Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω παρακολουθησει πολυ θαντερ. παντως ως συνολο νομιζω ειναι πιο δεμενο, ενω εχουν και εναν Ντουραντ που ως μοναδα δεν την εχουμε.

θα δειξει! εγω προσωπικα δεν εχω ελπιδες σε αυτη τη σειρα.. μακαρι ομως!

Δημοσ.

εχεις τον πολ.νομιζεις μπορει να μαρκαρει κανεις απο τους θαντερ τον πολ??νοπ!κανεις

και εχεις και 603052305023350 κλασεις ανωτερο προπονητη

Δημοσ.

συμφωνω, περνανε τα κλιπερια, πιο ομαδα απ τους θελουμε-ο-καθενας-μια-μπαλα-κι-οταν-την-παιρνουμε-κανουμε-οτι-ναναι

• Like 2
Δημοσ.

Μακαρι guys!!! απλα δε θελω να λεω μεγαλα λογια.. μια νικη στην Οκλαχομα δε μας κανει φαβορι πλεον...

για τον προπονητη συμφωνω απολυτα. εχουμε σαφως καλυτερο και πιο εμπειρο..

Δημοσ.

δν υπαρχει ομαδα θαντερ...ομαδα απατη ειναι της κανονικης περιοδου που ολοι ειναι χαλαροι.στα πλειοφ που θα υπαρχουν συστηματα δν πανε πουθενα.

χωρις βαθος και σκορερς δεν πας πουθενα.την αμυνα τν ξεχναω

οι thunder εχουν:durant,westbrook και βαζω χαριστικα και ibaka

οι clippers εχουν:paul,griffin,reddick,crawford,και ρολλιστες barnes,collison

οι thunder απο θεμα παγκου κτλπ ειναι ενα μηδενικο.τον φισερ εχουν τον caron-μασαω μαγκικα την τσιχλα μου-butler και lamb,jackson που δεν εχουν καθολου εμπειρια

• Like 2
Δημοσ.

O Ibaka ειναι καλός αλλά δεν τον παίζουν.

Βαλε κ Jordan στους Κιλπερς. 

Και τα 2 αποτελέσματα παντως ηταν αναμενόμενα. 

Δημοσ.

Deandre είναι ερωτηματικο. Σιγουρα κανει πολυ καλη σεζον, αλλα δεν μπορεις να στηριχτεις πανω του. εχουν περασει παιχνιδια στα playoff που εχει 0 ποντους η κατω απο 10. μαζευει ριμπαουντ, ριχνει ταπες αλλα επιθετικα δεν μπορει να συνεισφερει.

• Like 1
Δημοσ.

@Rabican μπορώ να σου πω αρκετούς λόγους που οι Θάντερ (θα έπρεπε να) ανησυχούν απέναντι σε LAC.

Επίσης αρκετούς λόγους τα Κλιπερόνια να βρουν πρόσφορο έδαφος και να κάνουν τα δικα τους.

Δεν είναι δα τρομερά δύσκολο απέναντι σε τέτοια άμυνα.

Για μένα εκεί που πρέπει να εστιάσει κανεις είναι η "πολυκατοικία" που χτίζουν KD-RW σ'αυτα τα 8 ματς της ποστ σιζον (εκτός κάθε πρόβλεψης).

44% fg, 75% βολές <---- !!!!! (μιλάμε για τον ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ που πλησιάζει το 90%), μόλις 3.5 ασσίστ και 4 λάθη μ.ο ανα γκειμ παίχτης που πάει για βραβείο MVP ;;;

Ο δε Γουεστμπρουκ, τι να πω, ακόμα χειρότερος (40% εντός πεδιας, 25% !!! 3π.), εμφανίστηκε λιγότερο άστοχος χθες αλλά και πάλι τα έκανε σσιτ σε πολλα σημεια (6 λάθη).

Είναι βέβαιο ότι με τέτοια απόδοση σταματάνε εδώ οι Θάντερ. Το μόνο( ; ) που έχει να κάνει ο Ντοκ είναι μια ανάλογη αμυντικη προσαρμογή πάνω στον KD (ναι ΟΚ, πολυ πιο δύσκολο στην πράξη).

• Like 1
Δημοσ.

στον πρωτο γυρο οι Θαντερ επαιξαν με μια αρκετα σκληροτραχηλη ομαδα που παιζει σφιχτη αμυνα και ξυλο (μεμφις). οι Κλιππερς ουδεποτε επαιζαν ετσι. το ριχνανε στο τρεξιμο και στα υψηλα σκορ.

εκει ΝΟΜΙΖΩ οτι υστερουμε σε σχεση με τους Θαντερ. και εκτιμω (μακαρι να βγω ψευτης και να παμε τελικους δυσης φυσικα!), οτι η νικη που καναμε ειναι απλα μια εξαιρεση στον κανονα.

επισης αυτο που λες με τις πολυκαιτοικιες των Ντουραντ-Γουεστμπρουκ, δεν ξερω ποσο θα συνεχιστει.. δηλαδη καποια στιγμη θα αρχισουν να τα βαζουν..

Δημοσ.

καλα μην προτρεχετε

8/9 τριποντα ο πολ δε ξαναβαζει ποτε 

ειναι κακος σουτερ 3ποντων 

εχει δρομο η σειρα η οκλα παντως δεν ειναι καλη μεχρι τωρα στα πλειοφς

εγω βλεπω να πηγαινει πολυ μακρια και αυτη η σειρα με θαντερ να περνανε

Δημοσ.

καλα μην προτρεχετε

8/9 τριποντα ο πολ δε ξαναβαζει ποτε 

ειναι κακος σουτερ 3ποντων 

εχει δρομο η σειρα η οκλα παντως δεν ειναι καλη μεχρι τωρα στα πλειοφς

εγω βλεπω να πηγαινει πολυ μακρια και αυτη η σειρα με θαντερ να περνανε

κακος ξεκακος εχει τον westbrook απεναντι που δεν ειναι κ ο καλυτερος αμυντικος στον κοσμο, την 30αρα του θα βρει τροπο να την βαζει σε καθε ματς, οπως εκανε κ στα ματς της regular season

αντιθετα ο παυλαρας ειναι τρελος αμυντικος, δεν ξαναβαζει πανω απο 30% ο ρασελ, τελος, συνεπως, σκουρα τα πραγματα για τα θαντερια

• Like 1
Δημοσ.

...8/9 τριποντα ο πολ δε ξαναβαζει ποτε 

ειναι κακος σουτερ 3ποντων ...

8/9 είναι δύσκολο και Κάρι να σε λένε.

Αλλά δεν είναι κακός σουτερ 3π ο Πολ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...