Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυσυχως παροτι ειμαι Μπουλς, δεν μας υπολογιζω καθολου μα καθολου για τον τιτλο. Τετοιες χρονιες και τετοια ρεκορ, τα ξερω καλα. Θα αποκλειστουμε στα πλειοφ φοβαμαι απο το Ορλαντο στον 2ο γυρο.

Mεσα επεσες.

Θα μου πεις "Τι Ορλαντο, τι Ατλαντο" :-) ...

Δημοσ.

Δεν νομιζω να λεει ο Γιαννακης τετοιο πραγμα. Το μόνο που μπορω να φανταστω τον Γιαννακη να λεει ειναι οτι η αμυνα κερδιζει αγωνες και η αμυνα πρωταθληματα.

Αν το λεει αυτο εξαλλου γιατι δεν το κανει και επιθετικα ολες οι ομαδες του ηταν αδουλευτες και για τα πανηγυρια?

Γιατί θέλει να κερδιζει πρωταθλήματα. :rolleyes:

Δημοσ.

Τον πελάτη του Πίρς εννοείς; Σχετικά εύκολα θα αποκλειστούν οι marketing πιστεύω. Δεν έχουν ψηλούς.

Όντως πελάτης του Πιρς,όπου τον βρίσκει ο Πιρς τον λαχανιάζει...Επίσης συνφωνώ και για τους ψηλούς,ότι με light ψηλό τον Bosh δεν παίρνεις δαχτυλίδι.Αλλά φέτος κάνει και τρομερή δουλειά η λατρεία μου ο Άλεν,ελπίζω να το πάρουν φέτος,με το περσινό κλεψιμέικο των αντιπαθητικών LAKERS!

Δημοσ.

με το περσινό κλεψιμέικο των αντιπαθητικών LAKERS!

Εκείνη η 4η περίοδος ήταν ότι πιο αισχρό έχω δει στον παγκόσμιο αθλητισμό...

Δημοσ.

ελα ντε, ξεσκιστηκε ο χοντρος (ζακ ραντολφ)

Καλός είναι μωρέ :) Το μέμφις παίζει χωρίς άγχος. Και εδω που έφτασε είναι επιτυχία ;)

Δημοσ.

Απλα εκανε καταπληκτικες επιλογες στα ματσαρισματα

Ηταν φανερο οτι επελεξε το Σαν Αντονιο γιατι του ταιριαζε ταμαμ ενώ φετος έχουν 3/4 με τους Θαντερ επισημα και 4/5 μαζι με ενα φιλικο

Εχουν μια πολυ καλά δουλεμένη ομάδα συν οτι εχουν σημειο αναφορας - που δεν ειχε το Ντενβερ - τον Ράντολφ. Και σκεφτείτε οτι παιζουν χωρις Γκει ετσι??

Οσο για την Οκλαχομα, το περιμενα οτι θα κανουν γκελα σε ενα απο τα δυο πρωτα ματς. ήδη απο τη σειρα με το Ντενβερ, με το που πηγαν 3-0, σαν να την ψωνισαν, σαν να αρχισαν Ντουραντ-Ουεστμπρουκ (ειδικα ο 2ος) εναν "αγωνα" να δειξουν ποιος ειναι το αφεντικο, σαν να σηκωσαν μυτουλα.

ΥΓ. Οσο σκεφτομαι οτι θα μπορουσαμε να εχουμε Ραντολφ-Κροφορντ στην ομαδα ΚΑΙ Αμαρε-Μελο (αφου οι Κροφορντ-Ραντολφ εφυγαν για το τιποτα περσυ)

Δημοσ.

Εγώ θέλω τον Dwight στη Νέα Υόρκη για πρωτάθλημα του χρόνου. και αλλαγή προπονητή άμεσα. ;)

Δημοσ.

Τον Ντουαιτ πως θα τον παρεις του χρονου?

Με τι ανταλλαγη? Δεν εχεις τιποτα πλεον (εκτος Μελο-Αμαρε) ουτε και τιποτα ντραφτ πικς 1ου (τα δωσαμε στο Ντενβερ)

Θα πρεπει να κλεισουμε 1-2 ονοματακια φρι ειτζεντ και να τους πακεταραμε μαζι με τον Μπιλαπς για να τους στειλουμε στο Ορλαντο για τον Χαουαρντ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...