Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

33-8-6 ο Αγάπης. 16-16 ο Ρούμπιος! Οι Ζoμπισόνικς έχασαν στο LA με 6 (και παραλίγο 7) παίκτες του Ρίβερς να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων. 20 λεπτά συμμετοχής ο Γιάννης με 6-2-1 και 2 κλεψίματα, σε ένα αγώνα που ο Αφλάλος έβαλε 8/11 τρίποντα ο κερατάς.

Καρμέλος κλασικά 9/25 αλλά τουλάχιστον νίκησε, άρα στον επόμενο αγώνα δικαιωματικά θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 15/40 προσπάθειες. Οι Σέλτικς από το κακό στο χειρότερο, θα τρίζουν τα κόκκαλα του Άουερμπαχ και του Bird (καλά αυτουνού τρίζουν ούτως ή άλλως εδώ και δεκαετίες). Κουφός/Καλάθης μηδέν από μηδέν αμφότεροι.

• Like 2
Δημοσ.

Ενισχύθηκαν πάρα πολύ οι Pacers φέτος.

Γύρισε ο Granger που είτε θα προσαρμοστεί στο ρόλο του 6ου παίκτη έιτε θα γίνει μία καλή ανταλλαγή.

Ο Copeland και ο C.J Watson δίνουν το εξωτερικό shoot που φάνηκε να λείπει πολύ πέρυσι.

Επίσης ήρθε ο Scola, που θα έρχεται από τον πάγκο.

Αν σκεφτείς ότι στις θέσεις αυτών  πέρυσι στην σειρά με τους Heat ήταν οι DJ Augustin,Sam Young και ο Τyler Hansbrough, σε συνδυασμό με το ότι εξελίσσονται ταχύτατα George,Stephenson και Hibbert, δεν βλέπω τον τρόπο οι Heat να πάρουν παραπάνω από 2 ματς από τους Pacers σε πιθανή σειρά.

Ειδικά στην ρακέτα, δεν υπάρχει σύγκριση. Εδώ πέρυσι είχαν πρόβλημα με Mahinmi και Hansbrough οι Heat.

Μάλιστα, αμφιβάλλω πάρα πολύ αν καταφέρουν να φτάσουν οι Ηeat στους τελικούς της Ανατολής, εφόσον αντιμετωπίσουν Nets ή Bulls.

Δηλαδή ο Bosh και ο Haslem θα τα βάλουν με Brook,Garnett ή Boozer,Noah?

Αστείο ακούγεται.

Καλή η εμπερία και το winning spirit αλλά δεν γίνεται συνεχώς να νικάνε το μέγεθος

Μοναδική υποσημείωση που βάζω είναι ο Oden, αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο να παίξει μπάσκετ αυτός.

Επίσης, λογικά ο Lebron λογικά θα αρχίσει σιγά να βγάζει τραυματισμούς. Η καταπόνησή του είναι τεράστια όλα αυτά τα χρόνια.

μωρε καλο ειναι να ελπιζουμε (κι εγω αντι-heat ειμαι αλλωστε οπως οι περισσοτεροι,

αλλα εγω εγραψα οτι δεν εχουν μεταλλο, καθοτι τις δυο (αν θυμαμαι καλα)

τουλ τελευταιες χρονιες τα σκ@τωσαν στα κρισιμα

κ αυτο το βλεπουμε αλλωστε σε πολλες αναμετρησεις μεγαλης ομαδας με μικρη,

παλευει παλευει ο μικρος, αλλα στα κρισιμα ο μεγαλος ειναι που χαμογελαει,

αυτη δεν ειναι κ η διαφορα τους αλλωστε (του μικρου με τον μεγαλο);

με αλλα λογια δεν μπορω να πω τα ιδια, ας μου δειξουν πρωτα κατι κ

βλεπουμε..

Δημοσ.

