patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ωρα να παρω απουσιες, ειμαστε ολοι εδω ή να βαλω τις φωνες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 linkin παρων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ωρα να παρω απουσιες, ειμαστε ολοι εδω ή να βαλω τις φωνες; Όλοι εδώ εννοείται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 πολλά τα in&out ρε τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Xωρις να εχω ασχοληθει πολυ με το μπασκετακι, ο Wade στις κινησεις του μου δινει την εντυπωση οτι ξερει πολλα κιλα ....μπαλα παραπανω απο τον lebron. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Παρων!!ο wade ειναι παιχτουρα αλλα τα γονατα του εχουν διαλυθει Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Συμφωνω, ο wade κ καλυτερο σουτακι εχει κ πιο ελαστικος στην κινηση ειναι, ο αλλος σαν αγριμι εφορμα στο καλαθι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 παρών.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Άντε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Λετε να ξεμπουκωσει ο μπατιερ σημερα;;;χοχοχο!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μπατιερ the x-factor; λεοναρντ η πιο αξιοπιστη, για να μην πω η μονη, λυση για σπιρουνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Βραζιλιάνος Μπόγρης παίζει στους Σπερς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μπατιερ the x-factor; λεοναρντ η πιο αξιοπιστη, για να μην πω η μονη, λυση για σπιρουνια Μπατιερ χρωσταει ενα καλο παιχνιδι γιατι ηταν χωμα so far!!τα 2-3 επθετικα θα τα παρει στανταρ!!πιο σιγουροι οι χιτ γενικα αλλα οχι πολλα πραγματα!! Sent from my iPhone using Insomnia <p>Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Βραζιλιάνος Μπόγρης παίζει στους Σπερς. </p> Μια χαρα ειναι ο σπλιττερ γενικα!!στην σειρα ειναι κακος βεβαια Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Βραζιλιάνος Μπόγρης παίζει στους Σπερς. Γιατι αυτος δεν εχει γκομενα την Κοκκινου.....! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Γιατι αυτος δεν εχει γκομενα την Κοκκινου.....! χαχα σ'ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα