Andy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ο τυπος ειναι λατρεια!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Απίστευτη ανατροπή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πτοούμαστε οι πελεκάνοι. Και χωρίς τον Davis. Σε 2 χρόνια θα σηκώσουμε την κούπα. Τι ομαδάρα έχουν φτιάξει εκεί πέρα; Έχετε πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει; Γανιάζουν οι άλλοι να φτιάξουν big3 και οι πελεκάνοι το φτιάξαν απαρατήρητοι (Davis, Holiday, Gordon), με Tyreke για αλλαγή και 2-3 εργαλεία να υπάρχουν. Από του χρόνου θα είναι πρωταθληματική ομάδα. Στην ανατολή ο 3ος είναι με αρνητικό ρεκόρ ή είναι ιδέα μου; Ή μάλλον όχι. Είναι οι wizzards 3οι με 50% Είμαι στο γήπεδο, σχεδόν μία φορά στα 4 παιχνίδια, Θέλεις την αλήθεια (μου); Άκουτην, προπονητή δεν έχουμε για επίθεση. Νομίζει ότι είναι ο Φίλ Τζάξον, και παίρνει time out και δεν τους μιλάει καθόλου. Γάμαμε, έχουμε ενα 22χρονονγαμια, τον μόνιμο κομμένο γκάρντ της us team και τον αντερσον που και σκατά να του δώσουν θα σκοράρει (δε λέω για jrue και aminu). Διαπιστωνεις πως έχεις επιθετικό πρόβλημα και αντι να κάνεις χομγουρκ και na βγάλεις 10 συστήματα, πας και κλίνεις το σαπάκι τον τσίλντρες! Πραγματικά ρε άσχετε, βγες και πες την αλήθεια: Από επίθεση δεν σκαμπάζω. Φέρτε μου ένα βοηθό να κάνει τη δουλειά. Με τον monty προπονητη, μία ζωή τα @@ μου θα παίρνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 τι ματσαρες γινονται τελευταια στο νβα; προχθες τα ταυρακια με τον πελεκανο κ μετα πορτλαντ με ιντυ, χθες φιλαδελφεια με ορλαντο, double ot και με τα δυο ρουκις να πετυχαινουν triple double, μετα το gs γυρναει απο το -27 με αποτελεσματικοτητα πανω απο ενα καλαθι σε καθε επιθεση και τον... pizza guy ή αλλιως it2 να πετυχαινει 21 ποντους στην 4η περιοδο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ναι μας γαμησε το στοιχημα το ορλαντο χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έκατσες μετά να παίξεις ανατροπή Warriors. Πάντως ότι θα βλέπουμε ματς PHI-ORL με διπλή παράταση και μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα δεν το περίμενα. Αυτοκτόνησαν οι Magic πάρα πολλές φορές χτες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εχω και καποια ορια, επισης γραφω τα βραδια οποτε οσο με παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ναι μας γαμησε το στοιχημα το ορλαντο χθες. εμ, για αυτο το κοψα το μπουρδελο κ ησυχασα απ τους κουβαδες, στο daily fantasy αντιθετα που παιζω, ξεκ@λιστηκα, 5 παικτες ειχα σ αυτο το ματς Εχω και καποια ορια, επισης γραφω τα βραδια οποτε οσο με παει γραφεις; τι γραφεις; δημοσιογραφος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ...να δούμε πόσοι θα το κατάλαβαν αυτό...Κοίτα σύμπτωση, πριν λίγο έγραψα σε άλλο θρεντ, και το χρησιμοποίησα κι εγώ. Γειά σου βορειοελλάδα με τα ωραία σου...Πςςς... Κάθε φορά που μαθαίνω τέτοιες λέξεις πέφτω από τα σύνεφα. Σοβαρά τώρα δεν λέγεται παντού το γανιάζω; Είμαι στο γήπεδο, σχεδόν μία φορά στα 4 παιχνίδια, Θέλεις την αλήθεια (μου); Άκουτην, προπονητή δεν έχουμε για επίθεση. Νομίζει ότι είναι ο Φίλ Τζάξον, και παίρνει time out και δεν τους μιλάει καθόλου. Γάμαμε, έχουμε ενα 22χρονονγαμια, τον μόνιμο κομμένο γκάρντ της us team και τον αντερσον που και σκατά να του δώσουν θα σκοράρει (δε λέω για jrue και aminu). Διαπιστωνεις πως έχεις επιθετικό πρόβλημα και