patrickdrd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 α ρε πιτσιρικια, δεν εχετε δει τζορνταν κ σια (80ς, 90ς) κ καθοσαστε κ παρακολουθειτε παπαριες, αν ειχατε δει, ουτε να τους φτυσετε δεν θα χατε ορεξη τους σημερινους "παιχταραδες" - μη χεσω 2
linkin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/nva-top-5-o-ekswpragmatikos-gkrifin.2677459.html Δείτε στο νο1 πως γυρνάνε οι παιχτες των Λεικερς στην αμυνα. Περα απο τον παιχτη που εχει γυρισει ετσι και ημουν προπονητης της ομαδας δεν θα ξαναεπαιζε ποτε κανενας απο τους αλλους 4 στην ομαδα μου, ειδικα οι 2 που κανουν πως επιστρεφουν και τους προσπερνουν 3 κλιπερς με χαλαρο τρεξιμο.. Λεικερ εισαι ρε! Δεν μπορεις να δεχεσαι 50 ποντους απο την 2η ομαδα της πολης και να μην σε νοιάζει! Iσχυει. zero fucks given απο τους λιμνανθρωπους. Μαλλον θελουν να στειλουν τον Νταντονη σπιτι του μια ωρα αρχυτερα.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Tanking γινεται και με -10 δεν ειναι αναγκη να το κανουν και με -50! Και στην τελικη tanking καλο κάνουν οι Μπακς που παράλληλα φτιαχνουν την ομαδα για το μέλλον, εδω ειναι σκορποχώρι.
Andy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 καλα ναι.αν και το υλικο τους ειναι τραγικο..του χρονου λογικα ολοι θα πουλεψουν εκτος απο κομπε και κανα δυο αλλους
Andy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 μεγαλο ματς σημερα για τους χιουστον..θα δειξουν τι μπορουν να κανουν!ο dwight παντως δειχνει πολυ ανετος,βρηκε ομαδα και συμπαιχτη(harden) που τους γουσταρει μου φαινεται! 1
insomniaK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Σήμερα ο Γιαννάκης τα @@ του έπαιξε... Του έλεγα να λυγίσει τα γόνατα περισσότερο, αλλά ειναι πεισματάρης.... ναι εχώ καλή θέση <p> Απο πέρσι παίζουν πολύ καλά οι Ροκετς. Για μενα 2 ειναι τα πολύ μεγάλα λάθη τους ο Ασικ και ο Λιν, αν μπορέσουν να τους ξεφορτωθούν και να φέρουν 2-3 καλους ρολιστες θα ειναι έτοιμοι για πρωτάθλημα. Ο Ασικ εχει 1 χρονο ακομα συμβολαιο αλλά νομιζω είχε υπογράψει 5 - 5 - 15 και ο Λιν ειναι στο 2ο χρόνο απο παρόμοιο συμβόλαιο. Και οι 2 ειναι καλοι παιχτες αλλά ο μεν Ασικ δεν μπορει να σταθει στην ιδια πεντάδα με τον Χαουαρντ και ο Λιν δεν χρειάζεται στην ομάδα απο τη στιγμή που Χαρντεν και Παρσονς μπορουν ευκολα να δωσουν 40+ ποντους.</p> Σήμερα Ασίν κόβει και ο λιν ράβει, κοστουμάκι 30άρα για τους πέισερς. 3
nzeppos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 α ρε πιτσιρικια, δεν εχετε δει τζορνταν κ σια (80ς, 90ς) κ καθοσαστε κ παρακολουθειτε παπαριες, αν ειχατε δει, ουτε να τους φτυσετε δεν θα χατε ορεξη τους σημερινους "παιχταραδες" - μη χεσω Δεν διαφωνώ, άλλωστε πάντα δήλωνα και θα δηλώνω μέγας retro-fan. Όμως κάπως πρέπει να προχωρήσει το μπάσκετ. Αυτούς έχουμε τώρα, αυτούς θα βλέπουμε. 2
patrickdrd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 το "παραξενο" ειναι οτι δεν ειμαι ρετρο-φαν, απλα... αναπολω χαζεψα κ λιγο χιουστον - πεϊσερς, εφαγε καλα η ομαδα μερικων εδω ε; μεγαλυτερη ηττα της σεζον 1
~mxls~ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ...Δηλαδή δεν υπάρχουν καλύτερες ατομικές εμφανίσεις στο παρελθόν? Αυτό λες?... Την αδυναμία του αυτή οφείλω να ομολογήσω την έχει βελτιώσει, ειδικά φέτος, αλλά δεν γίνεται να την μηδενίσει... jimmy όσα πόσταρες (δεν το παραθέτω όλο το ποστ για μην φάει τη σελίδα) δεν είναι λάθος' κάθε άλλο. Λάθος (για μένα) είναι μετα απο καθε μεγάλη εμφάνιση να λες οκ, σιγα, άλλοι έχουν κάνει καλύτερα. Μου θύμισες τον πατέρα μου όταν βλέπει μπάλα: ναι ηταν φοβερός ο Χ, αλλαααααα ο Ψ πριν 30 χρόνια xD ... Δεν έχει νόημα' προφανώς θα έχουν υπάρξει ανάλογες, καλύτερες, χειρότερες εμφανίσεις. Απλά μετα από κάθε μεγάλο παιχνίδι του συγκεκριμενου θα πεις κάτι, αλλα σίγουρα όχι κάτι θετικο για κείνον (έλα τώρα, σε τα μας ). O jbj είναι ο κορυφαίος αθλητής στην λίγκα από το 2008. That's a fact. Και έχουμε φτάσει αισίως 2014. Έχει μίνιμουμ μία 3ετια σ'αυτο το επίπεδο (εκτός αν προκύψει σοβαρός τραυματισμός). Άραξε και χάζεψέ τον. Πιο συγκεκριμένα: πάνω στο "ένστικτο" που αναφέρεις, που είναι οφθαλμοφανές προς τι η κριτική, τον έχουμε δει τι συμβαίνει όταν η ομάδα του φτάνει σε ματς αποκλεισμού ή μια σειρα κρίνεται σε 7ο ματς, όπου ουσιαστικά καλείται να αφήσει στην άκρη τον "αλτρουισμο" και να σώσει ο ίδιος την κατάσταση. Οργιάζει, όπως λίγοι το έχουν κάνει. Απλώς στο παιχνίδι του δεν συμπεριφέρεται "εγωιστικά" όπως συμβαίνει με άλλους "σούπερ σταρ". Μοιράζει την μπάλα με πρωτοφανη δεδομένα (για sf) και παίζει το παιχνίδι όπως θα'πρεπε: ομαδικά . The way it's meant to be played dude . Λογικό να μην είναι αυτό το στοιχείο του (ο "φονιάς" που λές), αλλά έχω δει τόσους "φονικούς" παίχτες να παίρνουν υπερβολικα πολλές προσπάθειες, και να κρεμάνε τις ομάδες τους . Πρωτοφανές επίσης ένας αθλητής να ΜΠΟΡΕΙ να μαρκάρει απο ποιντ γκαρντ μέχρι σέντερ. Μην ακούω για δακτυλίδια ρε συ' ΟΜΑΔΙΚΟ παιχνίδι, ΟΜΑΔΙΚΟΙ τίτλοι. Ο Μπάρκλει τι να πει δηλαδή; Μια ατομική βόμβα ήταν κάτω απ'το καλάθι, άμυνα-επίθεση ΣΟΥΠΕΡ, δεν κέρδισε κάποιο. So what ? Να θεωρήσουμε τον 3x champ Χάσλεμ καλύτερο pf ; To "rushmore" πιστεύω έχει να κάνει με τι πιστεύει ο καθένας για την αξία του κάθε παίκτη. Δεν μπορείς να σταθεις τι είναι αντικειμενικο, γιατί προφανώς ο καθένας έχει τα δικά του επιχειρήματα αλλά και την δικια του θεωρία για το άθλημα. Και σε τι αρέσκεται στην τελική. Top 3 για μένα; MJ, Bird, LBJ. Με αυτη τη σειρά. Είναι δικια μου κρίση. Οπότε για μένα είναι στο "βουνό" χαραγμένος. Όπως για σένα όχι και λογικά δε θα'ναι μέχρι τέλους καριέρας του. Επίσης τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο Ντουράντ μπορεί να προσπεράσει κάθε προσδοκία. Ο Χ μελλοντικός παίχτης επίσης να τους περάσει όλους. Αν μου έλεγες διάλεξε μια 5αδα να κατεβάσεις στο παρκε ( προφανώς δεν μπορώ να επιλέξω από δεκαετίες 60' και 70') θα'ταν: Magic-MJ-Bird-Μαλόουν (αν και αντιπαθούσα τους αγκώνες του)-Χακιμ. Ξέρεις κάτι όμως: ειλικρινά απ'όλους, ο τυπας στο αβατάρ μου με έχει κάνει να απολαύσω περισσότερο το άθλημα. Και βάσει αριθμών δεν είναι καν τοπ 20... ...χαζεψα κ λιγο χιουστον - πεϊσερς, εφαγε καλα η ομαδα μερικων εδω ε; χαχαχαχα 2
nzeppos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αυτή τη στιγμή, Bulls-Λεπροί 50-58 προς το τέλος της τρίτης αν και φαντάζομαι η διαφορά θα ανοίξει στη συνέχεια. Επίσης αναμένεται νέα τσόντα σε κανα 2ωρο, όπου και αναμετριέται ο θίασος-που-φοράει-τις-φανέλες-των-Lakers με τους Ζομπισόνικς. Μου φαίνεται θα προτιμήσω να δω το υπόλοιπο ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ και μετά κανα Sherlock/House of Cards. edit: κι όμως γυρίζει το ρημάδι, πέρασαν μπροστά οι Bulls.
gas83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) 3 σερι ηττα για χιτ και τριτο σερι κακο ματς για λεμπρον. φαινεται να κλειδωνει το mvp o KD EDIT: LOL OKC τραγικοι θαντερ χασαν απο τους λεικερς.ο ενας δινει το mvp στον αλλο και στο τελος θα το παρει ο ΝΟΑ Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2014 από gas83 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα