Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To ΝΒΑ Pass αξιζει?

Λεω να το παρω για τον πατερα μου που ειναι ολη μερα σπιτι

Ειναι ευχρηστο να δεις αγωνα on demand την επομενη μερα?

Το ελληνικο σαιτ λεει οτι βγαλανε προσφορα 1 βδομαδα Free Trial με απλη εγγραφη αλλα δεν μπορω να τη βρω στο link που δινει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To ΝΒΑ Pass αξιζει?<br>Λεω να το παρω για τον πατερα μου που ειναι ολη μερα σπιτι<br>Ειναι ευχρηστο να δεις αγωνα on demand την επομενη μερα?<br><br>Το ελληνικο σαιτ λεει οτι βγαλανε προσφορα 1 βδομαδα Free Trial με απλη εγγραφη αλλα δεν μπορω να τη βρω στο link που δινει

Ναι!υπερκομπλε.εγω το εχω απο περυσι!μπορεις να δεις μεχρι κ περσυνα νομιζω

Sent from my iPhone using Insomnia

http://watch.nba.com/nba/subscribe

158 ευρώπουλα το φουλ πακέτο, 118 το απλό. Δεν είναι άσχημα και για άλλη μια φορά θα το σκεφτώ. Και τελικά πολύ φοβάμαι πως για άλλη μια φορά θα πάω πάσο, αφού να κάτσω να δω αγώνα μετά τις 10-11 το βράδυ δεν μπορώ και θα πρέπει να τα βάζω την επομένη (φροντίζοντας να μην έχω μάθει το σκορ, όπως κάνω 3 χρόνια τώρα στα playoff). Ίδωμεν. Γενικά πάντως τα αξίζει τα λεφτά του.

http://watch.nba.com/nba/subscribe

158 ευρώπουλα το φουλ πακέτο, 118 το απλό. Δεν είναι άσχημα και για άλλη μια φορά θα το σκεφτώ. Και τελικά πολύ φοβάμαι πως για άλλη μια φορά θα πάω πάσο, αφού να κάτσω να δω αγώνα μετά τις 10-11 το βράδυ δεν μπορώ και θα πρέπει να τα βάζω την επομένη (φροντίζοντας να μην έχω μάθει το σκορ, όπως κάνω 3 χρόνια τώρα στα playoff). Ίδωμεν. Γενικά πάντως τα αξίζει τα λεφτά του.

Γιατι ενω και εγω θυμαμαι 160€ το πακετο, τωρα και στο link που δινεις που ειναι το ιδιο που βαζει στο sport24.nba.gr βλεπω 173€ το απλο πακετο και πουθενα δυνατοτητα να κανω subscribe ή να κανω το free trial?

Βλεπω μονο το κανονικο και το premium καθως και δυνατοτητα login(χωρις να βλεπω που θα κανω νεο account)

Δεν είμαι εντελώς σίγουρος. Εγώ βλέπω αυτό:

post-47640-0-65672000-1382468880_thumb.png

Και αν πατήσω πάνω στην τιμή, με βγάζει σε νέα σελίδα όπου βάζω τα στοιχεία μου κλπ.

ps: έχω σκαλίσει τα cookies του nba.com, για να με βγάζει πάντα σε αυτό και όχι στο sport24 αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό. Άλλωστε στο αρχικό redirect από το sport24 το έκανα.

pps: βέβαια και το παραπάνω κοροϊδία είναι αφού τα 200 δολάριος αντί να τα κάνει 145-150 ευρώ, τα μετατρέπει σε 158.

Δεν είμαι εντελώς σίγουρος. Εγώ βλέπω αυτό:

attachicon.gifleaguepass.png

Και αν πατήσω πάνω στην τιμή, με βγάζει σε νέα σελίδα όπου βάζω τα στοιχεία μου κλπ.

ps: έχω σκαλίσει τα cookies του nba.com, για να με βγάζει πάντα σε αυτό και όχι στο sport24 αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό. Άλλωστε στο αρχικό redirect από το sport24 το έκανα.

pps: βέβαια και το παραπάνω κοροϊδία είναι αφού τα 200 δολάριος αντί να τα κάνει 145-150 ευρώ, τα μετατρέπει σε 158.

