Rabican Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 δεν εχω την προσδοκια να βγαλω επικες φωτογραφιες.. κατι θα πιασω πιστευω! εννοειται θα παω νωριτερα..!! θενκς για τα tips!!
smitharos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 λετε να γυρισει ο αρχοντας? http://bleacherreport.com/articles/1796957-jalen-rose-predicts-michael-jordan-will-play-for-charlotte-bobcats-in-2013-14
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ο 50άρης Τζόρνταν είναι σίγουρα καλύτερος απο κάτι απερίγραπτα σαπάκια που παίζουν σε πολλές ομάδες...
linkin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 δεν εχω την προσδοκια να βγαλω επικες φωτογραφιες.. κατι θα πιασω πιστευω! εννοειται θα παω νωριτερα..!! θενκς για τα tips!! Rabican εκτος συγκλονιστικου απροοπτου (δουλεια) θα ειμαι κι εγω εκει με παρεακι! Στειλε να βρεθουμε μην μπουμε μαζι!
FilipposMD Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 εννοειται!! θα κουμπωσω τον 55-200 και ελπιζω να βγαλω κατι καλο απο φωτο!!!!!!!!!!!!! θα δω μηπως μπορεσω και πλησιασω και βγαλω καμμια φωτο μαζι τους.. καθομαι πισω ακριβως απο τους επισημους. θα εχω καλη θεα λογικα! Να σου πω, διάβασε καλά τους όρους του εισιτηρίου και του γηπέδου πριν πάρεις τη φωτογραφική. Στο ΤD Garden που έχω πάει εγώ δεν άφηναν μεγάλες φωτογραφικές μηχανές με αποσπώμενο φακό μέσα. Μόνο compact. Και σου έκαναν έλεγχο στην είσοδο. Οπότε ολες μου οι φωτογραφίες είναι ψιλομάπα.
Anubis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αντιθετα στο barclays εγω δεν ειχα κανενα θεμα με την μηχανη και το φακο..Δεν ειχα παρει ομως το μεγαλο!
Chrisxxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ο γιος του Mitchell Wiggins και πιθανοτατα το νο.1 πικ στο επόμενο ντραφτ. 3
Andy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ο γιος του Mitchell Wiggins και πιθανοτατα το νο.1 πικ στο επόμενο ντραφτ. αν δει κανεις το video δεν καταλαβαινει τι θεση παιζει.τουλαχιστον εγω δεν το καταλαβα...τρομερος
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω για τον πιτσιρικά, μπορεί και να μυρίζει από μπάσκετ (για να λένε για #1, καλός θα είναι φαντάζομαι ) αλλά ο πατήρ Wiggins μεγάλος, τεράστιος παικταράς, ρε παιδιά. Από τους μεγαλύτερους σκόρερ που έχουν περάσει ποτέ από τα ελληνικά κλουβιά (σε αυτά που έπαιξε, γήπεδα δεν τα λες). Νομίζω τον είχα δει κάποτε στο Σαλούν (εναντίον του Σπόρτιγκ) και κλασικά μας είχε κλείσει το σπίτι ο κιορατάς. Εξηγήστε μου επίσης γιατί στο 1:44 του παραπάνω video, ένας 17χρονος δίμετρος παίκτης μπορεί να κάνει επιτόπιο κάρφωμα με υπό πίεση όταν οι δικοί μας οι γμημένοι οι ψηλοί, που είναι 3 μέτρα ο έκαστος, δε μπορούν ούτε το διχτάκι να φτάσουν, γμ την καταδίκη μου μέσα με τους Λάζους, τους Μπουρούσηδες, τους Βουγιούκες και τους Τσατσαρήδες που έχουμε μπλέξει. (όλα τα τυπογραφικά/ορθογραφικά/συντακτικά κλπ είναι ηθελημένα)
Andy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω για τον πιτσιρικά, μπορεί και να μυρίζει από μπάσκετ (για να λένε για #1, καλός θα είναι φαντάζομαι ) αλλά ο πατήρ Wiggins μεγάλος, τεράστιος παικταράς, ρε παιδιά. Από τους μεγαλύτερους σκόρερ που έχουν περάσει ποτέ από τα ελληνικά κλουβιά (σε αυτά που έπαιξε, γήπεδα δεν τα λες). Νομίζω τον είχα δει κάποτε στο Σαλούν (εναντίον του Σπόρτιγκ) και κλασικά μας είχε κλείσει το σπίτι ο κιορατάς. Εξηγήστε μου επίσης γιατί στο 1:44 του παραπάνω video, ένας 17χρονος δίμετρος παίκτης μπορεί να κάνει επιτόπιο κάρφωμα με υπό πίεση όταν οι δικοί μας οι γμημένοι οι ψηλοί, που είναι 3 μέτρα ο έκαστος, δε μπορούν ούτε το διχτάκι να φτάσουν, γμ την καταδίκη μου μέσα με τους Λάζους, τους Μπουρούσηδες, τους Βουγιούκες και τους Τσατσαρήδες που έχουμε μπλέξει. (όλα τα τυπογραφικά/ορθογραφικά/συντακτικά κλπ είναι ηθελημένα) γιατι ο 17 χρονος απο "μικρος" κανει βαρη.δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα οι δικοι μας ειναι λιγακι λαπαδες 2
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ε βέβαια, εδώ ακόμα τους λένε να μην κάνουν βάρη γιατί "θα χάσουν σε μπόι". Άσε που οι περισσότεροι βαριούνται κιόλας. 2
nikos21aek Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πυραυλοκίνητος ο Rose στην επιστροφή του. Δεν υστερεί σε ταχύτητα, αλλά έκανε πολλά λάθη και όταν χτύπησε το πόδι σε μια επαφή, μετά με το ζόρι έφτασε την μπάλα στο στεφάνι στις βολές. Θέλει χρόνο για να φύγει το ψυχολογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα