gas83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ε καλα δε γινετι και μεγαλος χαμος στο 5 λιγοι ειναι οι καλοι.ειναι οντως beast ομως ο συγκεκριμενος. εγω καραγουσταρω νοα παντως. ο τυπος ΜΟΙΡΑΖΕΙ 5 ΑΣΣΙΣΤ ΑΝΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΜΥΝΑ αλλα το σημαντικοτερο για μενα. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ παντα παιζει στα κοκκινα.πολυ συμπαθητικος παιχτης
Rabican Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 o noah ομως ειναι εγνωσμενη αξια! δεν καποιος που εμφανιστηκε φετος! νομιζω απο τα καλυτερα πενταρια αυτη τη στιγμη ειναι Cousins, Drummond, Mark Gasol, Deandre, Dwight..
~mxls~ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δε γίνεται να αφήνεις εκτος τον φετινό Ντέιβις. Στα ίσα με Κάζινς και Ντουάιτ. Πολύ πιθανό το 2015 να μιλάμε για τον κορυφαίο σέντερ αν μείνει μακρυα από τραυματισμούς. Δύσκολα θα άφηνα εκτος 5αδας και Αλ Τζέφερσον φέτος.
gas83 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ναι παιδια δεν ειπα οτι εμφανιστηκε τωρα.απλα ειπατε για σεντερ και ειπα ποιον προτιμω γενικα. κατα τα αλλα φιλε mxls ο ντειβις πιο πολυ για 4αρι μου κανει παρα 5.να σου πω την αληθεια δεν εχω καταληξει ακομα. παντως ανετα μπορει να γινει σουπερσταρ ο στγκεκριμενος και να εχει τρελα νουμερα 1
Rabican Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 α ναι τον τζεφερσον τον ξεχασα... τον ντεηβις οπως ειπε και ο γκας, τον εχω πιο πολυ σαν 4αρι... 1
nzeppos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 http://www.gazzetta.gr/basketball/article/593503/trehei-akomi-o-antetokoynmpo-pics Παλαβός ρε παιδιά 3
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ωραίος ο ντουκόμπος. Εστειλε όλα τα λεφτά του Ελλάδα στους γονείς του. Αυτό δείχνει πόσο προσηλωμένος ειναι στο μπάσκετ και μόνο. 1
~mxls~ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 @gas @rabican δεν έχετε άδικο σ'αυτό, αλλά στο 5 πιστεύω μεγαλουργει (και αμυντικα), μην μας ξεγελά και το σώμα του σ'αυτην την ηλικία. Θα φανει στην πορεία προς τα που θα πάει. Με τον Άντερσον υγιη ήταν καλό δίδυμο. Είναι άλλωστε ο πρώτος μπλοκέρ και στους τοπ15 ριμπάουντερ. Ο Αλ κατάπιε χθες West-Hibbert. Για πλάκα. Τρομερός είναι. 2
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 O hibbert θα βλέπει εφιάλτες με τον jefferson στον ύπνο του. τους ξεφτίλησε ο al. Και το γατάκι "γιαλαντζί MVP" paul george όλο φάουλ ζητούσε στα τούβλα που πετούσε.
jimmy0077 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 @jimmy μην γίνεσαι χέιτερ, χάνεις με το να τον υποβαθμίζεις συνεχώς. Είναι εξαιρετικος παίχτης, δύσκολα φτάνει κανεις σε τέτοιο επίπεδο που είναι αυτός. Κάτσε παρακολούθα και διασκέδασέ το. Δεν γίνομαι hater. Την αλήθεια λέω . Δηλαδή δεν υπάρχουν καλύτερες ατομικές εμφανίσεις στο παρελθόν? Αυτό λες? Δεν αμφισβητώ ότι είναι εξαιρετικός παίχτης. Για εμένα θα είναι στο top 10 ever όταν τελειώσει την καριέρα του,προς το τέλος της δεκάδας. Αλλά στο mount rushmore, λυπάμαι, δεν θα είναι. Τουλάχιστον από θέμα σπουδαιότητας. Σε επίπεδο σωματικών προσόντων, είναι εξωγήινος, Με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, ο πιο προικισμένος σωματικά παίκτης στην ιστορία του NBA. Ωστόσο, του λείπει το δολοφονικό ένστικτο, δηλαδή ήθελε τουλάχιστον μέχρι πρόπερυσι έναν Batman(Wade) δίπλα του. Για αυτό πήγε κιόλας στο Miami. Και από θέμα δαχτυλιδιών, έχει 2, που τα πήρε σε μία πεθαμένη Ανατολή με άλλους 2 ενεργούς All-Star στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει κάτι τέτοιο για να τον βάζω σε συζήτηση για Mount Rushmore κτλ Και ειδικά αναλογιζόμενος την κατρακύλα στους τελικούς του 2011, που για εμένα είναι η χειρότερη εμφάνιση superstar σε τελικούς EVER. Για το σκούπισμα το 2007 από τους Spurs, δεν θα του καταλογίσω τόσο μεγάλη ευθύνη,τουλάχιστον για την ήττα. Αλλά όπως και να το κάνουμε 4-0 σε τελικούς, χτυπάει άσχημα. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο τα τελευταία 2 χρόνια αλλά μέχρι εκεί, τουλάχιστον προς το παρόν. Τον έχω στο μυαλό μου ως τον παίκτη που θα σε κάνει συνεχώς να είσαι διεκδικητής αλλά χρειάζεται έναν άλλο "φονιά" για να κλείνει τους αγώνες που κρίνονται στο τέλος.. Την αδυναμία του αυτή οφείλω να ομολογήσω την έχει βελτιώσει, ειδικά φέτος, αλλά δεν γίνεται να την μηδενίσει. Τέλος εννοώ τα 6-7 λεπτά που κλείνει η 4η περίοδος.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Φέτος μετά και τα τρεϊντς που έκανε η Ιντιάνα, οτιδήποτε λιγότερο απο πρωτάθλημα θα είναι αποτυχία. Μιλάμε για φοβερό ρόστερ. Το Μαϊάμι για πόσο ακόμα θα συνεχίζει να την γλιτώνει σε σειρές που λίγο παραπάνω τσαγανό να είχαν οι αντίπαλοι τους θα τους είχαν αποκλείσει; Στην χειρότερη ανατολή όλων των εποχών γίνεται μάγκας ο Λεμπρόν, και έπειτα στους τελικούς ΝΒΑ βρίσκει σκοτωμένες ομάδες της Δύσης. Αυτή την στιγμή υπάρχει ανισοροπία μεταξύ των 2 περιφερειών ξεκάθαρα, 1
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Φέτος μετά και τα τρεϊντς που έκανε η Ιντιάνα, οτιδήποτε λιγότερο απο πρωτάθλημα θα είναι αποτυχία. Μιλάμε για φοβερό ρόστερ. Το Μαϊάμι για πόσο ακόμα θα συνεχίζει να την γλιτώνει σε σειρές που λίγο παραπάνω τσαγανό να είχαν οι αντίπαλοι τους θα τους είχαν αποκλείσει; Στην χειρότερη ανατολή όλων των εποχών γίνεται μάγκας ο Λεμπρόν, και έπειτα στους τελικούς ΝΒΑ βρίσκει σκοτωμένες ομάδες της Δύσης. Αυτή την στιγμή υπάρχει ανισοροπία μεταξύ των 2 περιφερειών ξεκάθαρα, To 3o Toronto στην Ανατολη θα ήταν 10ο στη Δύση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα