Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έπαιξε γιατί ήταν μαγνητοσκόπηση.

Εννοείται πως live μετάδοση, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις από δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Εγω πάντως έχω δει τον ίδιο αγώνα σε 2 συσκευες ταυτόχρονα live.η μία συσκευή ήτανε το PC μου και  η άλλη το android κινητό μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά εγώ χθές, έβλεπα τον αγώνα στην τηλεόραση, και το έβαλα στο ταμπλετ, όχι να δω τον αγώνα αλλά να βλέπω μόνο τα στατιστικά του αγώνα και μέσα σε 2 λεπτά με πέταξε έξω από την τηλεόραση (επειδή είχα συνδεθεί από άλλη συσκευή χωρίς να βλέπω τίποτα ούτε μαγνητοσκόπηση ούτε live)

To θεωρώ απίθανο από τη στιγμή που δεν σε αφήνει να είσαι συνδεδεμένος σε δύο συσκευές με το ίδιο ip να σε αφήσει με διαφορετικά ip

• Like 1

Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω σήμερα.

Κάντε και εσείς μία προσπάθεια, γιατί εγώ μπορεί να αποκοιμηθώ.

Νίκο στην tv πως το έβλεπες?

Mε HDMI από άλλη συσκευή?

Hdmi αλλα το σκέφτομαι για αγορά συσκευής.

Με 150 παιρνεις σερβερακι, εγώ πήρα ένα μικρο minipc με ITX καρτα, του εβαλα και σκληρούς, το έχω για κατεβαστηρι, ταινιες, μουσικη κλπ

Και τούτο εδώ πέρα φαίνεται ενδιαφέρον για όσους έχουν 360: http://support.xbox.com/el-GR/apps/nba-game-time/nba-game-time-setup

(αν και δυστυχώς θέλει gold συνδρομή)

Με 150 παιρνεις σερβερακι, εγώ πήρα ένα μικρο minipc με ITX καρτα, του εβαλα και σκληρούς, το έχω για κατεβαστηρι, ταινιες, μουσικη κλπ

Ναι κάτι τέτοιο σκέφτομαι.

Ειναι αρκετά όμορφο. Μονο μου παραπονο είναι ότι στα βαρια 1080p και αν εχει ανεβάσει λίγη θερμοκρασία αρχιζει να κανει πολυ ελαφριά κολλήματα :( Επίσης πολύ ωραίο γκαντετακι είναι αυτό Band-New-1Sets-2-4GHz-Wireless-Mini-PC-K

Κλείνοντας το οφτοπικ πρέπει να δηλώσω ότι περιμένουθμε πολλά περισσότερα απο το νο1 του ντραφτ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...