα χρόνια μπορούσε να σκοράρει μονο με καρφωμα, έχει δρομο ακομα. 

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που έπηξε το ΝΒΑ από σκόρερ κοντούς εξαλείφθηκε η ανάγκη για παικταράδες σέντερ.

Ή για να το πω αλλιώς σταμάτησαν οι σέντερ να εργάζονται σκληρά για να βγάλουν το μεροκάματο γιατί δεν ήταν πια απαραίτητο.

Επίσης τα 4αρια κάνουν πια την δουλειά (και υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στη θέση) ενώ οι σέντερ το χαμαλίκι των ριμπάουντ και κοψιμάτων.

Όσο για τον Χάουαρντ, δεν νομίζω ότι θα τον διάλεγα ποτέ για την ομάδα μου όσο είναι ικανός να μου χάσει οποιοδήποτε παιχνίδι απλά με το να σουτάρει βολές.

Επιπλέον...

Έεεεεελεεεεεοοοοοος ρεεεεεεε Πόρτλαντ.

Μου αρέσει που έκραζα το Ντάλας.

Έχετε φάει 135 πόντους στα δύο πρώτα ημίχρονα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Απλά όταν μπήκαν τα 3 δεύτερα στους κανονισμούς, οι δεινόσαυροι που έστηναν κάμπινγκ στη ρακέτα περιμένοντας ειτε να τους τροφοδοτήσουν την μπάλα, είτε στην άμυνα να κόψουν τον επιτιθέμενο, έπρεπε να αρχίσουν να είναι πιο ευέλικτοι, ειδικά στην pick 'n roll defense όπου θέλει γρήγορα πόδια. Έτσι σιγά-σιγά οι ψηλοί και αργοί σέντερ άρχισαν να αντικαστώνται απο παίκτες τύπου Ντάνκαν-Γκαρνέτ-Νοβίτσκι κτλ.

Ο μόνος πάντως που συνδυάζει όλα τα παραπάνω και θυμίζει παλαιάς κοπής dominant center, είναι ο Άλ Τζέφερσον. Ο οποίος δεν επιλέχθηκε all-star λόγω... Χίμπερτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...