Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και δεν είμαι ο μεγαλύτερος fan του, πιστεύω πως όταν τελειώσει την καριέρα του θα ασχολούμαστε περισσότερο με τα δαχτυλίδια που θα έχει μαζέψει, παρά για τα καραγκιοζιλίκια. Με τα τελευταία ίσως ασχοληθούν μόνο αυτοί που θα ψάχνουν να βρουν λόγους για να τον κράξουν (όπως πχ. κάνω εγώ για τον Τζορντανέλη).

Θα συμφωνησω και θα διαφωνησω ταυτοχρονα παροτι δεν ειμαι και ο πιο σχετικος. Το προβλημα ειναι οτι επειδη ακριβως ειναι ενας τοσο μεγαλος παιχτης, δεν χρειαζεται να κανει αυτες τις τραγικοτιτες. Τα παιχνιδια και τα πρωταθληματα μπορει να τα παιρνει και με την αξια του.

Last time I checked, το να προσπαθεις (συνεχως) να ξεγελασεις τους διαιτητες και τον κοσμο που ηρθε να δει το παιχνιδι ειναι κακομοιρια και δεν συναδει με το ευ αγωνιζεσθαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1590

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Παρακολουθώντας Heat-LAC μένεις εντυπωσιασμένος.. το κάτι άλλο όταν υπάρχει πολύ αθλητικό ταλέντο σ'εναν αγώνα.

Για Τζέιμς & θέατρο που διαβάζω, επειδή έχω δει σχεδον όλα του τα ματς, λογω Wade βασικα :P, είναι ο παίχτης που "δέχεται" το περισσότερο άθλιο μαρκάρισμα. Για μένα από τα ελάχιστα αρνητικά του ΝΒΑ συγκριτικά με το ευρωπαϊκο μπάσκετ, είναι το όριο του αντιαθλητικού. Σχεδόν σε κάθε ματς θα φάει μια φάπα, έναν αγκώνα ή θα τον ρίξουν άσχημα κάτω (αν και θέλει προσπάθεια αυτό), συνήθως σε καταστάσεις αιφνιδιασμού. Το διαπιστώνουμε και σε κάτι άκυρα χτυπήματα από παίχτες που έρχονται Ευρώπη και τους φαίνεται φυσιολογικό να ρίξουν και καμια ψιλη παραπάνω.

Θα μπορούσε να'ναι και μια προσπάθεια "αυτοπροστασίας" το φλόπινγκ, καθως flagrant δεν έχει...και πάλι ομως μεγαλύτερη πουστια το θέατρο. Δεν δικαιολογείται ειδικα σε μεγάλους παίχτες.

Βέβαια αν κάτσει και σκεφτει κανεις τι κάνουν αντίστοιχα οι Ευρωπαίοι σταρ ...τεσπα...

... μόνο αυτοί που θα ψάχνουν να βρουν λόγους για να τον κράξουν (όπως πχ. κάνω εγώ για τον Τζορντανέλη).

Τι αρνητικο έβρισκες στα αγωνιστικά του Τζόρνταν; Δυσκολεύομαι έστω ένα σοβαρο μείον να σκεφτώ. Δεν μιλώ για χαρακτήρα και εκτός παρκέ.

• Like 1

Έτσι. Πολλοί "αντίστοιχοι" ευρωπαίοι (και γενικά μη-αμερικανοί) σταρ είναι πολλές φορές χειρότεροι από λεπρούς και σία σε αυτό το θέμα. Για να μην πιάσουμε και όλη την ισπανική εθνική ομάδα, μακράν παγκόσμια πρωταθλήτρια στο φλόπινγκ και την κλαψούρα. Μόνο ο Τζινόμπιλης τους λείπει για να δέσει το γλυκό.

