Andy Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 οπως διαβαζω τωρα απλα ειναι ενα συμπληρωμα που πηρε και ειχε μεσα μια μαλακια..
Anubis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 E ειναι χαζος διοτι ειχε μπει στο rotation της ομαδας.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Στα π.ο. δεν θα έπαιζε πολύ αλλά θεωρώ ότι μπορει να του κοστίσει πολλά για τη συνεχεια της καριέρας του στο ΝΒΑ.
jimmy0077 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μα πόσο βλάκας να πιαστεί ντοπέ με tamoxifen? Να έπαιρνε δηλαδή κάτι πιο αποτελεσματικό, ΟΚ να το καταλάβω. Αλλά με μία τέτοια μαλακία, να την πάθεις? Πάντως ελέγχους με την νέα σύμβαση παικτών-λίγκας, dopping controls δεν επιτρέπονται μόνο στην προετοιμασία?
Andy Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 η ενωση των παιχτων λενε οτι ειναι μαζι του και οτι πηρε αυτο το φαρμακο για να ξαναβγαλει μαλλια..τραγικο
Chrisxxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Οντως, δεν παιζει να ξαναβγαλει. Ας βάλει περουκα σαν τον Ραπτόπουλο.
PostHelper Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 η ενωση των παιχτων λενε οτι ειναι μαζι του και οτι πηρε αυτο το φαρμακο για να ξαναβγαλει μαλλια..τραγικο Και εγω προσπαθησα καποτε να βγαλω 6 χερια για να παιξω σε ταινια το χταποδι παιρνοντας Panadol. Μα τι δικαιολογιες καθονται και λενε?? Απο τη στιγμη που αυτο το φαρμακο βοηθαει στις παρενεργειες της ληψης στεροϊδων, οποιος εχει λιγο μυαλο δεν θα πιστεψει τιποτα αλλο....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Aπαγορευμενες ουσιες στο ΝΒΑ ε? Πεφτω απ'τα συννεφα. Κανονικα θα πρεπε να τιμωρουν αυτους που ΔΕΝ ανιχνευονται απαογρευμενες ουσιες, για να μιλαμε ντομπρα. ΥΓ. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα η ουσια που του βρηκαν εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ντοπα.
PostHelper Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Aπαγορευμενες ουσιες στο ΝΒΑ ε? Πεφτω απ'τα συννεφα. Κανονικα θα πρεπε να τιμωρουν αυτους που ΔΕΝ ανιχνευονται απαογρευμενες ουσιες, για να μιλαμε ντομπρα. ΥΓ. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα η ουσια που του βρηκαν εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ντοπα. Ανηκει στις απαγορευμενες. Και ανηκει εκει, επειδη λεει οτι μειωνει τις παρενεργειες της ληψης στεροϊδων.
margaritagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Απ ο,τι διαβαζω ειναι απαγορευμενη γιατι χρησιμοποιειται ως μασκα για τις αλλες. Παντως αυτα τα...δεν ηξερε ειναι τελειως γελοια. Δε νοειται να σαι επαγγελματιας αθλητης, σε τετοιο επιπεδο ειδικα, και να μη ξερεις τι παιρνεις.
PostHelper Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Απ ο,τι διαβαζω ειναι απαγορευμενη γιατι χρησιμοποιειται ως μασκα για τις αλλες. Παντως αυτα τα...δεν ηξερε ειναι τελειως γελοια. Δε νοειται να σαι επαγγελματιας αθλητης, σε τετοιο επιπεδο ειδικα, και να μη ξερεις τι παιρνεις. Νοειται(να μην ξερεις τι σου δινουν), αλλά η ευθυνη παραμενει δικη σου και οχι αυτων που στα δινει.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ξεκίνησαν τα πλειοφ, παμε για το 1ο σπάσιμο έδρας ρε Μπρουκλιν!
Basilisc Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Είπε να το πάρει ο Πιρς στο τελευταίο δίλεπτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα