linkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 O Griffin κανει poster και συμπαιχτες αμα λαχει... 2
nzeppos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Πεταξε δυο καρφωματα χτες ο Λεπρος και πεταχτηκα απο την καρεκλα :#) Μπήκαν και τα 2 στο Top 10. Ειδικά το τελευταίο... αμάν, πού πήδηξε ο τρελός ρε παιδιά. Όσο για το #2 (του Γκρίφιν) μου φαίνεται πως έχει γίνει πρώτα επιθετικό φάουλ στο Frye, καροτσάκι τον πήγαν. (edit: μπα, τώρα που το ξαναβλέπω νομίζω πως δεν είναι τίποτα) 1
Rabican Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 O Griffin κανει poster και συμπαιχτες αμα λαχει... επικο troll-face μετα το καρφωμα!!χαχαχαχα
Rabican Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 στεηπλς σεντερ, εξοχικο των μαβς... πρωτα εμας, χτες και τους λεηκερς... wtf!χαχαχα
nzeppos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ο Ρούμπιος νίκησε το Λεπρό εντός έδρας μετά από δύο παρατάσεις, το είδαμε κι αυτό. Αρχίσανε τα κινέζικα.
~mxls~ Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αν έχεις αντίπαλο Νόρις Κόουλ (τι άμπαλος παναγία μου χαχαχαχα) όλα γίνονται. Δεν τους στοίχισε γιατί η Ιντιάνα έχει πάρει φόρα-κατηφόρα. KD: http://bleacherreport.com/articles/2017242-kevin-durant-one-game-away-from-tying-michael-jordans-scoring-streak
Chrisxxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Λοιπον Μαιαμι και Ιντιανα πρέπει να θέλουν διακαως να αποφυγουν Σικάγο ή Μπρουκλιν, αλλιως δεν μπορεί να εξηγηθεί αυτό το πράγμα. 2
jimmy0077 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 +1. Και την Νέα Υόρκη για 1ο γύρο δεν νομίζω πως την θέλουν, αν τελικά περάσει.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Πιθανό αυτό, αλλά μάλλον δεν ισχύει. Πολύ απλά γιατί ο πρώτος της ανατολής παίρνει πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς ανατολής, διακύβευμα πολύ μεγαλύτερο απ' τον ποιόν θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο. Η φετινή ΝΥ δεν θα αντέξει πάνω απο 5 παιχνίδια με Μαϊάμι-Ιντιάνα.
Andy Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Hμιτελικοι march madness σε λιγες ωρες... το δειχνει κανενα site η μονο στριμακια?
linkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δεν εχω ιδεα φιλε μου, λογικα αμα ψαξεις θα βρεις καλα streams. 1
kosmasgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 13 στα 22 ο λεπρος , 4 στα 17 ο μελος που θελει 2 μπαλες μονος του :-p
nzeppos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ακριβώς γι' αυτό το λόγο στο τέλος παίρνει πάντα τις τρεις. 3
Rabican Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 χτες καταφερα και πετυχα ενα 5λεπτο stream απο LAL vs LAC. ετυχε να δω ενα απο τα πιο αστεια στιγμιοτυπα, οπου ο Griffin την ειχε δει Steve Nash και κατεβαζε τη μπαλλα με ντριπλες πισω απο την πλατη προσποιησεις.. χαχαχαχαχα να βλεπεις ενα θηριο 2.10 σχεδον να προσπαθει να κανει κατεβασμα λες και ειναι 1.80...!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα