Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειναι πιο παραγωγικος σε ποντους ο χαουαρντ..

αλλα νταξει, δεν ειναι μονο οι ποντοι. ο αλλος εχει 3-4 ριμπαουντ παραπανω και νομιζω 1 μπλοκ..

ειναι και η αμυνα και τα σκουπιδια. τεσπα, τσουρουκια ειναι και οι 2 στα σουτ...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον γκαντέμιασα με αυτα που έγραφα 2 σελίδες πίσω.

Εντωμεταξυ του σπάει μύτη ο Ιμπάκα, και όχι αντιαθλητικο, ούτε καν φάουλ δεν πρέπει να δώθηκε.

Αλλά δεν τον έχει επηρέασει και στο παιχνίδι του. Παραμένει σε καλή φόρμα.

Άσχετο με τον τραυματισμο: http://www.nba.com/mvp-ladder/

Πως είναι δυνατόν να τον έχουν Νο1 φαβορί; Μέχρι σήμερα ο KD έχει κάνει καλύτερη σεζόν.

Τον γκαντέμιασα με αυτα που έγραφα 2 σελίδες πίσω.

Εντωμεταξυ του σπάει μύτη ο Ιμπάκα, και όχι αντιαθλητικο, ούτε καν φάουλ δεν πρέπει να δώθηκε.

Αλλά δεν τον έχει επηρέασει και στο παιχνίδι του. Παραμένει σε καλή φόρμα.

Άσχετο με τον τραυματισμο: http://www.nba.com/mvp-ladder/

Πως είναι δυνατόν να τον έχουν Νο1 φαβορί; Μέχρι σήμερα ο KD έχει κάνει καλύτερη σεζόν.

Δεν δώθηκε όντως.

Αλλά αντιαθλητικό γιατί?

Δεν νομίζω πως ήθελε να τον χτυπήσει στην μύτη.

Με το MVP το έχουν ξεφτυλίσει.

Ας το ονομάσουν Best Player of the Regular Season. Γιατί με τέτοια κριτήρια το δίνουν.

Για εμένα δεν έχει και τόση αξία ως βραβείο.

Τα δαχτυλίδια μετράνε.

Δεν είναι "χοντρη" φάση αλλά δεν το'κανε καταλάθος. Τα συνηθίζει αυτα ο Ιμπάκα.

Αν θες τη γνώμη μου περι MVP, καθαρα ΑΤΟΜΙΚΑ, είναι ένα σπουδαίος τίτλος, αρκει να ρίξεις μόνο μια ματια σε όσους το έχουν κατακτήσει: http://en.wikipedia.org/wiki/NBA_Most_Valuable_Player_Award

Την "κατοχύρωση" ότι για αυτην την χρονια υπήρξες ο κορυφαίος αθλητής μπάσκετ στο κορυφαίο πρωτάθλημα παγκοσμίως.

Τα δακτυλίδια είναι μέρος ομαδικής προσπάθειας. Το να είσαι ο καλύτερος δεν συνεπάγεται δακτυλίδι.

Για εμένα προσωπικά, το πόσο σπουδαίος είναι κάποιος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το τι έχει κερδίσει με την ομάδα του.

Δηλαδή αν ένας παίκτης κερδίσει 5-6 MVP και κανένα δαχτυλίδι, για εμένα δεν μπαίνει ούτε top 20 .

Και το βραβείο MVP έχει σχέση με τα ομαδικά επιτεύγματα,

Πολύτιμος για εμένα είναι ένας παίκτης που καταφέρνει να κάνει την ομάδα του να ξεπεράσει τις δυνατότητές της.

Προφανώς είναι ένα ατομικό βραβείο άξιο αναφοράς, αλλά.μέχρι εκεί. Δεν λέει τίποτα για το τι κάνεις στην postseason,εκεί που κρίνονται όλα.

Και διαφορετικό το MVP διαφορετικό το κορυφαίος. Κανονικά έχει διαφορά.

Π.Χ. πέρυσι που το δώσανε στον Lebron ήταν αστείο.Το έδωσαν σε παίκτη ομάδας που είχε 3 βασικούς All-Star και τέλειωσε 20 νίκες μπροστά από τον δεύτερο στην περιφέρεια.  Και χωρίς τον Lebron πέρυσι οι Ηeat στην Ανατολή πρώτοι θα έβγαιναν.

Ειδικα ο περσινος του τίτλος ήταν πέρα για πέρα για δίκαιος. Δεν θα κάνανε σε καμια περίπτωση χωρις εκείνον 27 σερι νίκες, ούτε τίτλο θα διεκδικούσαν.

http://nba.sport24.gr/stats/league/seasonLeadersFull.xhtml?season=2012&seasonType=2&statType=efficiency&position=All&individual=All&conference=All&total=perGame&qualified=false&split=All%2BTeam&leagueId=00

32,2 efficiency! αμφιβάλλω αν και ο ίδιος θα καταφέρει να το ξεπεράσει μελλοντικα (στο Μαϊάμι). Μόνο ο φετινος KD έχει να παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο, και πολύ κοντά ο τέρμα φορμαρισμένος Λοβ.

Κανεις δεν σου εγγυάται ότι η ομάδα θα φτάσει postseason (λογικο αλλά όχι βέβαιο) ή ότι έχει ταβάνι πάνω από μια σειρα π.ο.

Μην ξεχνάμε και τα σενάρια τραυματισμού εκείνη τη χρονικη περίοδο.

Για μένα ο MPV είναι ο κορυφαίος στη διάρκεια της σεζόν.

Αν υπάρχει βραβείο ψιλοαδιάφορο, θα έλεγα εκείνο του καλύτερου 6ου παίκτη. Δεν έχει καν νόημα ύπαρξης (γνώμη μου).

...χαπακωμένος ήταν;!

Τί έκανε ρε το άτομο..... Ντρίμπλα πίσω από την πλάτη, καπάκι ρηβέρς και...τελείωμα με πάσα έξω στο τρίποντο πίσω από την πλάτη!

Και είναι και σχεδόν 2.10 PF, ΚΑΙ ολ' αυτά "σε-μια-κίνηση", της τελευταίας στιγμής μάλιστα, καθώς είχε φτάσει με κομμένη τη φόρα στην ουσία, μπροστά σε κοντύτερό του (γκαρντ!) που στημένος παρακαλώ, τον περίμενε...

(...εν τω μεταξύ, χάπια παίζει να παίρνει κι ο εκφωνητής...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...