γατονι ο barnes.. αυτος που πραγματικα ποτε δε με απογοητευει ειναι ο Crawford.. σχεδον σε ολα τα ματς εχει διψηφιο αριθμο ποντων.. και δε νομιζω οτι ειναι απο τους πιο πολυδιαφημισμενους παιχτες. να ειχαμε και τον Bledsoe ρε γμτ..

σημερα εχω μια υποψια οτι οι OKC θα χασουν στο Golden State..

Δημοσ.

Τα τρία ιερά τέρατα του μπάσκετ σε μία μοναδική φωτογραφία:

original.jpg

Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Σκουντή;;

:mrgreen:

• Like 3
Δημοσ.

στι Golden State πρεπει να εγινε ματσαρα απο οτι διαβαζω..

ναι, ετσι διαβασα κ εγω κ ενα εχω να πω:

μαμιεται το nba που παει κ βαζει τα καλυτερα παιχνιδια της εβδομαδας πεμπτες :devil: :mad: ,

3 η πρωτη, 5:30 η δευτερη κ αντε γεια,

δλδ ο εργαζομενος ευρωπαιος τι πρεπει να κανει για να δει τις "double-header" ματσαρες;

να μην κοιμηθει ενα βραδυ καθολου;

κι οχι τπτ αλλο εχει κ ευρωλιγκα τις πεμπτες :devil: :mad: ,

δεν ειναι να πεις θα κοιμηθω απο το απογευμα νωρις να ξυπνησω στις 3 κι

αντε κ δεν εχει κ το κανεις, μετα πας για δουλεια ξυπνιος απ τις 3; :devil: :mad:

τι να πεις...

αντε να πεις κι αλλο ενα: γιατι ρε μανα δεν με γεννησες αμερικα; :devil: :mad: 

:lol:

Δημοσ.

Εμ, να γιατί ακύρωσα το League Pass. Φάνηκε τελικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δω πάνω από 2-3 live αγώνες το μήνα, ενώ αν και η μαγνητοσκόπηση δεν με χαλάει (αφού θα έχω φροντίσει να μη μάθω το αποτέλεσμα, όπως κάνω στα playoff), δύσκολα θα την προλάβαινα κι αυτή. Ας προχωρήσει λίγο ακόμα η σεζόν, να αποκτήσει και περισσότερο ενδιαφέρον και το ξανασυζητάμε.

Πάντως αν στο ΝΒΑ έχουν σκοπό να τραβήξουν το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων, καλό θα ήταν αντί για τουρνέ σε Τουρκίες, Μπιλμπάο κλπ να έβαζαν περισσότερους αγώνες σε ανθρώπινες ώρες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αμφιβάλω, αλλά τότε γιατί επιμένουν με NBA Live Europe, φιλικά (ή επίσημα) στο Λονδίνο κλπ; Η αμερικανική αγορά έχει κορεστεί εδώ και χρόνια, οπότε φαίνονται να ψάχνουν για διεξόδους σε Ευρώπη, Κίνα, Φιλιππίνες και σία. Ειδικά τώρα που ο αριθμός των "international" παικτών έχει αυξηθεί τόσο πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλουν να μετακινήσουν το ΝΒΑ απο prime-time ώρες για να εξυπηρετήσουν το πολύ μικρότερο κοινό της Ευρώπης. Μπαίνουν μέσα έτσι. Κάτι τέτοιο μόνο τις Κυριακές γίνεται.

Δημοσ.

Εμένα απλώς θα μου αρκούσε να υπήρχαν περισσότεροι αγώνες σαν τους Κυριακάτικους, ειδικά μέσα στη regular season. Αλλά απ' την άλλη φοβάμαι ότι ακόμα και τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα βάζουν περισσότερο για τους Αμερικάνους που θέλουν να δουν μεσημεριάτικους αγώνες, παρά για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Τελοσπάντων, αυτοί χάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω χτες ειχαμε το πρωτο semi-poster στο γιαννακη! δεν ηταν τελειως στη μουρη του εξου και το semi...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...