nikos21aek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αν βρεθεί κωδικός για έκπτωση πετάξτε τον εδώ. Αφού μέχρι να τελειώσει και το trial δεν έχει νόημα να πληρώσω, θα περιμένω μπας και βρώ κανέναν κωδικό. Τα χαλάω και αλλού ότι και αν γλιτώσω. Λογικά θα στείλουν και σε email κανένα εκπτωτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 δεν κανει ρε παιδια τα λεφτα που λετε, τωρα ειδα την κουβεντα, με ενα 80αρι καθαρισατε, την μηνιαια παρτε, ενα 10αρικακι το μηνα (με τον εκπτωτικο κωδικο) κ εισαστε κομπλε, μετα απο ενα 8μηνο διακοπη (ή οποτε θελετε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εφόσον αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να ισχύει κανένας εκπτωτικός κωδικός, το κανονικό πακέτο βγαίνει 90 ευρώ για 8 μήνες. Που και πάλι είναι φθηνότερα από την αντίστοιχη ετήσια συνδρομή, οπότε αν δεν έχει κάποιο λάκκο η φάβα δεν είναι άσχημη περίπτωση. Μου κάνει εντύπωση όμως. Δηλαδή η ετήσια μας καλύπτει μέχρι του χρόνου τον Οκτώβρη ας πούμε; Ποιος θα κάθεται να ασχολείται με ΝΒΑ Ιούλιο-Αύγουστο μήνα; Άρα ίσως πραγματικά να είναι πιο συμφέρουσα η μηνιαία. ps: περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μηνιαία συνδρομή: I finally got a response from NBA LP about the structure of the monthly payments - it seems that it is basically continuous until it is cancelled, whether that is 1 year or 9 years. It is not, as I suspected, a yearly subscription. Just thought there may be someone out there who could use this information. See response below: Hello, If you got an NBA Monthly Pass the account will last 30 days from the date of purchase at which point you will be charged for the next month of services until you cancel. You can cancel the account at anytime all you have to do is contact us through Email, we will be more than happy to assist you in the matter. If you have any more questions please let us know. - See more at: http://forums.realgm.com/boards/viewtopic.php?f=6&t=1204906&start=90#sthash.kIMK9eKG.dpuf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 1) εγω με εκτπωτικο αγορασα αρχες οκτωβρη, αρα να υποθεσω οτι εγω συνεχιζω με αυτη την τιμολογηση (10,50 μου βγαινει το μηνα); 2) εφοσον δεν παιρνουμε το home/away feed, περιγραφη απο ποιον ακουμε; την home team παντα; 3) τελος, αυτο με ποιας ομαδας ειμαστε οπαδοι σημαινει οτι ακουμε περιγραφη παντα αυτης της ομαδας; κι αν θελουμε αυτο το home/away δεν μπορουμε να το πειραξουμε απο εκει κ να ακουμε της ομαδας που θελουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Παγοδρομίες! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράμα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Απορώ γιατί υπάρχει ακόμη αυτή η ομάδα. Δεν μπορούν να την δόσουν σε καμμιά άλλη μεγαλύτερη πολιτεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Γιατι γλιστρούσε; Πολλες φορες στα γηπεδα αυτα παιζεται και αγώνας χοκει πιο πριν και το παρκε ειναι κρυο γλιστερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Free Trial το League Pass μέχρι 4 Νοέμβρη. Εγώ το έβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εγώ τα έβαλα και τα δύο τα free trials και δεν βρίσκω από που τα ακυρώνω τώρα μην γίνει καμμιά μλκία και με χρεώσουν. Εντάξει το βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Uncle Drew in chicago, chapter 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Xίτ-Μπούλς απόψε. Ματσάρα. Αρχίζει και το φάντασυ επιτέλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Τι ωρα ειναι το Χιτ - Μπουλς; Εχω και ενα σωρο δουλειες αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Στις 2 το βράδυ. Συνεπώς... edit: με τα πολλά γράφτηκα κι εγώ στο ετήσιο premium, πιο πολύ για το free trial της πρώτης βδομάδας. Αναλόγως πως θα πάει, θα δω για τη συνέχεια. Γενικά πάντως ψήνομαι πιο πολύ για το μηνιαίο πρόγραμμα. Άντε, καλή χρονιά να έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Nikos21aek μου λες που ακυρώνεται το free trials? Λέω να το κάνω το free trials και λογικά θα το πηγαίνω μήνα μήνα κ εγώ αν βγαίνει μόνο 10 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Από το My Account -> My Packages -> Cancel το πρόγραμμα που έχεις πριν τελειώσει η βδομάδα (δηλ. πριν το βράδυ της 6/11). Κι εγώ κάπως έτσι θα το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα