Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1677

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Εμένα πιο πολύ οι ντρίμπλες μ' εντυπωσίασαν (ειλικρινά μ' εντυπωσίασαν...) πάντως.

Και ειδικά το ότι τις έκανε τη μία καπάκι μετά την άλλη (και γκαρντ μπερδεύεται με αυτό που πήγε να κάνει....Πόσο μάλλον ο ουγκ ο Γκρίφφιν...).

Δημοσ.

Όργια από λεπρό σήμερα! Το κοντέρ σταμάτησε στους 61 πόντους!!

Φαίνεται με τη μάσκα παίζει καλύτερα..

• Like 2
Δημοσ.

...με 8/10 τρίποντα ο τρελός (νομίζω "ξεκίνησε" με 8/8!!) και φυσικά ρεκόρ καριέρας σε πόντους. Όσο πλησιάζουν τα playoff, θα αρχίσει να σεληνιάζεται πάλι ο Λεπρός.

• Like 1
Δημοσ.

σε τρομερη κατασταση τελευταια.

πολυ μικρη η διαφορα πλεον για το mvp μετα και απο τις συνεχομενες ηττες της οκλα.

οπως αναμενοταν μαλλον ο  westbrook θα στοιχισει στον durant το mvp και σχεδον καθε χρονο γινεται ετσι.

ειδαμε καθαρα οταν ελειπε το τι μπορει να κανει ο durant ενω τωρα μοιραζονται τα καθηκοντα.

απο την αλλη βεβαια η οκλα προτιμαει ο west να βρει ρυθμο πριν τα πλαυοφς αλλα το μομεντουμ ειναι για λεμπρον τωρα.

εγω προσωπικα ακομα στον ντουραντ θα το εδινα και ειναι απλη η απαντηση.

χωρις δευτερο μεγαλο παιχτη διπλα του (για παρα πολλα ματς) καταφερε να οδηγησει την οκλα σε  καλυτερο ρεκορ νικων οχι μονο δυσης αλλα Nba με τρομερα στατς.  32-8-6  σουταρωντας 50-40-90.εκπληκτικο πραγματικα.

αν συνεχισουν ετσι παντως μαλλον ο λεμπρον θα το παρει.

αν θελει ο ντουραντ να το παρει πρεπει να πει στον ρασελ οτι ειναι νουμερο 2 και να πασαρει πιο πολυ.πρεπει να γινει και λιγο ατομιστης οπως ηταν λιγες μερες πριν

Δημοσ.

Έχουν γίνει πόλεμοι και γενοκτονίες για μικρότερες αφορμές. Λυπάμαι τον δύστυχο που θα πει στον Westbrook να παίζει με περισσότερο ρέγουλο και να πασάρει για το καλό της ομάδας.

• Like 1
Δημοσ.

ε ενταξει ετυχε αυτο το ποσοστο αν και γενικα σουταρει καλα.

αλλα 8/10 τριποντα λιγο χλωμο να ξαναβαλει.απλα ηταν η μερα του

Δημοσ.

Πανω απο 50% νομιζω σουταρει φετος. νομιζω εκανε και ενα ρεκορ στην ιστορια του nba σε συνολο ποντων σε καθε παιχνιδι και ποσοστο ευστοχιας. Ο λεπρος ειναι απιστευτος φετος. Και ο kd κανει τρομερη χρονια. Θα γινει σφαγη για το βραβειο του mvp

Δημοσ.

Εντάξει έχουμε δει πολύ καλύτερες ατομικές εμφανίσεις από άλλους σπουδαιότερους παίκτες στο παρελθόν.

Δημοσ.

Ουίλκινς σε ΛεΜπρόν: "Και στα 54 μου βάζω 40 πόντους"

http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/oyilkins-se-lempron-kai-sta-54-moy-vazw-40-pontoys.2674218.html

""Δεν αμφισβητώ πως ήταν "ζεστός". Όμως πρέπει να σκεφτούμε πως έπαιζε με τους Μπόμπκατς, μια ομάδα που έχει αρνητικό ρεκόρ και δεν είχε παίκτη να τον μαρκάρει. Πού ήταν η αντίπαλη άμυνα; Κι εγώ στα 54 μου θα έβαζα 40 πόντους απέναντι σε μια τέτοια άμυνα", υποστήριξε αρχικά ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού."

""Ο Λεμπρόν είναι τρομερός αθλητής, χωρίς αμφιβολία. Ήμουν κι εγώ τέτοιος στην εποχή μου, αλλά είχα 30 πόντους μέσο όρο απέναντι σε μεγάλους παίκτες όπως ο Λάρι Μπερντ και ο Μάικλ Τζόρνταν, τους οποίους έπρεπε κιόλας να μαρκάρω στην άλλη πλευρά του παρκέ. Ήταν αρκετή αυτή η εμφάνιση του Λεμπρόν για να τον βάλει δυναμικά στην ψηφοφορία για το βραβείο του MVP; Ξεχνάμε πόσο βάρος κλήθηκε να σηκώσει ο Ντουράντ στη Θάντερ με τους τραυματισμούς του Γουέστμπρουκ", κατέληξε ο Ουίλκινς."

Δημοσ.

@jimmy μην γίνεσαι χέιτερ, χάνεις με το να τον υποβαθμίζεις συνεχώς. Είναι εξαιρετικος παίχτης, δύσκολα φτάνει κανεις σε τέτοιο επίπεδο που είναι αυτός. Κάτσε παρακολούθα και διασκέδασέ το.

• Like 1
Δημοσ.

απο νιουφηδες ο Ντρουμοντ μ αρεσει φετος. κανει πολυ καλη σεζον. αν συνεχισει ετσι μιλαμε για το next best thing στη θεση 5 νομιζω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...