Για τον Τζορντανέλη έδωσες μόνος σου την απάντηση :P Αγωνιστικά δεν έχω κάτι να του βρω, με ελάχιστη εξαίρεση ίσως τα πρώτα λίγα χρόνια που βέβαια ούτε συμπαίκτες/coach της προκοπής είχε, αλλά και ο ίδιος μάθαινε και μάζευε εμπειρίες. Οι ενστάσεις μου είναι κυρίως για τα εκτός παρκέ και τον φημολογούμενο χαρακτήρα του, αν και αναγνωρίζω ότι αυτά είναι περισσότερο "κουβέντα να γίνεται" παρά θέμα σοβαρής συζήτησης.

Κατά τ' άλλα οι τραγικότητες της ομάδας που φοράει τις φανέλες των Lakers δεν έχουν τελειωμό. Χθες κατάφεραν να μείνουν με... 4 παίκτες και να γλυτώσουν τα πρόσθετα ξεφτιλίκια χάρη στον κανονισμό του ΝΒΑ που επιτρέπει σε παίκτη που έχει αποβληθεί, να παραμείνει στο παρκέ (ομολογώ ότι δεν το ήξερα).

Το εκπληκτικό είναι ότι κατάφεραν και νίκησαν... αλλά σε τέτοια ντέρμπι ουραγών τα πάντα είναι πιθανά.

κοιτα, κι εγω griffin-fan-boy ειμαι.. αλλα νταξ΄.. με τους Σιξερς παιζαμε! κλαιν..... καθε χρονο στα ματς με Σιξερς και Ντιτροιτ γινεται του καρφωματος!

• Like 2

σημερα εχει ωραιο ματσακι αν δεν απατωμαι.. Trailblazers @ LAC... δυστυχως εχω ενα προαισθημα οτι θα χασουμε..

O Αντετο, είναι μεγάλο ταλέντο για τα 19 του χρόνια, αλλά καμία σχέση με το hype που του γινεται απ τους Έλληνες ΑΡΔ. Στα περισσοτερα παιχνιδια οι αντίπαλοι του, του κάνουν πλάκα και σε άμυνα και σε επίθεση.

Hype εχει τρελο και στην Αμερικη, όχι μονο στην Ελλάδα, βοηθησε βεβαια και το οτι έτυχε στο χειρότερο ντραφτ ολων των εποχων. Τσακαλάκι ο μανατζερ του που τον εβαλε σε αυτό το ντραφτ και δεν περίμενε. Βεβαια δεν θεωρώ ότι κανουν πλακα οι αντιπαλοι του μαζί του, εχει παρα πολλά να μαθει ακομα αλλά έχει απιστευτα προσόντα και τα παει πολύ καλά σε ορισμένα παιχνίδια. 

• Like 1

Συγκεκριμένα για τον Giannis, εγώ θεωρώ ότι δεν είναι τόσο το "ταλέντο" του που "ξεχωρίζει" πάνω του - αλλά η προσωπικότητα/ψυχολογία/πείτετοπωσθέλετε : έχει τσαγανό και προσαρμοστικότητα σε μπόλικο βαθμό (νομίζω ότι καν δεν είναι "άγνοια κινδύνου" αυτό που έχει, αλλά απλά είναι φτιαγμένος για να προχωράει χωρίς να μασάει).

Δεν ξέρω ποιό θα είναι το πηλίκο αυτών σε μερικά χρόνια από τώρα, αλλά πιθανολογώ (σχεδόν τον κόβω) ότι θα γίνει αρκετά καταξιωμένος παίκτης στο ΝΒΑ, και κυρίως δε θα χαθεί, ό,που κι αν τον βγάλει ο άνεμος.

Βρε και All Star εχει τα φοντα να γίνει, αλλά καμια σχεση η εικονα που μας μεταδιδεται εδω με την εικονα του στα παιχνίδια. Θα είναι μεγάλο στοιχημα για τον ίδιο αν θα μπορεσει να παραμεινει προσγειωμενος.

Παραδιδω πνευμα και την πεφτω. Μετα τον πραγματικο καταιγισμο πανσετων και nba finals να ειχε δεν αντεχω. Θα γινει τρομερο match στην oklahoma city

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...