Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιστορία έγραψε ο ΛεΜπρoν Τζέιμς, που έκανε... πάρτι κόντρα στους Ράπτορς (104-95 οι Χιτ) με 35 π. και μπήκε στην 5αδα των παικτών που συμπλήρωσαν 500+ συνεχόμενα ματς με διψήφιο αριθμό πόντων. Μάικλ Τζόρνταν (866), Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ (787), Καρλ Μαλόουν (575), Μόουζες Μαλόουν (526), πλέον και ο "Κing James".

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1677

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Τελευταία φορά που θυμάμαι τον lbj να σκοράρει μονοψήφιο, ήταν 8 ή 6 πόντους απέναντι στους Πίστονς, πρέπει να'ταν μετά την ανεπανάληπτη εκείνη εμφάνιση με 48π.

Δημοσ.

Τον Τζορντανέλλη μόνο δυο φορές τον θυμάμαι να έχει κάτω από 10 πόντους. Τη μία στον αγώνα που χτύπησε το πόδι του το 1985 (και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της regular season) και σε ένα αγώνα ως παίκτης των Wizards, που έμεινε στους 2 πόντους.

ps: φυσικά επειδή τα παραπάνω τα ανασύρω από μνήμης και η μνήμη παίζει άσχημα παιχνίδια, ευθύς αμέσως μπήκα στο basketball-reference να τσεκάρω τι πραγματικά έγινε. Στον αγώνα που ο MJ χτύπησε (29/10/1985) είχε προλάβει να πετύχει 12π σε 18', όμως εκείνη τη χρονιά όντως πέτυχε μονοψήφιο αριθμό πόντων. Ήταν το Μάρτη του '86, όπου έπαιξε μόνο 16' και είχε 8π με 4/13 (ήταν ακόμα σε περίοδο αποθεραπείας). Αλλά και πάλι 13 σουτ σε 16 λεπτά, που πας ρε μεγάλε;; (την προηγούμενη μέρα είχε 16 σουτ σε 16 λεπτά!)

Έπεσα όμως σχετικά μέσα στο δεύτερο fact, αφού η επόμενη φορά που έβαλε <10π ήταν το... 2001, στον 27ο αγώνα του με τους Wizards (6π με 2/10, σε 25΄). Προς το τέλος εκείνης της σεζόν, και με το γόνατό του σε άθλια κατάσταση, πέτυχε μονοψήφιο αριθμό άλλες 4 φορές στους 8 τελευταίους αγώνες (πριν πάει για αρθροσκόπηση) και μάλιστα στον τελευταίο έκανε lowest καριέρας με 2π σε 12'.

Ο Ίνγκραμ πάλι πρέπει να είχε πετύχει >40π πάνω από 866 συνεχόμενες φορές :P

Δημοσ.

βολτουλα στη φλοριδα για μας. προβλεπω νικη σημερα, ηττα αυριο.. για να δουμε!

Δημοσ.

Ρε παιδες ,

μπήκα στο nba tv τώρα πριν λίγο και είδα οτι μπορώ να δω μαγνητοσκοπημένο αγώνα.

Ενω είχα διαλέξει trial free περίοδο που ήταν απο τις 28/10 εώς τις 5/11 .

πως γίνεται και μπορώ να βλέπω ακόμα?

Δεν πιστέυω να με χρεώσουν?

Υ.Γ. με χρεωστική κάρτα πήρα την free trial

Δημοσ.

Εμένα λέει στα current packages  Premiun Regular + Playoffs (One Time) ενώ έβαλα ανά μήνα αλλά δεν έχει χρεώσει τίποτα την προπληρωμένη. Βλέπω κανονικά πάντως και σήμερα.

Δημοσ.

Η ακύρωση γίνεται μέσω του προφίλ, το είχαμε γράψει σε προηγούμενη σελίδα.

Από το My Account -> My Packages -> Cancel το πρόγραμμα που έχεις πριν τελειώσει η βδομάδα (δηλ. πριν το βράδυ της 6/11).

Η λογική του trial ήταν ότι μετά τη λήξη του (και εάν στο ενδιάμεσο δεν το είχαμε ακυρώσει), υπάρχει κανονική χρέωση και τραβάνε αυτόματα λεφτά από την κάρτα. Εγώ το έκοψα ήδη από τις 4/11, αφού όπως φοβόμουν δεν είχα χρόνο όχι ζωντανό, αλλά ούτε μαγνητοσκοπημένο αγώνα να δω. Ίσως αργότερα μέσα στη σεζόν να βάλω το μηναίο πακέτο και το κρατήσω μέχρι το τέλος των playoff.

Δημοσ.

λογικα θα χρεωθεις τον ενα μηνα κ μετα θα στην ακυρωσουν,

εφοσον βγηκες εκπροθεσμος, ενημερωσε μας παντως να ξερουμε,

εγω ειμαι διαφορετικη περιπτωση, εχω κανονικη συνδρομη αγορασμενη

απο αρχες οκτωβρη κ μου ειπαν σε αλλο φορουμ οτι οποτε θες στελνεις mail

για ακυρωση,

στο mls παραδειγμα που ειχα κανει το ιδιο (αγορασα μηνιαια κ ειχε χρεωση

ακριβως την ιδια μερα τον επομενο μηνα), εστειλα mail κ μεσα σε 24 ωρες

(αργησαν λιγο η αληθεια ειναι) μου απαντησαν οτι οκ, δεν θα σε χρεωσουμε

την μερα που ληγει η συνδρομη σου, οπως κ εγινε

Δημοσ.

Ενδιαφέροντα όλα αυτά, είχα την (λανθασμένη καθώς φαίνεται) εντύπωση ότι η ακύρωση μπορεί να γίνει και μέσα από το profile, ακόμα και μετά την έναρξη της κανονικής συνδρομής. Καλοί μαλάκες είναι.

ps: επιτέλους καλάθι μετά από 0/16...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...