BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Έπαιξε γιατί ήταν μαγνητοσκόπηση. Εννοείται πως live μετάδοση, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις από δύο συσκευές ταυτόχρονα. Εγω πάντως έχω δει τον ίδιο αγώνα σε 2 συσκευες ταυτόχρονα live.η μία συσκευή ήτανε το PC μου και η άλλη το android κινητό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά εγώ χθές, έβλεπα τον αγώνα στην τηλεόραση, και το έβαλα στο ταμπλετ, όχι να δω τον αγώνα αλλά να βλέπω μόνο τα στατιστικά του αγώνα και μέσα σε 2 λεπτά με πέταξε έξω από την τηλεόραση (επειδή είχα συνδεθεί από άλλη συσκευή χωρίς να βλέπω τίποτα ούτε μαγνητοσκόπηση ούτε live) To θεωρώ απίθανο από τη στιγμή που δεν σε αφήνει να είσαι συνδεδεμένος σε δύο συσκευές με το ίδιο ip να σε αφήσει με διαφορετικά ip 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω σήμερα. Κάντε και εσείς μία προσπάθεια, γιατί εγώ μπορεί να αποκοιμηθώ. Νίκο στην tv πως το έβλεπες? Mε HDMI από άλλη συσκευή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Hdmi αλλα το σκέφτομαι για αγορά συσκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Hdmi αλλα το σκέφτομαι για αγορά συσκευής. Με 150 παιρνεις σερβερακι, εγώ πήρα ένα μικρο minipc με ITX καρτα, του εβαλα και σκληρούς, το έχω για κατεβαστηρι, ταινιες, μουσικη κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Και τούτο εδώ πέρα φαίνεται ενδιαφέρον για όσους έχουν 360: http://support.xbox.com/el-GR/apps/nba-game-time/nba-game-time-setup (αν και δυστυχώς θέλει gold συνδρομή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Με 150 παιρνεις σερβερακι, εγώ πήρα ένα μικρο minipc με ITX καρτα, του εβαλα και σκληρούς, το έχω για κατεβαστηρι, ταινιες, μουσικη κλπ Ναι κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 εγω laptop συνδεω, αλλα το ψηνω για γκατζετακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ειναι αρκετά όμορφο. Μονο μου παραπονο είναι ότι στα βαρια 1080p και αν εχει ανεβάσει λίγη θερμοκρασία αρχιζει να κανει πολυ ελαφριά κολλήματα Επίσης πολύ ωραίο γκαντετακι είναι αυτό Κλείνοντας το οφτοπικ πρέπει να δηλώσω ότι περιμένουθμε πολλά περισσότερα απο το νο1 του ντραφτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 κ ποιος σου λεει οτι δεν θα ζεσταινεται κι αυτο; τελικα σαν το λαπτοπ δεν εχει, του χω παρει κ cooler κ ειμαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 σκιστηκανε οι δικοι μας με τους ροκετς χτες... μονο επιθεση. αμυνα δεν υπαρχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 χαχαχα, ναι, ναι, απο 8οι στο defensive efficiency οι ρουκετες πηγαν στο 20 χθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 κι εμεις δεν πρεπει να ειμαστε πολυ ψηλα στο defence efficiency! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Που έφτασε ρε; Εξωφρενικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα