Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Nαι πέρυσι όντως. Αφού παίζαμε(για την ακρίβεια προσπαθούσαμε να παίξουμε) 7 seconds or less με Gasol,Howard και MWP βασικούς.

Αν δεν είχε κάνει τόσο καλή χρονιά ο Kobe, ούτε playoff δεν θα μπαίναμε.

Από του χρόνου βλέπουμε.

Παρεπιπτόντως, είναι ευκαιρία για εσάς να πάρετε τον Melo τώρα δίνοντας Griffin,αλλιώς θα τον πάρουμε ελεύθερο το καλοκαίρι εμείς.

Δεν ξέρω αν το θέλετε, εγώ πάντως αν ήμουν gm θα το έκανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Griffin δυσκολα θα φυγει. δηλαδη CP3, Melo, Griffin αποκλειεται να ειναι μαζι; λογω salary cap λες αποκλειεται να μεινουν και οι 3;

Ναι λόγω salary.

Για όσους δεν έχουν πάρει LP, κοιτάξτε αυτό το site.

http://www5.ballstreams.com

Έχω έναν γνωστό που είναι στην ομάδα του site.

Το δοκίμασα. Είναι εξαιρετικό, καλύτερο από το LP θα έλεγα.

Υπάρχουν αρκετά μεγάλες εκπτώσεις. Όποιος θέλει πληροφορίες για εκπτώσεις, στέλνει PM για να σας κατευθύνω στον γνωστό.

Έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να παγώσεις την συνδρομή σου για όσο καιρό θες(π.χ. καλοκαίρι)

Παπάρια tanking. Άμα βρούνε και μια ομάδα να ξεφορτωθούν τον Boozer και να πάρουν ένα SF ή ένα SG, είμαι πολύ σίγουρος ότι η 5άδα Rose/Butler/Noah/Bynum και SF ή SG εφάμιλο του Boozer θα είναι πιο δυνατή από ότι είχαν πρίν. Για εμένα ο Butler είναι ένας πιο εξελίξιμος Deng και κάναν πολύ καλά που τον δώσαν σε τόσο καλή τιμή κιόλας.

Rose ? Αισιόδοξο σε βρίσκω Νικ.

Τα ίδια λέγαν και για τον Curry και τώρα γαμιέται. Σε τέτοιες περιπτώσεις, άμα δεν είναι καρούμπαλος ο άλλος να μην τον νοιάζει, καινούριους τους φτιάχνουν. Στους καλύτερους γιατρούς πάνε. Όπως και να το κάνεις ένας καλός παίχτης θα είναι ο Rose. Μπορεί να μην είναι όπως ήταν πρίν αλλά μια χαρά παίχτης θα είναι. Βάλε και σέντερ ζώο σαν τον Μπάινουμ κάτω από το καλάθι, ο οποίος παίχτης σε καλή ομάδα αποκλείεται να είναι τόσο στα @@ του. Εγώ πιστεύω κερδισμένοι θα βγούνε. Ο Ντένγκ ότι είχε να δώσει το έδωσε, πιο πάνω δεν πήγαινε, είχε και τραυματισμούς, είναι και ξεζουμισμένος τελείως ήθελε και πολλά λεφτά για να μείνει.

δεν εγραψε για ποτε λεει ρε, μπορει να λεει για του χρονου :P

του χρονου με wiggins κατι μπορει να γινει

Ε ναι για του χρόνου. Φέτος η χρονιά ούτως ή άλλως χαμένη ήταν.

o bynum δεν θα μεινει.θα τον διωξουν μεχρι το βραδυ

Ναι σίγουρα. Πήραν all star παίχτη μετά από 100 χρόνια που το προσπαθούν και δεν έρχεται κανείς, και θα τον διώξουν. Ίσα ίσα επειδή έχει πέσει η αξία του θα τον υπογράψουν και σε πολύ καλή τιμή.

o bynum γιατι θεωρειται all star?επειδη εκανε μια χρονια?ο τυπος φαινεται οτι δεν γουσταρει το μπασκετ.θα παρει πουλο απο μπουλς.δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να τον κρατησει ο thibs.τα λεφτα που θα εδιναν στν bynum θα τα δωσουν για κατι καλυτερο

δεν ξερω ποια η αποψη σας, αλλα το, αλτικο μεν κριαρι δε που ακουει στο ονομα deandre εχει ανεβει αρκετα. χτες παραλιγο να κανει triple double.. βεβαια ειχε απεναντι του το χοντρομπαλα davis, αλλα και παλι. δειχνει να εχει ανεβει, ειδικα αμυντικα που ειχε θεμα. 8 ταπες δεν τις λες και λιγες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...