johnnyman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 exactly: http://www.youtube.com/watch?v=pPVzvf3nPxQ οτι και να πεις για τον μεγαλο wade ειναι λιγο..απιστευτος οπως και το βιντεο!! 1
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 χαχαχα για αυτο εκανες σαν τρελος να τον παρεις στο φαντασυ περσυ ρε; χααχαχαχα ελεος .... κ εγω γουσταρω wade ρε, αλλα για φαντασυ π.χ. δεν κανει, τα ιδια κ ο πωλ, ουτε αυτος κανει, ουτε ο γκριφιν 2
Andy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 αγαπω cp3!!!του χρονου πρωτο πικ αντρε ντραμοντ! 1
~mxls~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ενημερώστε και μας τους άσχετους για το φάντασυ, τι παίζει ακριβώς;
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 παιχνιδι ειναι, φτιαχνεις ομαδα κ διαλεγεις παικτες κ παιζεις με αντιπαλους αλλους συμφορουμιτες, διαβασε εδω: http://www.insomnia.gr/topic/434869-%CE%BD%CE%B2%CE%B1-insomnia-fantasy-league/ 2
gas83 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 τι σου ειναι η μπαλλα(γενικα) ρε παιδι μου. και αν δεν ειχαν κανει τη μεγαλυτερη αυτοκτονια ολω των εποων οι σπερς στο game 6 τωρα θα μιλουσαμε ολοι για το ποσο τραγικος ηταν ο λεμπρον στα 4 πρωτα ματς για το λαθος που εκανε κανα λεπτο πριν το τελος στο 6ο και πηραν 5 ποντους διαφορα οι σπερς για το τριποντο που εχασε λιγο μετα αλλα το βαλε με τα επιθετικα ριμπαουντ στη συνεχεια και αλλα πολλα. μεγαλος παιχτης αλλα για λεμπρον εκτος απο τα 2 τελευταια ματς δεν επαιξε οπως εγω περιμενα και θα θελα απο αυτον και κατα τη γνωμη οι σπερς φανηκαν πιο ομαδα απο οτι οι χιτ που εβλεπες πιο πολυ ταλεντο. τουλαχιστον ειδαμε ματσαρες και ωραιο μπασκετ για τον wade εγω θα διαφωνησω με ολους σας.ασζετα απο ικανοτητες πολυ αντιπαθητικος παιχτης.με το που χασει ενα σουτ κατευθειαν κοιταει το διαιτητη να παρει το φαουλ.το d-wistle δε βγηκε τυχαια για μενα παντως FMVP για τους νικητες ηταν ο μανου 1
ondine Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Τα playoff φέτος ήταν μάπα με τόσους τραυματισμούς αλλά οι τελικοί μας αποζημείωσαν. Δικαίως εκεί και οι δύο ομάδες, δικαίως πρωταθλητές οι Heat. Πολύ καλό μπάσκετ στους πρώτους έξι αγώνες και συγκινητική προσπάθεια στον έβδομο καθώς ήταν όλοι πεθαμένοι από την κούραση. Του χρόνου πάλι φαβορί το Miami για τον τίτλο. Όλο και κάποιος βετεράνος τύπου Allen θα έρθει για το δαχτυλίδι. Μοναδικός τους αντίπαλος ο Lebron σε περίπτωση που βαρεθεί (έχει player option το 2014). Κρυφή ελπίδα για να δούμε υγιείς Bulls ως διεκδικητές αλλά το θεωρώ απίθανο πια.
insomniaK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 τι σου ειναι η μπαλλα(γενικα) ρε παιδι μου. και αν δεν ειχαν κανει τη μεγαλυτερη αυτοκτονια ολω των εποων οι σπερς στο game 6 τωρα θα μιλουσαμε ολοι για το ποσο τραγικος ηταν ο λεμπρον στα 4 πρωτα ματς για το λαθος που εκανε κανα λεπτο πριν το τελος στο 6ο και πηραν 5 ποντους διαφορα οι σπερς για το τριποντο που εχασε λιγο μετα αλλα το βαλε με τα επιθετικα ριμπαουντ στη συνεχεια και αλλα πολλα. μεγαλος παιχτης αλλα για λεμπρον εκτος απο τα 2 τελευταια ματς δεν επαιξε οπως εγω περιμενα και θα θελα απο αυτον και κατα τη γνωμη οι σπερς φανηκαν πιο ομαδα απο οτι οι χιτ που εβλεπες πιο πολυ ταλεντο. τουλαχιστον ειδαμε ματσαρες και ωραιο μπασκετ για τον wade εγω θα διαφωνησω με ολους σας.ασζετα απο ικανοτητες πολυ αντιπαθητικος παιχτης.με το που χασει ενα σουτ κατευθειαν κοιταει το διαιτητη να παρει το φαουλ.το d-wistle δε βγηκε τυχαια για μενα παντως FMVP για τους νικητες ηταν ο μανου Ενα φάουλ, στα 16'' πριν το τέλος του 6ου παιχνιδιού αν είχαν κάνει οι sas, ήταν πρωταθλητές. Αλλά γω μαι θιασώτης του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ομπράντοβιτς παραπαπεροπαραμ!
~mxls~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ...για τον wade εγω θα διαφωνησω με ολους σας.ασζετα απο ικανοτητες πολυ αντιπαθητικος παιχτης.με το που χασει ενα σουτ κατευθειαν κοιταει το διαιτητη να παρει το φαουλ.το d-wistle δε βγηκε τυχαια για μενα παντως FMVP για τους νικητες ηταν ο μανου Και το Lechoke, και τα meme του ko-be-selfish, και ούτω καθεξής. Αυτα είναι ανοησίες από haters. Βλέπουν παιχταράδες στο γήπεδο και τους υποτιμουν με κάθε τρόπο, ίσως γιατι δεν παίζουν στο δικο τους σύλλογο. Όλοι οι παιχταράδες τρώγονται με τους εαυτους τους, και με τους κορακες. Είναι η νοοτροπία νικητη που δεν ανέχονται μιση φάση να την χάνουν. Ή μήπως θες να μιλησουμε για τους αντίστοιχους τοπ ευρωπαίους γκαρντ πως κλαίγονται; 3D, Ναβάρο, Σάρας, Παπαλουκάς κτλ στο μισο ματς αγκαλια με ενα ρεφ τους βρίσκεις. Ενα φάουλ, στα 16'' πριν το τέλος του 6ου παιχνιδιού αν είχαν κάνει οι sas, ήταν πρωταθλητές. Αλλά γω μαι θιασώτης του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ομπράντοβιτς παραπαπεροπαραμ! Όπως το φάουλ που έκανε στον τελικό με την CSKA με το 3π. του Σισκα.
gas83 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Και το Lechoke, και τα meme του ko-be-selfish, και ούτω καθεξής. Αυτα είναι ανοησίες από haters. Βλέπουν παιχταράδες στο γήπεδο και τους υποτιμουν με κάθε τρόπο, ίσως γιατι δεν παίζουν στο δικο τους σύλλογο. Όλοι οι παιχταράδες τρώγονται με τους εαυτους τους, και με τους κορακες. Είναι η νοοτροπία νικητη που δεν ανέχονται μιση φάση να την χάνουν. Ή μήπως θες να μιλησουμε για τους αντίστοιχους τοπ ευρωπαίους γκαρντ πως κλαίγονται; 3D, Ναβάρο, Σάρας, Παπαλουκάς κτλ στο μισο ματς αγκαλια με ενα ρεφ τους βρίσκεις. φιλε μου το haters παει σε μενα?γιατι αν παει εισαι εντελως λαθος. πρωτον δεν ειναι ανοησιες και δευτερον δεν υποτιμο κανεναν.μιλησα για τη συμπεριφορα του οχι για τις ικανοτητες του. NBA βλεπουμε να ευχαριστηθουμε θεαμα.δεν ειναι superleague για να φανατιζομαστε με τις ομαδες μας. εννοειται οτι ολοι οι μεγαλοι παιχτες θελουν σφυριγματα αλλα ο wade το εχει ξεφτιλυσει. και επισης ποιος σου ειπε οτι με νοιαζει τι κανουν οι ευρωπαιοι γκαρντ. τι σημαινει αυτο?ουτε και αυτους μου αρεσει η συμπεριφορα τους αν οντως κανουν ετσι(δε βλεπω ευρωπαικο μπασκετ) γενικα εχω θεμα να κλαιγονται μεγαλοι παιχτες και το βρισκω ελεεινο.που βλεπεις το περιεργο??
Andy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 φιλε μου το haters παει σε μενα?γιατι αν παει εισαι εντελως λαθος. πρωτον δεν ειναι ανοησιες και δευτερον δεν υποτιμο κανεναν.μιλησα για τη συμπεριφορα του οχι για τις ικανοτητες του. NBA βλεπουμε να ευχαριστηθουμε θεαμα.δεν ειναι superleague για να φανατιζομαστε με τις ομαδες μας. εννοειται οτι ολοι οι μεγαλοι παιχτες θελουν σφυριγματα αλλα ο wade το εχει ξεφτιλυσει. και επισης ποιος σου ειπε οτι με νοιαζει τι κανουν οι ευρωπαιοι γκαρντ. τι σημαινει αυτο?ουτε και αυτους μου αρεσει η συμπεριφορα τους αν οντως κανουν ετσι(δε βλεπω ευρωπαικο μπασκετ) γενικα εχω θεμα να κλαιγονται μεγαλοι παιχτες και το βρισκω ελεεινο.που βλεπεις το περιεργο?? παντως το συνηθες και το λογικο ειναι να κλαιγονται οι μεγαλοι παιχτες!κανεις μεγαλος παιχτης δεν εγινε μεγαλος επειδη απλα ειχε ταλεντο..εγινε μεγαλος γιατι ηταν δουλευταρας αδιστακτος και ειχε νοοτροπια νικητη..δηλαδη να παλευει για το καθε μικρο εκατοστο..για αυτο ολοι οι μεγαλοι παιχτες τους εχουν στο μπλα μπλα τους διαιτητες..ειναι οι μενταλιτε τους πιστευω τετοια που θελουν να κερδιζουν εστω και στην καθε μια φαση ξεχωριστα.. και ξερουν οτι θα το παρουν το σφυριγμα τους γιατι ειναι μεγαλοι παιχτες..
gas83 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 μα δε διαφωνει ρε παιδια κανεις με αυτα που λετε. τι δεν καταλαβαινετε απο αυτα που γραφω. ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και οχι δε διαμαρτυρονται ολοι οι μεγαλοι.αλλα και απο αυτους που το κανουν ακομα και ο τροπος μετραει για να μη γινεται αντιπαθητικος καποιος(και αν θες ισχυει για ολα τα αθληματα αυτο) το ιδιο διαμαρτυρονται ο μεσσι με τον ροναλντο (πω πω θα γινει πολεμος ) λοιπον δεν υπαρχει νοημα να το συζηταμε παραπανω ετσι κι αλλιως το ποιος ειναι συμπαθητικος και ποιος οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο οποτε... (εδω καποιοι βρισκουν συμπαθεστατο το μουρινιο ) οποτε καταλαβαινεις τι γινεται πεταξα τα καρφια μου και την κανω
nzeppos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Αφού έφαγα μία μέρα μέχρι να φτιάξω τη σύνδεση στο χουριό (χρειάστηκε να αλλάξω adsl modem), κατάφερα να κατεβάσω τον αγώνα 24 ώρες μετά τη λήξη του και να τον δω 36 ώρες μετά από αυτή. Εννοείται χωρίς να γνωρίζω το νικητή (όλο το χωριό είχε μάθει πως δεν έπρεπε να μου πει τίποτα για το παιχνίδι!) Καθάρισε ο Λεπρός, αυτό έχω να πω μόνο. Απέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι στα δύσκολα ανεβαίνει επίπεδο. Απ' την άλλη θα μπορούσε κάποιος να πει ότι για να πάρουν οι Λεπροί το δαχτυλίδι, έπρεπε να συνεισφέρουν τα μέγιστα ο Τζινόμπιλι (στον 6ο αγώνα) και οι τραγικοί Πάρκερ/Γκριν (στον έβδομο). Νομίζω πως το θριπιτ δεν είναι πολύ μακρυά. 4
patrickdrd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 RT Y! Sources: Clippers reach an agreement in principle on a three-year deal to hire Doc Rivers as coach. http://tinyurl.com/mmh37n2 το χασαμε το κορμι πατριωτη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα