Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κακος δαιμονας το μεμφις. οπου μας βρουν μας ξυλοφορτωνουν. ετσι δεν παμε ουτε playoffs. οχι τελικο δυσης που λεγανε καποιοι πριν ξεκινησει η σεζον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κ ποιος θα παει μωρε;

ολες οι ομαδες στο ιδιο καζανι βραζουν εκει,

στα πλεϊ οφ θα πατε σιγουρα,

εκει θα παιχτει μετα,

θα στρωσει η ομαδα, μην απογοητευεσαι ακομα δεν αρχισε

το πρωταθλημα, εμπιστευσου doc

• Like 1

Σιγά τον προπονητή. Απορώ γιατι τον εχουν θεοποιησει τόσο. Πήρε ενα πρωτάθλημα με τον Garnett, Pierce, Allen και Rondo. O Spoelstra πιο πολλα εχει παρει με παρόμοια ομάδα. :D

Απλά ειναι ένας οχι κακος προπονητής που δεν θα κάνει αλχημείες αλλα θα εχει μέσα τους καλύτερους παίχτες να παίζουν, με ρόστερ καλύτερο απο πέρυσι και τις υπόλοιπες ομάδες της Δύσης χειρότερες απο πέρυσι.

μια χαρα προπονητης ειναι για μενα,

χρειαζονται κ παικτες, πως θα γινει δλδ;

υπηρχε περιπτωση π.χ. οποιοσδηποτε προπονητης να παιρνε πρωταθλημα με την τωρινη

ομαδα των celtics; οχι βεβαια... αρα... τι λεμε;

Σιγά τον προπονητή. Απορώ γιατι τον εχουν θεοποιησει τόσο. Πήρε ενα πρωτάθλημα με τον Garnett, Pierce, Allen και Rondo. O Spoelstra πιο πολλα εχει παρει με παρόμοια ομάδα. :D

Όχι. Και πάλι όχι.

Κατάφερε σε ελάχιστο διάστημα να βρει την χημεία, να αναθέσει τους σωστούς ρόλους στην 3αδα, να "αναδείξει" τον Ρόντο, να υπάρχει εξαιρετική ισορροπία σε επίθεση/άμυνα (υποδειγματική!), 100% εκμετάλλευση πάγκου, δικαιούταν δεύτερο δαχτυλίδι απέναντι στους Λέικερς, αποκλείστηκε επιπλέον μια φορά προς τους τελικούς καθαρά και μόνο λόγω Λεμπρον.

Αναλογίσου την περσινή αποτυχία Ντ'Αντόνι, με σχεδόν μια ολόκληρη all star 5αδα, σε παρόμοια κατάσταση και στόχους με κείνουν που είχαν κάποτε οι Σέλτικς, και βγάλε συμπέρασμα. Μονοδιάστατη ομάδα, έφτασε στο αμήν τον Κόμπε και ουσιαστικά λόγω "κατάχρησης" έμεινε νοκ άουτ, ο Χάουαρντ ξενέρωσε, ο Αρτεστ στο πουθενά, χημεία ούτε για δείγμα. Εκεί χρειαζόταν ένας Doc.

Τον Σποέλστρα τον έκανε μάγκα ο Τζέιμς, το ότι συνεχίζει να κάθεται στον πάγκο των Χιτ το οφείλει σε κείνον.

Έναν κόουτς που του'χει σώσει το κωλαράκι ουκ ολίγες φορές ένας παίχτης, δεν τον λες ακριβώς προπονηταρά.

Του αναγνωρίζω ωστόσο τα επιθετικά συστήματα, σε αυτό παίζει να'ναι στους τοπ3 της λίγκας. Αλλά ως εκεί.

Βασικά όλα αυτα τα χρόνια έχει στη διάθεσή του δίδυμο Wade-Lebron. Nough said.

Οι Clippers πρέπει να μάθουν defence, είναι επιεικώς για γέλια σε πολλούς αγώνες αμυντικά, χωρίς να τους λείπουν οι παίχτες για κάτι τέτοιο, και να αποβάλλουν την νοοτροπία δευτεροκλασάτης στα κρίσιμα ομάδας, που έχει "εμφυτευτεί" απ'τα τόσα χρόνια σκιας των Λέικερς. Και τα δύο πολύ δύσκολα για οποιονδήποτε προπονητή.

