AnOldFriend Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 lakers vs bulls λες?αλλα για να γινει αυτο βλεπω ο Rose πρεπει να περασει πρωτα απο orlando κ μετα η miami η boston...... Αν δεν σπασει εδρα δεν θα παιξουν Λεικερς-Μπουλς αλλα Σπερς-Μπουλς. Οι Λεικερς εχουν το 2ο καλυτερο ρεκορ στην δυτικη περιφερεια.
insomniaK Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 εύχομαι τελικό Boston-Μavs, το 'δίκαιο' θα ναι Bulls-Spurs. Αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει.
nikos21aek Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Βασικά παίζω χρόνια στοίχημα καθημερινό σε έδρες στα πλέι οφ του ΝΒΑ επειδή είναι ο παράδεισος του ταμείου γιαυτό δεν θέλω να σπάνε έδρες.Ελπίζω πάντως Μαιάμι-Μπούλς στην ανατολή και Οκλαχόμα-Ντάλας στη δύση.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Η Βοστώνη λογικά έχει κρατήσει δυνάμεις οπως κ περσι και θα σπάσει έδρες ευκολα ή δυσκολα. Οι Σπερς εχουν επίσης πολυ δυνατη εδρα αλλά δε το βρισκω ευκολο να περάσουν τους Λεικερς. Οι Μπουλς επισης θεωρω ότι έχουν πολύ δυνατή εδρα αν και τους λειπει η εμπειρια.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Με Νέα Υόρκη δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα. Βέβαια, όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν...
AnOldFriend Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Η Βοστώνη λογικά έχει κρατήσει δυνάμεις οπως κ περσι και θα σπάσει έδρες ευκολα ή δυσκολα. Οι Σπερς εχουν επίσης πολυ δυνατη εδρα αλλά δε το βρισκω ευκολο να περάσουν τους Λεικερς. Οι Μπουλς επισης θεωρω ότι έχουν πολύ δυνατή εδρα αν και τους λειπει η εμπειρια. Τους λειπει η εμπειρια?? Γιατι? Ροουζ: 2 χρονιες εχει παιξει σε πλειοφ την μια με μεγαλειωδη σειρα εμφανισεων απεναντι στους Σελτικς. Σε 2 σεζον που παιζει στο ΝΒΑ συνολικα. Μπουζερ: 4 χρονιες εχει παιξει στα πλειοφ με την μια κιολας να ειναι στα τελικα της δυσης οπου αποκλειστηκαν. Ντενγκ: 3 χρονιες σε πλειοφ περνωντας και απο τους πρωταθλητες Χιτ το 2007. Σε 6 σεζον που παιζει στο ΝΒΑ συνολικα. Νοα: 2 χρονιες εχει παιξει σε πλειοφ σε 3 σεζον που παιζει στο ΝΒΑ συνολικα. Μπογκανς: 2 χρονιες εχει παιξει σε πλειοφ περνωντας μαλιστα και τον 1ο γυρο καθε φορα. Σε 6 σεζον που παιζει στο ΝΒΑ συνολικα. Μπρουερ: 3 χρονιες εχει παιξει στα πλειοφ σε 4 σεζον που παιζει στο ΝΒΑ. Κορβερ: 4 χρονιες εχει παιξει στα πλειοφ με 2 φορες να αποκλειεται απο τον 2ο γυρο απο τους Λεικερς. Σε 7 σεζον που παιζει στο ΝΒΑ. Γκιμπσον: 1 χρονια εχει παιξει σε πλειοφ σε 1 σεζον που παιζει στο ΝΒΑ συνολικα(φετος η 2η). Τομας: 10 χρονιες εχει παιξει σε πλειοφ, απο αυτες 1 σε τελικους ΝΒΑ και 4 σε τελικους περιφερειας. Σε 17 σεζον που παιζει στο ΝΒΑ. Οποτε αμα δεν ξερουμε καλυτερα να μην μιλαμε. Ολοι σχεδον οι παικτες μας(των Μπουλς) εχουν αρκετη εμπειρια απο πλειοφ.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Εχεις δικιο.. Οσους αγώνες έχει μόνους του ο Σακιλ δεν εχουν μαζι ολοι οι Μπουλς. κατα τα αλλα μπορεις να γραφεις οτι σου κατεβει... Ειδικα σε αγώνες τίτλων τόσο οι Μπουλς σαν ομαδα έχει γαλουχηθει χρόνια τώρα.. Αν έπρεπε να σκεφτώ ενα προσον των φετινών Μπουλς αυτο θα ηταν η εμπειρια.
FilipposMD Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ε καλά, άλλο έχω παίξει δυο γύρους πλέι-οφ και άλλο έχω πάρει τίτλους, έχω παίξει αβέρτα σε τελικούς κτλ.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ε καλά, άλλο έχω παίξει δυο γύρους πλέι-οφ και άλλο έχω πάρει τίτλους, έχω παίξει αβέρτα σε τελικούς κτλ. μα τι είναι αυτα που λες; Αν δεν ξέρεις καλύτερα μη μιλάς
AnOldFriend Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ε καλά, άλλο έχω παίξει δυο γύρους πλέι-οφ και άλλο έχω πάρει τίτλους, έχω παίξει αβέρτα σε τελικούς κτλ. Ολοι απο καπου αρχιζουν. Και οι Μπουλς του 90-91 που το πηραν οι παικτες τους πολυ μικροτερη εμπειρια ειχαν απο πλειοφ(για τελικους ή για τιτλους κανενας λογος φυσικα) απο τους τωρινους αυτης της ομαδας. Ολοι απο καπου αρχιζουν. Αυτο που ηθελα να δειξω ειναι οτι ολοι σχεδον οι παικτες των Μπουλς εχουν εμπειρια πλειοφ και μαλιστα μεγαλη. Δεν ειναι καινουριοι στον χωρο δηλαδη. Και ποιος τα εχει αυτα που ειπες? Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να παιξεις σε τελικο ΝΒΑ ή να παρεις τιτλους?? Ποσοι παικτες νομιζετε το εχουν κανει? Πόσο μαλλον να βρισκονται μαζι σε μια ομαδα ωστε να θεωρηθει οτι εχει εμπειρια αυτη η ομαδα συμφωνα με τα στανταρντς σας.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Σπερς, Σελτικς, Λεικερς ειναι 2 ομάδες που μου έρχονται στο μυαλο, λίγο πιο πίσω βάζω τους Μαβερικς.
Komorias Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 μηπως ξεχνατε τους Wade k Lebron? εγω παντως υποστηριζω τους ταυρους!!!
Tilemaxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλή και εντυπωσιακή ομάδα οι Bulls, αλλά δεν νομίζω να διεκδικούν ακόμα πρωτάθλημα. Υ.Γ: Το '90-'91 ήταν άπειροι, αλλά είχαν Τζόρνταν-Πίπεν...
patrickdrd Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 συμφωνω, εκαναν καλο κλεισιμο στην σεζον οι ταυροι, αλλα ποιος ξεχναει τις απιστευτες αδυναμιες τους εκτος εδρας μερικους μηνες πριν, οπου δεν μπορουσαν να κερδισουν ουτε μες στα νετσια; ακομα κ μες στο (χωρις ντουαϊτ χαουαρντ) ορλαντο που τους ειδα την περασμενη κυριακη, τους βγηκε η παναγια να κερδισουν με απιστευτα κ τραγικα λαθη στο τελος ο rose ειναι σιγουρα πολυ ανεβασμενος σε σχεση με περσυ, εχουν κ τον μπουζερ φετο, αλλα οι δυο τους δεν μου κανουν για ηγετες που θα οδηγησουν την ομαδα στο πρωταθλημα, προσωπικα μου φαινονται λιγοι, κι οπως εχω ξαναγραψει κ θα συμφωνησω με τον Komorias, πως γινεται να ξεχνατε τους big-3; ο λεμπρον καιγεται για το πρωταθλημα (επιτελους...) και θα το διεκδικησει με το μαχαιρι στα δοντια κ τους wade και bosh συμμαχους, ε, ας βαλει κι ο πατ (ραϊλυ) το χερι του εκτος απο wade που ειναι my best player atm παντως, υποστηριζω και celtics, αν και μετα τα χαλια της ανταλλαγης μαλλον θα παιζα νικς για προκριση αν το βρω σε σωστη αποδοση, για να δω οπαπ εχει βγαλει προκρισεις nba;
Chrisxxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ασε τον οπαπ και ψαξε ιντερνετ. Συμφωνω οτι η ανταλλαγη τα εκανε ολα μπο..λο στους Σελτικς αλλα στηριζομαι στα περηφανα γηρατεια.. Χιτ θα υπολόγιζα αν ειχαν αλλο ψηλό αντι για τον Bosh, ο ΛεΜπρον ειναι ενας πολυ καλος παιχτης αλλά όχι ο Κινγκ, ο Wade για μένα είναι ο καλύτερος τους παιχτης που μαζι με τον ΛεΜπρον θα προσπαθησουν για το πρωτάθλημα αλλά στους ψηλούς μπάζουν.. Ο Bosh ειναι παρα πολύ σοφτ, ισως του χρόνου αν τον αλλάξουν με κανα παιχτη τύπου Boozer να εχουν περισσότερες ελπίδες. Αν παίξουν στους 8 με Σελτικς δε νομίζω να περάσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα