Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να λυπηθεί κανείς το CP3; Ο καλύτερος PG του NBA δε λένε πως είναι; Μου αρέσει πολύ ως παίχτης, αλλά τόσα χρόνια δεν έχει δείξει πως κάνει για το πολύ υψηλό επίπεδο. Λείπει η γάτα και χορεύουν τα ποντίκια και φέτος δυστυχώς...

Ωραία τα ματσάκια όντως και όμορφες ατμόσφαιρες. Playoff time!

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1677

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Μαλλιν λυπαται το cp3 γιατί αν δεν απατωμαι ειναι απο νεα Ορλεάνη..

Sent from my Lenovo P770 using Insomnia

Δημοσ.

Aν στην ιντιαννα νομιζουν οτι ετσι θα κερδισουν το μιαμι καλυτερα να αλλαξουν πλευρο γιατι δεν θα περασουν ουτε την μετρια ατλαντα.

Δημοσ.

δεν πρεπει να εχει υπαρξει ομαδα φαβορι για κουπα με τετοια καταρευση στην ιστορια του Nba

ειναι τρομερο αυτο που γινεται με τους ινδιανους εδω και 2 μηνες κυριολεκτικα απο το πουθενα

η τουλαχιστον εγω δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι τοσο ΓΤΠ αυτη τη στιγμη

Δημοσ.

Σιγά μη φτάσουν μέχρι τους ECF οι Pacers. Έχουν σοβαρά προβλήματα χημείας. Όσο έπαιζαν καλά όλοι ήταν χαρούμενοι. Από την ώρα που τους βάφτισαν φαβορί για την Ανατολή, πήραν τα μυαλά τους αέρα. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την κρίση και θα το πληρώσουν. Δεν έχουν ηγετική μορφή, Ο George πάντα μου άρεσε ως παίχτης αλλά δεν κάνει για αρχηγός. Αν είναι δυνατόν να λες πως θες να μοιάσεις στο Lebron ενώ είναι ο άμεσος αντίπαλός σου...

Μόνο οι Thunder κατάφεραν να κρατήσουν την έδρα τους, θα γίνει χαμός στα φετινά playoff. Φαβορί για εμένα οι Spurs και οι Heat (το Miami δεν πάει καλά, αλλά έχει την εμπειρία να νικήσει τους χάλιδες της Ανατολής). Από πίσω υπάρχουν πολλοί, Clippers, Rockets, Pacers, Nets.

Δημοσ.

Χωριο ειμαι δυστηχως. Απο δευτερα δε θα χανω match

Εγώ πάλι μακάρι να ήμουν στο χωριό και ας μην έσωνα να δω κανένα αγώνα... :P

Δημοσ.

Από την ανατολή όποιος να ναι στον τελικό εκτός από MIA, και από τη δύση OKC (αν και μέσα μου εύχομαι SAS και να παναγαμηθούνολοι).

Τον Chris Paul τον λυπάμαι διότι μία ζωή έχει για συμπαίκτες ανύπαρκτους αγωνιστικά (πχ τελικούς περιφέρειας με Hornets, κανένας δε θυμάται ποιοι άλλοι έπαιζαν στην ομάδα τότε) ή από άποψη προσωπικότητας (η οποία είναι και το πιο σημαντικό στοιχείο στα playoffs).

Δημοσ.

Και οι Spurs είναι στο -2 λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρονίου. Τι άλλο κινέζικο αποτέλεσμα θα δούμε αυτές τις μέρες...

Δημοσ.

Πφφφφ, εχουν παρει ενα προβάδισμο 2-4 ποντων οι Μαβερικς και δεν μπορουν να περασουν μπροστα οι Σπερς, με Ντανκαν κ Παρκερ μονο δεν γίνεται. πρέπει να ανέβουν λίγο και οι υπόλοιποι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...