Τι διαφορά έχει το απλό με το premium μπορούμε να καταλάβουμε; Γιατί αν το απλό είναι το league pass το κανονικό χωρίς τις εκπομπές τις σχολιαστικές και ένα κανάλι 24/7 να δείχνει στιγμιότυπα σαν το Nova higlights, είναι πολύ καλή η τιμή.

Αυτά εδώ δεν τα έχει το απλό πακέτο σίγουρα.

NBA historic content: classic NBA Games, NBA TV shows, and NBA Documentaries, 24/7 stream of exclusive NBA events, press conferences, fantasy insight, and original and classic programming τα οποία τα θεωρώ πολύ περιττά για 40 ευρώ.

To Home & Away Feeds** όμως τι είναι;;

Εντάξει οι άνρθωποι κάθε χρόνο και πιο φθηνά. Την πρώτη χρονιά που το είχα πάρει είχε 180, πέρυσι είχε 150, φέτος 120. Στο πακέτο πάντα δεν υπήρχαν εκπομπές κτλ. Απλά τώρα βάλαν και ένα κανάλι με εκπομπές NBA και τέτοια +40 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται. Θα περιμένω λίγο καιρό να βρώ κανένα κουπονάκι να πάει στο 100άρικο και θα το πάρω μάλλον.

"NBA historic content: classic NBA Games, NBA TV shows, and NBA Documentaries"

Εγώ θα τα έδινα τα 40 ευρώ για αυτό :P Και το πιθανότερο είναι πως περισσότερο αυτά θα έβλεπα, αφού κανονικό αγώνα στις 3 το βράδυ δεν μπορώ.

Enter code NBALP152013 to save 15% on NBA LEAGUE PASS Premium, or code NBALP102013 to save 10% on NBA LEAGUE PASS.

Δεν ξερω αν ισχυουν αλλα 10% και 15% κατω δεν ειναι ασχημα! Επισης να ξερετε οτι οι τιμες ειναι country dependent. Δεν ξερω γιατι

http://www.ozbargain.com.au/node/116230?page=1

Disclaimer: Δεν ξερω αν τσεκαρουν την καρτα η κατι αλλο και αν ban-αρεται το account, παντως το nba tv σεβεται τις μισθολογικες διαφορες σε χωρες κατι που αλλα site δεν!Promo παιζουν παντως και η τιμη κατεβαινει και αλλο.

• Like 1

Άρα με 15% κάτω, το premium βγαίνει γύρω στα 133 ευρώπουλα. Καθόλου άσχημα. Κοίτα να δεις που στο τέλος θα το πάρω, αν μη τι άλλο για έχω να λέω ότι το έκανα!

Επισης να ξερετε οτι η ισοτιμια σε ευρω που σας δινει το nba tv ειναι χαλια

150/118 = 1.2711864406779661016949152542373

H μεση τιμη της ισοτιμιας ειναι 1.38 περιπου οποτε επιλεξτε να πληρωσεγτε στο αρχικο νομισμα αν γινεται

Ναι, αυτό το είχα αναφέρει και πιο πάνω: http://www.insomnia.gr/topic/161761-nba-topic/page-339?do=findComment&comment=52723043 Όπου έλεγα ότι η τιμή σε δολάρια είναι $200 (δηλ. σαφώς κάτω από 150 ευρώ) αλλά στο site έδειχνε 157. Καλύτερα να πληρώσουμε σε δολάρια (αν γίνεται) και να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα. Ίσως γλυτώσουμε κανα δεκάρικο ακόμα.

ps: α, το λέει κιόλας από κάτω "† Approximate local currency pricing. Actual billing will be in U.S. Dollars."

pps: το NBALP152013 δεν φαίνεται να δουλεύει πλέον, απ' ότι κατάλαβα πρέπει να έχει λήξει εδώ και καμια δεκαριά μέρες και δεν κατάφερα να εντοπίσω κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...