αντι να κάνεις χομγουρκ και na βγάλεις 10 συστήματα, πας και κλίνεις το σαπάκι τον τσίλντρες! Πραγματικά ρε άσχετε, βγες και πες την αλήθεια: Από επίθεση δεν σκαμπάζω. Φέρτε μου ένα βοηθό να κάνει τη δουλειά. Με τον monty προπονητη, μία ζωή τα @@ μου θα παίρνουμε. Ενώ ο Spoelstra των Heat είναι καλύτερος. Ο Davis από του χρόνου θα είναι ο καλύτερος ψηλός και δεν είναι Howard, ξέρει πολύ μπάσκετ. Και στα επόμενα 3-4 χρόνια θα είναι ο καλύτερος παίχτης του NBA μαζί με τον Durant. Άλλες ομάδες αφού παίρναν τέτοιο παίχτη, θα κάναν 4-5 χρόνια να φέρουν άλλον έναν να τον ζευγαρώσουν και οι πελεκάνοι είχαν ήδη τον Gordon που ξαναζεστάθηκε τώρα που φτιάχτηκε η ομάδα, και πήραν έναν από τους πιο ανερχόμενους PG που δεν είναι και ντίβα, μαζί με πόσα καλά παιχτάκια. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστεί η ομάδα αυτή στα επόμενα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Το μοναδικό γεγονός που συνηγορεί σε αυτό, ειναι ο νέος ιδιοκτήτης που θέλει τις ομάδες του πρωταθλήτριες, βλέπε saints. Κατά τα άλλα ο Williams δεν κάνει για αυτούς τους παίκτες. Δεν ειναι τυχαίο που στην us team τον έχουν στο αμυντικό κομμάτι. Σημείωση, η ομάδα πούλησε Paul μετά από τελικούς περιφέρειας, αν και δεν συγκρίνονται οι συνθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 o holiday μια χαρα playmaker ειναι..ας πλαισιωσουν τν davis με σοβαρους παιχτες..δηλαδη παιρνει δρομο ο γκορντον!υπερβολικα επιρρεπης σε τραυματισμους και παιρνουμε εναν jimmy butler ας πουμε!κ για μενα πουλο και ο tyreke για καποιον με πολυ καλο περιφερειακο σουτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ωραιο alley-oop ο G-Bo... δεν ξερω αν το ειδατε! βεβαια εβαλε μολις 4 ποντους.. αλλα ενιγουεη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 o holiday μια χαρα playmaker ειναι..ας πλαισιωσουν τν davis με σοβαρους παιχτες..δηλαδη παιρνει δρομο ο γκορντον!υπερβολικα επιρρεπης σε τραυματισμους και παιρνουμε εναν jimmy butler ας πουμε!κ για μενα πουλο και ο tyreke για καποιον με πολυ καλο περιφερειακο σουτ! Καλά κάτσε να τον δείς τώρα τον Eric Gordon που είναι σε ομάδα με παίχτες της προκοπής. Και εγώ αν ήμουν στους περσυνούς Hornets τον τραυματία θα έκανα μπας και με ανταλλάξουν. Δεν βρίσκεις τόσο εύκολα τέτοιο παίχτη. Όσο για Tyreke, βρές μου ομάδα με παγκίτη καλύτερο από τον Tyreke. Είναι δευτεροετής ο Davis. Από του χρόνου που θα πετάει 35άρες σε κάθε παιχνίδι θα φανεί η ομάδα. Μην κοιτάς φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλά κάτσε να τον δείς τώρα τον Eric Gordon που είναι σε ομάδα με παίχτες της προκοπής. Και εγώ αν ήμουν στους περσυνούς Hornets τον τραυματία θα έκανα μπας και με ανταλλάξουν. Δεν βρίσκεις τόσο εύκολα τέτοιο παίχτη. Όσο για Tyreke, βρές μου ομάδα με παγκίτη καλύτερο από τον Tyreke. Είναι δευτεροετής ο Davis. Από του χρόνου που θα πετάει 35άρες σε κάθε παιχνίδι θα φανεί η ομάδα. Μην κοιτάς φέτος. ο ταιρικ κραταει πολυ μπαλα,και μονο με ντραιβ σκοραρει!το σουτ του δεν ειναι και το καλυτερο!και για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να βαρας(και να βαζεις) τριποντα κατα την γνωμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Κοίταγα κατάταξη και συνειδητοποίησα ότι 3 από τις 15 τις Δύσης έχουν αρνητικό ρεκόρ ενώ 3 από τις 15 της Ανατολής ΔΕΝ έχουν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα