linkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 O wade τους κανει πλακα... (Χ2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μόνο LBJ & Wade όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Στους περσινους τελικους με OKC καθόταν ο Irving. ψηνουν τον λεμπρον μαλλον wade απο τα παλια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αλφαδι ο φουστης ο γουειντ, το σαν αντωνιο κερδιζει το ζωγραφιστο, αλλα το σκορ να δουμε ποιος θα τραβηξει 26 οι προσπαθεις στη ρακετα για αγ αντωνη (που πηρε κ 15 βολες), 10 για μαιαμι, αλλα το 1/13 3ποντα του ντανυ προχθες κ σημερα στο λαιμο καθεται Παρτους μονος σου ρε καβαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ...αλλα το 1/13 3ποντα του ντανυ προχθες κ σημερα στο λαιμο καθεται Εδώ τα χάνει ο Μίλλερ και τα βάζει ο Τζέιμς, τι ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Κανεναν να βαλουμε στη θεση του ντανυ δεν εχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Moυ φαινεται γενικα οτι δεν παιζουν μπασκετ. Κακο παιχνιδι ποιοτικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Σ'αυτο το σημειο του αγώνα στα προηγούμενα 6 ματς μία απ'τις 2 ομάδες έκανε σερί. Κανεναν να βαλουμε στη θεση του ντανυ δεν εχουμε; Tmac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δεν νομιζω να χει σερι σημερα, ετσι θα παμε ως το τελος χαχα, ρισπεκτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Κανεναν να βαλουμε στη θεση του ντανυ δεν εχουμε; Εχω καλα τριποντακι!!στατικος σουτερ βεβαια αλλα εχω κρυο αιμα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εχω καλα τριποντακι!!στατικος σουτερ βεβαια αλλα εχω κρυο αιμα Sent from my iPhone using Insomnia Μπουρούση εσύ είσαι ρε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Το ματς το βλεπουν κ κατι αμπασκετοι στη γειτονια που περιμεναν να παει 7ο για να δουν κ ουρλιαζουν στη βεραντα σα βοδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 lol Μέχρι και ο Russell χασμουριέται, παίξτε καλύτερο μπάσκετ λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 E την _ _ υτανα τον Μπατιερ. Και τον Τσαλμερς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εχω καλα τριποντακι!!στατικος σουτερ βεβαια αλλα εχω κρυο αιμα Sent from my iPhone using Insomnia Μπουρούση εσύ είσαι ρε ; Τζεισον καπονο!!!ΤΣΑΛΜΕΡΣΣΣΣΣΣΣSent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα