nzeppos Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Κάποια στιγμή βέβαια έγινε ένα 10-0, ισοφάρισε ο Πόποβιτς και τέρμα λος δίφραγκος. Ειδικά με το Νοβίτσκι να είναι σε θλιβερή κατάσταση και να χάνει ακόμα και τα χουκ απ' τα 2 μέτρα. Πάρτι ο γερο-Ντάνκαν, κόντεψε να βάλει πιο πολλούς πόντους από τα χρόνια του. Πήγα να γραφτώ στο ballstreams (έχουν προσφορά 20 ευρώ μέχρι τέλος των playoff, πολύ καλύτερα από το League Pass) αλλά έχουν κλείσει τα registrations στο site, έλεος. Θα πήξουμε στο flash streaming και το τόρεντ πάλι... (ναι, από τον επόμενο γύρο ξεκινάω για 4η σερί χρονιά το κατέβασμα τόρεντ 720p/60fps, δηλ. μονταρισμένοι αγώνες σε μαγνητοσκόπηση, άρα τέρμα η πρωινή ενημέρωση από τα αθλητικά site και το insomnia ώστε να μη μαθαίνω τα αποτελέσματα ) edit: άκυρο, τα registrations στο ballstream μπορεί να είναι κλειστά αλλά να τους κάνεις αίτηση για invite σου στέλνουν email εντός 10λεπτου και μπορείς να γραφτείς κανονικά. Βουρ για την προσφορά των 20 ευρώπουλων, για 2 μήνες αγώνων* πιστεύω τα αξίζει. * προσοχή στο "αγώνων", μιας και μόνο στα playoff γίνονται Αγώνες, το τσίρκο της κανονικής περιόδου δεν το συνυπολογίζω. 1
Chrisxxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Απο που κατεβάζεις; Σκεφτομαι να το κανω και γω ετσι φέτος.
Anubis13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 ballstreams πολυ καλο. Μας πληρωσε και ο αγιος αντωνης την ανατροπη. Τα υπολοιπα τα ειπατε. GO SPURS GO
Chrisxxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Κοκορετσι, τσηζκεικ, SPurs να κερδιζουν και Μαιαμι να χανει, τελικά υπάρχει θεος. Ο Τζεφερσον δεν εχει αντιπαλο!
nzeppos Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 @Chrisxxx από πριβέ τορεντάδικο (τορεντλιτς) ή από TPB, ανάλογα που θα ανέβει πρώτα ο αγώνας σε 720/60. Νομίζω υπάρχουν και πιο εξειδικευμένα site αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Το σημαντικότερο είναι ο αγώνας να είναι μονταρισμένος (άρα συνολικά 2 ώρες το πολύ) και να ανεβαίνει το πολύ μέχρι τις 1-2 το μεσημέρι ώστε να έχει κατέβει μέχρι το απόγευμα. Αν πάρεις απόφαση να κόψεις όλα τα αθλητικά site τις πρωινές ώρες για 4-5 βδομάδες, πεις σε γνωστούς και αγνώστους να μη σου λένε τίποτα για τα αποτελέσματα και να μην βλέπεις τη συνολική διάρκεια του αγώνα που κατέβασες (ώστε να μην υποψιάζεσαι ότι μπορεί να πήγε παράταση), νομίζω ότι δεν έχει τίποτα να χάσει από μια live μετάδοση. Ίσα ίσα που βλέπεται πολύ πιο ευχάριστα, αφού βάζεις να τον δεις το απογευματάκι με την ησυχία σου, με όσες παύσεις θέλεις, χωρίς 4λεπτες διαφημίσεις κάθε τρεις και λίγο κλπ. Προσωπικά δεν αντέχω να δω live αγώνα ΝΒΑ, εκτός κι αν είναι ο έβδομος τελικός. Για να μην πιάσω και τις απαγορευτικές ώρες μετάδοσης... Στην αρχή μού φαινόταν παράξενο, αλλά το κάνω 3 χρόνια και το συνήθισα πια. Έβαλα ballstreams και μέχρι στιγμής έχω πολύ καλές εντυπώσεις βλέποντας τους Λεπρούς. Μέχρι και DVR έχει.Φυσικά το πλάνο δεν αλλάζει, θα βλέπω τον αγώνα on demand την επόμενη μέρα. 1
Basilisc Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλά όταν χτύπησε ο big Al είπα τελείωσε ο αγώνας αλλά την παλεύουν ακόμα. Καλά το ότι ο άλλος παίζει κουτσαίνοντας δεν σημαίνει φαίνεται ότι υπάρχει λόγος να πάρει contact φάουλ, ειδικά μέσα στο Μαιαμι. Τέλος πάντων μέρα που είναι σήμερα.
nzeppos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Παρά το υποσχόμενο ντέρμπι, φαίνονται να καθαρίζουν άνετα οι Λεπροί. Ας όψονται τα παλαβά καλάθια του αρχι-Λεπρού στο τέλος της 3ης και τις αρχές της 4ης, που ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο. Αφού ο αγώνας πλέον δεν έχει ενδιαφέρον, πάμε για μερικές τεχνικές λεπτομέρειες. Καλές οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις από το ballstreams αλλά, επειδή δεν υπάρχει τέλεια υπηρεσία, άρχισαν σιγά σιγά να βγαίνουν κουσούρια στην επιφάνεια. Το HD stream στο site είναι σχετικά... choppy (που λένε και στο χωριό μου), δηλαδή δεν κρατάει σταθερά τα 60fps. Στο VLC (τελευταία έκδοση) ναι μεν πηγαίνει καλύτερα αλλά κάθε λίγα λεπτά θα ρίξει κι ένα μικρό πάγωμα 1-2 δευτερολέπτων ή θα γεμίσει artifacts η εικόνα. Απ' ότι βλέπω στα σχετικά φόρουμ αυτά είναι γενικά προβλήματα που δεν έχουν λυθεί από την αρχή της σεζόν, οπότε δεν βλέπω γιατί να λυθούν μέσα στα playoff. Μάλιστα τα σκαλώματα του VLC γίνονται ακόμα και σε SD. Οπότε μάλλον καλύτερα η θέαση να γίνεται μέσω του site. Τελοσπάντων, από ένα ανεπίσημο (αλλά πλερόκο) live stream μάλλον δεν θα έπρεπε να έχω περισσότερες απαιτήσεις, ειδικά αν μιλάμε και για μετάδοση στα 60fps. Όμως φοβάμαι μήπως γίνονται τα ίδια και στο Video On Demand (αν όντως γίνονται, τότε προφανώς ένα σωστό torrent με ίδια specs μετάδοσης είναι σαφώς ανώτερο, αφού συν τοις άλλοις θα είναι και μονταρισμένο, χωρίς διακοπές, διαφημίσεις κλπ). edit: συνεχίζω το μονόλογο, για τους τυχόν ενδιαφερόμενους. Σε Chrome φαίνεται να πηγαίνει ελαφρώς καλύτερα από FF (ελπίζω να μην είναι ιδέα μου), αν και πάλι είναι σαφές ότι χάνονται καρέ. Σχετικά με το VLC, μια λύση που προτείνεται είναι η αύξηση του network caching στα 10000ms, αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω στον αγώνα των Λεπρών. Το δοκίμασα όμως στο VOD του Spurs-Mavs και δεν φάνηκε να βελτιώνει πολλά πράγματα, αφού ξανά ο VLC μουλαρώνει κάθε 1-2' και βαράει παγωμένο γκρι full screen για 3-4 δευτερόλεπτα. Άλλοι προτείνουν τη λύση Potplayer με streaming από το mobile site και φάνηκε να πηγαίνει καλύτερα. Τεσπά, θα τα δω στην πορεία όλα αυτά. Ούτως ή άλλως όλα αυτά είναι μονόδρομος, αφού η υπηρεσία φαίνεται να είναι αρκετά καλύτερη (και φθηνότερη) από το official League Pass.
insomniaK Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Τι Γκάβλα ρε πούστη μου, η παιχνιδάρα mem vs ock, είναι στο 46!!! Για όποιον το δει, θα καταλάβει...
jimmy0077 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δεν γίνονται αυτά. Παρά το υποσχόμενο ντέρμπι, φαίνονται να καθαρίζουν άνετα οι Λεπροί. Ας όψονται τα παλαβά καλάθια του αρχι-Λεπρού στο τέλος της 3ης και τις αρχές της 4ης, που ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο. Αφού ο αγώνας πλέον δεν έχει ενδιαφέρον, πάμε για μερικές τεχνικές λεπτομέρειες. Καλές οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις από το ballstreams αλλά, επειδή δεν υπάρχει τέλεια υπηρεσία, άρχισαν σιγά σιγά να βγαίνουν κουσούρια στην επιφάνεια. Το HD stream στο site είναι σχετικά... choppy (που λένε και στο χωριό μου), δηλαδή δεν κρατάει σταθερά τα 60fps. Στο VLC (τελευταία έκδοση) ναι μεν πηγαίνει καλύτερα αλλά κάθε λίγα λεπτά θα ρίξει κι ένα μικρό πάγωμα 1-2 δευτερολέπτων ή θα γεμίσει artifacts η εικόνα. Απ' ότι βλέπω στα σχετικά φόρουμ αυτά είναι γενικά προβλήματα που δεν έχουν λυθεί από την αρχή της σεζόν, οπότε δεν βλέπω γιατί να λυθούν μέσα στα playoff. Μάλιστα τα σκαλώματα του VLC γίνονται ακόμα και σε SD. Οπότε μάλλον καλύτερα η θέαση να γίνεται μέσω του site. Τελοσπάντων, από ένα ανεπίσημο (αλλά πλερόκο) live stream μάλλον δεν θα έπρεπε να έχω περισσότερες απαιτήσεις, ειδικά αν μιλάμε και για μετάδοση στα 60fps. Όμως φοβάμαι μήπως γίνονται τα ίδια και στο Video On Demand (αν όντως γίνονται, τότε προφανώς ένα σωστό torrent με ίδια specs μετάδοσης είναι σαφώς ανώτερο, αφού συν τοις άλλοις θα είναι και μονταρισμένο, χωρίς διακοπές, διαφημίσεις κλπ). edit: συνεχίζω το μονόλογο, για τους τυχόν ενδιαφερόμενους. Σε Chrome φαίνεται να πηγαίνει ελαφρώς καλύτερα από FF (ελπίζω να μην είναι ιδέα μου), αν και πάλι είναι σαφές ότι χάνονται καρέ. Σχετικά με το VLC, μια λύση που προτείνεται είναι η αύξηση του network caching στα 10000ms, αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω στον αγώνα των Λεπρών. Το δοκίμασα όμως στο VOD του Spurs-Mavs και δεν φάνηκε να βελτιώνει πολλά πράγματα, αφού ξανά ο VLC μουλαρώνει κάθε 1-2' και βαράει παγωμένο γκρι full screen για 3-4 δευτερόλεπτα. Άλλοι προτείνουν τη λύση Potplayer με streaming από το mobile site και φάνηκε να πηγαίνει καλύτερα. Τεσπά, θα τα δω στην πορεία όλα αυτά. Ούτως ή άλλως όλα αυτά είναι μονόδρομος, αφού η υπηρεσία φαίνεται να είναι αρκετά καλύτερη (και φθηνότερη) από το official League Pass. Μάλλον για το choppyness ευθύνεται το PC σου. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Με πιο παλιό PC που δοκίμασα υπήρχε όντως θέμα.
Rabican Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μην μου αγριευετε τον Blake... τα πηρε κρανιο! 40 στο κεφαλι των γουοριορς.. παρολαυτα, στο σαν φρανσισκο δε νομιζω να κερδισουμε τα 2 επομενα... μακαρι, αλλα δεν το βλεπω. εμαθα οτι παιξανε και ξυλο κλασσικα οι γουοριορς. 1
nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μάλλον για το choppyness ευθύνεται το PC σου. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Με πιο παλιό PC που δοκίμασα υπήρχε όντως θέμα. Δεν είναι ακριβώς ότι κολλάει, όσο ότι δεν μπορεί να διατηρήσει σταθερά τα 60fps για πολλή ώρα. Δεν νομίζω να είναι (μόνο) θέμα PC, πρώτον γιατί αυτό είναι σχετικά αξιοπρεπές μηχανάκι και δεύτερον γιατί το συγκεκριμένο θέμα το αναφέρει αρκετός κόσμος στο φόρουμ του BS. Σε VLC το βίντεο παίζει σαφώς καλύτερα, μόνο που εκεί υπάρχουν τα εκνευριστικά παγώματα που λέγαμε. Ακόμα κι έτσι η ποιότητα για live streaming είναι εξαιρετική και σίγουρα αξίζει τα 20 ευρώ για κάποιον που έχει σκοπό να δει μεγάλο μέρος των playoff (ειδικά αν σκεφτούμε ότι το League Pass δεν έχει καν μετάδοση στα 60fps). Η εναλλακτική όμως είναι να κατεβάζω τους αγώνες από torrent και εκεί υπάρχουν δύο κύρια πλεονεκτήματα: το ότι τα 60fps παραμένουν σταθερά καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και ότι λείπουν όλες οι διαφημίσεις. Το μειονέκτημα προφανώς είναι πως δεν θα είχα καμία όρεξη να κατεβάσω 30-40 αγώνες αλλά μόνο τελικούς περιφέρειας και ΝΒΑ. Απ' την άλλη, έβαλα σήμερα να δω το μαγνητοσκοπημένο Zombiesonics-Grizzlies και διαπίστωσα πως η δυνατότητα "Skip xx minutes" είναι σωτήρια, αφού με ένα απλό κλικ μπορώ να προχωράω τον αγώνα και να παρακάμπτω τις διακοπές, χωρίς μάλιστα να βλέπω τη συνολική διάρκεια του αγώνα (διαφορετικά θα υποψιαζόμουν εκ των προτέρων ότι πήγε παράταση). Το κακό όμως ήταν πως το HD stream από Λονδίνο και Άμστερνταμ κόλλαγε συνέχεια. Όχι μόνο αργούσε να κάνει resume στα μεγάλα skip (άνω των 2 λεπτών) αλλά πολλές φορές σκάλωνε και στα καλά του καθουμένου, για περισσότερο από 2-3 λεπτά. Δεν νομίζω να είναι θέμα σύνδεσης, αφού κλειδώνω στα 16Mbps, χωρίς προβλήματα ταχύτητας, σταθερότητας κλπ. Το γύρισα σε SD και εκεί η απόκριση στο skip ήταν άμεση. Αργότερα δοκίμασα και το HD stream από eastern USA και έπαιζε πολύ πιο σταθερά σε σχέση με το ευρωπαϊκό. Σε δε κινητό η υπηρεσία είναι άψογη, αν και στο tablet το HD κολλάει αρκετά. Όσο για τα παιχνίδια, το δεύτερο αχαρακτήριστο και το πρώτο καταπληκτικό. Αλλά όπως έγινε και σε όλες τις προηγούμενες χρονιές, μόνο με Durant και Westbrook ούτε κούπα παίρνεις, ούτε καν το γύρο δεν περνάς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα