Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως διαβαζω τωρα απλα ειναι ενα συμπληρωμα που πηρε και ειχε μεσα μια μαλακια..

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1677

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Στα π.ο. δεν θα έπαιζε πολύ αλλά θεωρώ ότι μπορει να του κοστίσει πολλά για τη συνεχεια της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Δημοσ.

Μα πόσο βλάκας να πιαστεί ντοπέ με tamoxifen?

Να έπαιρνε δηλαδή κάτι πιο αποτελεσματικό, ΟΚ να το καταλάβω. Αλλά με μία τέτοια μαλακία, να την πάθεις?

Πάντως ελέγχους με την νέα σύμβαση παικτών-λίγκας, dopping controls δεν επιτρέπονται μόνο στην προετοιμασία?

Δημοσ.

η ενωση των παιχτων λενε οτι ειναι μαζι του και οτι πηρε αυτο το φαρμακο για να ξαναβγαλει μαλλια..τραγικο

Δημοσ.

η ενωση των παιχτων λενε οτι ειναι μαζι του και οτι πηρε αυτο το φαρμακο για να ξαναβγαλει μαλλια..τραγικο

Και εγω προσπαθησα καποτε να βγαλω 6 χερια για να παιξω σε ταινια το χταποδι παιρνοντας Panadol.

Μα τι δικαιολογιες καθονται και λενε?? Απο τη στιγμη που αυτο το φαρμακο βοηθαει στις παρενεργειες της ληψης στεροϊδων, οποιος εχει λιγο μυαλο δεν θα πιστεψει τιποτα αλλο....

Δημοσ.

Aπαγορευμενες ουσιες στο ΝΒΑ ε? Πεφτω απ'τα συννεφα. Κανονικα θα πρεπε να τιμωρουν αυτους που ΔΕΝ ανιχνευονται απαογρευμενες ουσιες, για να μιλαμε ντομπρα.

ΥΓ. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα η ουσια που του βρηκαν εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ντοπα.

Δημοσ.

Aπαγορευμενες ουσιες στο ΝΒΑ ε? Πεφτω απ'τα συννεφα. Κανονικα θα πρεπε να τιμωρουν αυτους που ΔΕΝ ανιχνευονται απαογρευμενες ουσιες, για να μιλαμε ντομπρα.

ΥΓ. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα η ουσια που του βρηκαν εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ντοπα.

Ανηκει στις απαγορευμενες. Και ανηκει εκει, επειδη λεει οτι μειωνει τις παρενεργειες της ληψης στεροϊδων.

Δημοσ.

Απ ο,τι διαβαζω ειναι απαγορευμενη γιατι χρησιμοποιειται ως μασκα για τις αλλες.

Παντως αυτα τα...δεν ηξερε ειναι τελειως γελοια. Δε νοειται να σαι επαγγελματιας αθλητης, σε τετοιο επιπεδο ειδικα, και να μη ξερεις τι παιρνεις.

Δημοσ.

Απ ο,τι διαβαζω ειναι απαγορευμενη γιατι χρησιμοποιειται ως μασκα για τις αλλες.

Παντως αυτα τα...δεν ηξερε ειναι τελειως γελοια. Δε νοειται να σαι επαγγελματιας αθλητης, σε τετοιο επιπεδο ειδικα, και να μη ξερεις τι παιρνεις.

Νοειται(να μην ξερεις τι σου δινουν), αλλά η ευθυνη παραμενει δικη σου και οχι αυτων που στα δινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...