HERTHAN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορω να βρω πουθενα το ντοκιμαντερ(με αγγλικους υποτιτλους) με τους Λιθουανους. Καμια βοηθεια?
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορω να βρω πουθενα το ντοκιμαντερ(με αγγλικους υποτιτλους) με τους Λιθουανους. Καμια βοηθεια? Ψάξε στο θείο για "The.Other.Dream.Team.2012.LIMITED.DOCU.DVDRip.XviD-DiSPOSABLE" Από εκεί το είχα καβατζώσει και απ' όσο θυμάμαι είχε υπότιτλους.
patrickdrd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.tanea.gr/news/sports/article/5041092/treis-paiktes-twn-niks-kathgoroyntai-pws-esthnan-paixnidia-gia-logariasmo-emporoy-narkwtikwn/
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά εκείνη την εποχή κάτι τέτοια πρέπει να ήταν ο κανόνας. Ενδιαφέρον ακούγεται το βιβλίο του Tuohy. Αλλά κι αυτός ο Richardson, τι παιχταράς. Θυμάμαι που τον είχα δει σε εκείνους τους αλήστου μνήμης ημιτελικούς του Κυπελλούχων με την Knorr Bologna εναντίον του ΠΑΟΚ και ο τύπος είχε κάνει όργια.
Rabican Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) τελικα τα καταφερα!!! pre season match μεν, αλλα 19 οκτωβρη θα ειμαι στην American Airlines Arena για Spurs vs HEAT!!! ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ελπιζω να παιξουν αρκετοι βασικοι και να δω ωραιο μπασκετακι. ειναι τελευταια ματς πριν την κανονικη σεζον. δυστυχως δεν θα πετυχω πουθενα ματσακι των Κλιπεριων!! δεν πειραζει.. επισης μπορω να παω MSG για Knicks Vs Bobcats, αλλα δε νομιζω να το κανω... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2013 από Rabican 5
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εμείς πάλι ελπίζουμε να δούμε άφθονο φωτογραφικό υλικό, με αναλυτική περιγραφή εννοείται! 1
Rabican Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 εννοειται!! θα κουμπωσω τον 55-200 και ελπιζω να βγαλω κατι καλο απο φωτο!!!!!!!!!!!!! θα δω μηπως μπορεσω και πλησιασω και βγαλω καμμια φωτο μαζι τους.. καθομαι πισω ακριβως απο τους επισημους. θα εχω καλη θεα λογικα! 2
Tilemaxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι άρρωστος, κρίμα. Μακάρι να ξεπεράσει το πρόβλημα του.
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τεράστιος παίκτης και εξίσου μεγάλη προσωπικότητα. Πάντα σιδερένιος. Άντε σιγά-σιγά να παίρνει σειρά κι ο Νικ.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω είναι η 2η φορά που τον ταλαιπωρεί η ιδια ασθένεια.. Η συγκεκριμένη πρέπει να να τον ενοχλει ένα χρόνο τώρα, ίσως και παραπάνω.. Πάντως μιλάμε για παίχτη που έχει βάλει 50.000π στην καριέρα του!
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μπούρου-μπούρου από τον Τζορντανέλη. Υποτίθεται η σειρά με αυτά τα video είναι παραγωγή της 2k, αλλά δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει με το παιχνίδι, οπότε το βάζω εδώ: τούτο εδώ πρέπει να είναι το video από την ιστορία με τον OJ Mayo
Tilemaxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αδυνατισμένο το βλέπω το πρόσωπο του, άντε να επιστρέψει για λίγα μάτς να γκρεμιστεί ο πλανήτης. Αν μπορεί να παίζει ακόμα ο Μίντλετον, γιατί όχι ο MJ; :
insomniaK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 εννοειται!! θα κουμπωσω τον 55-200 και ελπιζω να βγαλω κατι καλο απο φωτο!!!!!!!!!!!!! θα δω μηπως μπορεσω και πλησιασω και βγαλω καμμια φωτο μαζι τους.. καθομαι πισω ακριβως απο τους επισημους. θα εχω καλη θεα λογικα! Να σαι στην ουρά της εισόδου 30-45 λεπτά νωρίτερα απο το τζάμπολ, για να δεις και λίγο προθέρμανση αλλά και τις αμερικανιές με τις βραβεύσεις, τον εθνικό ύμνο, για τους φαντάρος το χειροκρότημα κλπ κλπ. Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά με τον 55-200 αν δεν είσαι στις πρώτες 15 σειρές, οι φωτογραφίες σου θα είναι για τον πούτσο, ειδικά αν δεν είναι φωτεινός ο φακός σου. Έχω έναν 55-300 νικον και μισό διαρκείας για pelicans και δεν μπορώ να πω πως έχω βγάλει φωτογραφίες μπαςκετικής δράσης... Καλή διασκέδαση πάντως! Το φαγητό είναι χαμηλής ποιότητας και εξωφρενικά ακριβό στα γήπεδα. Αν είναι να πάρεις αλκοόλ, συμφέρει να πάρεις κοκτέιλ αντί για μπύρα. 1
Chrisxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=58iH3HQ6_L4&feature=player_embedded O Mιχαλακης στα 43 του αντιμέτωπος με τον 19χρονο O.J.Mayo. Έχει σχέση με το βιντεο που πόσταρε ο NZ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα