Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω την προσδοκια να βγαλω επικες φωτογραφιες.. κατι θα πιασω πιστευω! εννοειται θα παω νωριτερα..!! θενκς για τα tips!!

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1685

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

δεν εχω την προσδοκια να βγαλω επικες φωτογραφιες.. κατι θα πιασω πιστευω! εννοειται θα παω νωριτερα..!! θενκς για τα tips!!

Rabican εκτος συγκλονιστικου απροοπτου (δουλεια) θα ειμαι κι εγω εκει με παρεακι! Στειλε να βρεθουμε μην μπουμε μαζι!

Δημοσ.

εννοειται!! θα κουμπωσω τον 55-200 και ελπιζω να βγαλω κατι καλο απο φωτο!!!!!!!!!!!!! θα δω μηπως μπορεσω και πλησιασω και βγαλω καμμια φωτο μαζι τους.. καθομαι πισω ακριβως απο τους επισημους. θα εχω καλη θεα λογικα!

Να σου πω, διάβασε καλά τους όρους του εισιτηρίου και του γηπέδου πριν πάρεις τη φωτογραφική. Στο ΤD Garden που έχω πάει εγώ δεν άφηναν μεγάλες φωτογραφικές μηχανές με αποσπώμενο φακό μέσα. Μόνο compact. Και σου έκαναν έλεγχο στην είσοδο. Οπότε ολες μου οι φωτογραφίες είναι ψιλομάπα.

Δημοσ.

Ο γιος του Mitchell Wiggins και πιθανοτατα το νο.1 πικ στο επόμενο ντραφτ.

αν δει κανεις το video δεν καταλαβαινει τι θεση παιζει.τουλαχιστον εγω δεν το καταλαβα...τρομερος

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τον πιτσιρικά, μπορεί και να μυρίζει από μπάσκετ (για να λένε για #1, καλός θα είναι φαντάζομαι :P) αλλά ο πατήρ Wiggins μεγάλος, τεράστιος παικταράς, ρε παιδιά. Από τους μεγαλύτερους σκόρερ που έχουν περάσει ποτέ από τα ελληνικά κλουβιά (σε αυτά που έπαιξε, γήπεδα δεν τα λες). Νομίζω τον είχα δει κάποτε στο Σαλούν (εναντίον του Σπόρτιγκ) και κλασικά μας είχε κλείσει το σπίτι ο κιορατάς.

Εξηγήστε μου επίσης γιατί στο 1:44 του παραπάνω video, ένας 17χρονος δίμετρος παίκτης μπορεί να κάνει επιτόπιο κάρφωμα με υπό πίεση όταν οι δικοί μας οι γμημένοι οι ψηλοί, που είναι 3 μέτρα ο έκαστος, δε μπορούν ούτε το διχτάκι να φτάσουν, γμ την καταδίκη μου μέσα με τους Λάζους, τους Μπουρούσηδες, τους Βουγιούκες και τους Τσατσαρήδες που έχουμε μπλέξει.

(όλα τα τυπογραφικά/ορθογραφικά/συντακτικά κλπ είναι ηθελημένα)

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τον πιτσιρικά, μπορεί και να μυρίζει από μπάσκετ (για να λένε για #1, καλός θα είναι φαντάζομαι :P) αλλά ο πατήρ Wiggins μεγάλος, τεράστιος παικταράς, ρε παιδιά. Από τους μεγαλύτερους σκόρερ που έχουν περάσει ποτέ από τα ελληνικά κλουβιά (σε αυτά που έπαιξε, γήπεδα δεν τα λες). Νομίζω τον είχα δει κάποτε στο Σαλούν (εναντίον του Σπόρτιγκ) και κλασικά μας είχε κλείσει το σπίτι ο κιορατάς.

Εξηγήστε μου επίσης γιατί στο 1:44 του παραπάνω video, ένας 17χρονος δίμετρος παίκτης μπορεί να κάνει επιτόπιο κάρφωμα με υπό πίεση όταν οι δικοί μας οι γμημένοι οι ψηλοί, που είναι 3 μέτρα ο έκαστος, δε μπορούν ούτε το διχτάκι να φτάσουν, γμ την καταδίκη μου μέσα με τους Λάζους, τους Μπουρούσηδες, τους Βουγιούκες και τους Τσατσαρήδες που έχουμε μπλέξει.

(όλα τα τυπογραφικά/ορθογραφικά/συντακτικά κλπ είναι ηθελημένα)

γιατι ο 17 χρονος απο "μικρος" κανει βαρη.δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα οι δικοι μας ειναι λιγακι λαπαδες :P

• Like 2
Δημοσ.

Ε βέβαια, εδώ ακόμα τους λένε να μην κάνουν βάρη γιατί "θα χάσουν σε μπόι". Άσε που οι περισσότεροι βαριούνται κιόλας.

• Like 2
Δημοσ.

Πυραυλοκίνητος ο Rose στην επιστροφή του. Δεν υστερεί σε ταχύτητα, αλλά έκανε πολλά λάθη και όταν χτύπησε το πόδι σε μια επαφή, μετά με το ζόρι έφτασε την μπάλα στο στεφάνι στις βολές. Θέλει χρόνο για να φύγει το ψυχολογικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...