• Like 1

Τι να σου πω. Εγώ τους θεωρώ προπονητές που τους φτιάξαν οι παίχτες τους καθαρά. Και τον Ρίβερς και τον Σπόελστρα. Μάγκας προπονητάρα είναι ο Πόποβιτς που με έναν πρωτοκλασάτο και παίχτες από τα αζήτητα σήκωσε 4. Για αυτόν μπορείς να πείς ότι εκτός από τον Ντάγκαν, τον οποίο και ντράφταρε που είναι στην κατηγορία Λεμπρόν, Γκαρνέτ κτλ, όλοι οι άλλοι είναι δικής του παραγωγής παίχτες. Tony Parker νο28 στο ντράφτ. Για να σε προλάβω να μην μου πείς ότι δεν ήταν από τα αζήτητα. Και Ginobili ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ πικ και νο57. Δηλαδή στους 3 τελευταίους του δεύτερου γύρου επιλέχτηκε.

Ο Ντόκ τι έκανε; Αντάλλαξαν οι Σέλτικς ολόκληρη ομάδα και φέραν 3 σουπερσταρς, ντραφτάραν και με τα πίκς που πήραν άλλον έναν καλό παίχτη και πήραν το πρωταθλημα before it was cool. Μέχρι πιο πριν χρειαζόταν 2 σταρς οι ομάδες για να το πάρουν.

Την φορά που αποκλείστικε πριν τους τελικούς λόγω Λεμπρόν, έφτασε εκεί λόγω κωλοφαρδίας από τραυματισμούς όλων των καλύτερων παιχτών των καλύτερων ομάδων της ανατολής. Ενα μήνα πριν τελειώσει η σεζόν ήταν εκτός πλέι οφ δεν απέκλεισε και κανέναν της προκοπής δηλαδή. Τους Χόκς απέκλεισαν στους 8 και την Φιλαδέλφεια στους 4.

Το ότι δεν είναι κακός, δεν σημαίνει ότι είναι και καλός. Ένας προπονητής που δεν θα κάνει μαλακίες είναι. πχ ο DeAndre φέτος παίζει 40 λεπτά, όχι 20 όπως πέρυσι. Για εμένα πάντως με την ομάδα που πήρε ο Rivers πρωτάθλημα ένας καλός προπονητής θα έπερνε παραπάνω από 1 πρωταθλήματα. O Ντάντονι δεν είναι καν προπονητής. :D

Για εμένα οι μόνοι καλοί προπονητές στην πιάτσα είναι ο Popovic, ο Brooks και ο Thibodeau

Το θεμα προπονητη ειναι περίεργο στο ΝΒΑ. Π.χ. Καλος προπονητης ειναι ο Καρλ, ο Νελσον, ο νεος των Σελτικς κλπ αλλά απο τη στιγμή που εκει υπάρχουν διαφορετικοί κοουτς να τρέχουν την επίθεση - την αμυνα ακομα και για να κανουν τις προπονησεις πολλές φορες ο ρολος τους περιορίζεται στο δώσουν κατευθύνσεις στους βοηθους τους και να εμψυχώσουν τους παίχτες, ειναι και μια εξήγηση αλλωστε γιατι αποτυγχάνουν προπονητες μύθοι των κολλεγιακών ομάδων που δοκιμάζουν στο ΝΒΑ. 

...Για εμένα οι μόνοι καλοί προπονητές στην πιάτσα είναι ο Popovic, ο Brooks και ο Thibodeau

Σε πολλά που έγραψες συμφωνώ, αλλά δεν είναι τόσο απλή η δουλεια που έκανε.

O Pop είναι τοπ :P δεν υπάρχει ο γέρος, αν και πολλοί τον φάγανε στον έκτο τελικό.

Ο Μπρουκς και μενα μου είναι αρκετα συμπαθής. Thibodeau όχι ιδιαίτερα. Nothing special.

Μ'αρέσει ο Vogel και το μπάσκετ των Πέισερς, το πιο δυσκατάβλητο σύνολο στο NBA για κάθε αντίπαλο.

εγω παλι ειμαι με Pop, Thibodeau & Doc,

τους υπολοιπους δεν τους εχω σε καμια υποληψη,

brooks της οκλα; sorry, αλλα θα βαλω τα γελια, τραγικος,

ακομα κ της ιντιανα που γραφεις mxls, θελω να δω το κατι παραπανω

για να τον πω καλο προπονητη, το να κερδιζει την σαρλοτ με 30 (λεμε τωρα,

γιατι ουτε αυτο δεν κανει) δεν μου λεει κατι...

τελος ακομα κι ο pop ειχε ντανκαν κ ρομπινσον,

με προπονητη μονο κ παικτες σαπακια δεν παιρνεις πρωταθλημα,

μην γραφετε μλκιες, διαβαζει κοσμος :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...