gas83 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 μεγαλη ξενερα. λογω δουλειας τωρα εβαλα και ειδα τα τελευταια λεπτα. μιλαμε για αυτοκτονια ολων των εποχων πολυ κριμα. δυσκολα τωρα αλλα δειχνουν οτι τους εχουν ρε γαμωτο.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑ EVER ΓΑΜΩ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cnAxtzW-_jw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 περιμενω μια υπερβαση απο τα γεροντια... τελευταια ευκαιρια (πιστευω) για τιμυ και μανου να σηκωσουν μια κουπα... ας ριξουν μια εντυπωσιακη αυλαια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ελπίζω να μην άδειασαν τελείως τα ντεπόζιτα των ΣΑ όπως φάνηκε στο τέλος του 6ου. Προβλέπεται κούπα με σφαγή πόντων απο Heat τώρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 http://www.dailymotion.com/video/x111i59#.UcHT_-d7LW8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μόλις το είδα κι εγώ. Ήμουν σίγουρος ότι θα το έπαιρναν οι Spurs, ειδικά μετά τους 5 πόντους του πελάτη του Παπαλουκά. Αλλά... τώρα να δω πώς θα κατεβάσω τον 7ο αγώνα. Οι λεπροί (και ειδικά ο αρχι-Λεπρός) απέδειξαν ότι σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδι πλέον έχουν την καρδιά για να τα γυρίσουν και -συνήθως- να τα πάρουν. Τι απίστευτο παιχνίδι. Μου θύμισε ένα εξίσου μεγάλο αγώνα Παπάγου-Ιωνικού πριν 20+ χρόνια στην Α2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 http://nba.sport24.gr/article/2301218/i-epiki-tainia-tou-game-6 Ρε σεις τι έπος ήταν αυτό..Ακόμα και τώρα που βλέπω το βιντεάκι ανατριχιάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 RT Loutas @panloutas #NBAFinals 3/17 έχουν οι φιλοξενούμενοι σε 7α ματς σειράς τελικών. Τελευταία που τα κατέφερε ήταν η Ουάσιγκτον το 1978 στο Σιάτλ (99-105)! δεν τα βλεπω ουτε εγω τα σπιρουνια να αντεχουν σημερα, παρκερ κ ντανκαν τα παιξαν χθες, τα εδωσαν ολα (κ αντιστοιχα τοσος κοπος πηρε στον καλαθο με την μλκια στο κεφαλι του μανου, γκρρρ), εδω ο παρκερας δεν μπηκε καν να παρει το τελευταιο σουτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Οποιος βρει λινκ για τον σημερινο αγωνα σε τορεντ ας το στειλει με ενα π.μ.δεν θα εχω ιντερνετ για να το δω λαιβ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μόλις το είδα κι εγώ. Ήμουν σίγουρος ότι θα το έπαιρναν οι Spurs, ειδικά μετά τους 5 πόντους του πελάτη του Παπαλουκά. Αλλά... τώρα να δω πώς θα κατεβάσω τον 7ο αγώνα. Οι λεπροί (και ειδικά ο αρχι-Λεπρός) απέδειξαν ότι σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδι πλέον έχουν την καρδιά για να τα γυρίσουν και -συνήθως- να τα πάρουν. Τι απίστευτο παιχνίδι. Μου θύμισε ένα εξίσου μεγάλο αγώνα Παπάγου-Ιωνικού πριν 20+ χρόνια στην Α2. Ti απέδειξαν ακριβώς; 10 φάσεις έχασε ο Λεπρός στα κρίσημα. Μόνοι τους το χάσαν οι Spurs που δεν πήραν ταιμ στο -1, που δεν κάναν φάουλ στο +3 και που χάσαν 3 ριμπάουντ μέσα από τα χέρια τους στο +5 και στο +3 και στην παράταση επειδή ηταν εκτός παρκέ οι ψηλοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 γιατι ρε ποποβιτς δεν κανεις φαουλ να παρεις το δακτυλιδι? τι λοξα ειναι αυτη των Αμερικανων να μην κανουν φαουλ ντροπη ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Το δειχνει πουθενα η ελληνικη tv το σημερινο ματς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Το δειχνει πουθενα η ελληνικη tv το σημερινο ματς; ΟΤΕ TV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα