Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Το χασε το παιχνιδι μονος του ο Τζινομπιλι. Κριμα για τον Τιμ. Αυτό
Anubis13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πρεπει να γινει μαθημα στους σπερς το σημερινο!
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αυτοκτονησαμε Και δεν ξερω αν υπάρχουν δυνάμεις για το 7ο, ελειψε η βοηθεια απο τα γκαρντ και το τριποντο σημερα.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Στα Twitter γίνεται χαμός με το non-call, κρίμα να χαλάει έτσι το παιχνίδι της πενταετίας απο ένα σφύριγμα.
Basilisc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Τζινόμπιλι 9 πόντοι 8 λάθη αλλά το φάουλ που δεν του έδωσαν ήταν τραγικό και μπορεί να έκρινε τον τίτλο.
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Στα Twitter γίνεται χαμός με το non-call, κρίμα να χαλάει έτσι το παιχνίδι της πενταετίας απο ένα σφύριγμα. ηταν πρωτα travelling ομως... εγω απορω γιατι του δωσανε καν την μπαλα μετα απο τετοιο χαλι ματς που κανε 1
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Το φάουλ που δεν σφυρίχτηκε στον Τζινόμπιλι, κατεβάζει καθαρά χέρια ο Λεμπρόν και υπάρχει επαφή κανονικότατα. Οι διαιτητές γάμησαν κανονικά και με τον νόμο ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. 1
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ηταν πρωτα travelling ομως... εγω απορω γιατι του δωσανε καν την μπαλα μετα απο τετοιο χαλι ματς που κανε Γιατι ο Παρκερ ηταν στον παγκο.. Δεν μ'αρεσε καθολου το κοουτσαρισμα του Ποπ στο 4ο δεκαλεπτο και μετα. Δεν θα το ελεγα Non-call πιο ευκολα θα εδινα 1 απο τα 2 αντιαθλητικα σε Τζινομπιλι κ Παρκερ.
Basilisc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Το φάουλ που δεν σφυρίχτηκε στον Τζινόμπιλι, κατεβάζει καθαρά χέρια ο Λεμπρόν και υπάρχει επαφή κανονικότατα. Οι διαιτητές γάμησαν κανονικά και με τον νόμο ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Νομίζω ο Άλλεν του κάνει το φάουλ.
Andy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 εμενα μπαλα μ φαινεται να βρισκει ο αλλεν..εκτος αν λες για φαση με τον λεμπρον και δεν κανεις λαθος και δεν τν πηρα πρεφα
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πρέπει να το ξαναδώ, νομίζω ο Λεμπρόν. Τέσπα, δεν πάει να το πάρει όποιος θέλει μεθαύριο, απλά είναι κρίμα αυτή την στιγμή όλος ο πλανήτης να συζητάει για ένα σφύριγμα και όχι για το έπος που προηγήθηκε. Την κάνω για ύπνο, τα υπόλοιπα αύριο.Υ.Γ: Τελικά έχετε δίκιο, ο Άλλεν ήταν στη φάση.
Andy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Lebron:32 points, 11 assists 10 rebounds in 50 minutes. ο πρωτος παιχτης επισης μετα τον sir charles που κανει triple double σε τελικους μετα απο 20 χρονια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα