Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα υποστηριξω τους Σπερς γιατι Ντανκαν, Μανου αξιζουν ενα ακομα πρωταθλημα πριν τελειωσουν την καριερα τους.

Ο ΛεΜπρον θα εχει και αλλες ευκαιριες στο μελλον.

Παντως αν το παρουν οι Χιτ θα εχουμε (για πρωτη φορα ισως?) τον πρωταθλητη Ευρωπης και πρωταθλητη ΝΒΑ να κανουν το repeat

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα ειναι απο τους καλυτερους τελικους εβερ..κυριως γιατι οι σπερς και ειδικα τιμμυ,μανου και παρκερ θα κανουν καταθεση ψυχης..

ειδικα για ντανκαν και μανου ειναι η τελευταια ευκαιρια..

οτι και να γινει παντως θα ειναι epic

Το 2-3-2 όπως αναφέρθηκε είναι για τα ταξίδια. Αλλά όταν πας τελικό πρέπει να μπορείς να σπάσεις την έδρα του αντιπάλου έτσι κι αλλιώς. Θα πω Spurs ως φαβορί αν και το ίδιο έλεγα και πέρσυ στους τελικούς περιφερειών :Ρ

Ο Granger είναι σουτέρ θέσης και παίχτης απομόνωσης, σαν τον iso Joe, Δε μου αρέσει καθόλου, καμία σχέση με τον George. Ούτε αυτός όμως φαίνεται να μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο σκόρερ οπότε οι Pacers θα πρέπει να βασιστούν σε ομαδική δουλειά και να ελπίζουν να πιάσει. Απίθανο για τίτλο δηλαδή.

Το San Antonio έχει το απόλυτο franchise. Ξεκίνησε με το Duncan που ήταν Νο1 pick και μετά κατάφεραν να φτιάξουν all-stars στους Parker και Ginobili. Οι υπόλοιποι είναι ρολίστες και τους αξιοποιεί ο προπονητής τέλεια. Το θέμα είναι όμως πως έχουν παίχτες που μπορούν να δημιουργήσουν, κάτι που δεν έχουν άλλοι σύλλογοι οι οποίοι βασίζονται στην ομαδική δουλειά και όχι στις μονάδες, όπως οι Grizzlies και οι Pacers.

Το Miami έχει δέσει πια και έχει όπλα για όλες τις καταστάσεις. Ο Lebron παίζει φοβερά και σε αυτή τη σειρά κατάφερε να ξεφύγει από την παγίδα του Cleveland ball. O Wade φαίνεται να έχει τελειώσει και θα εμφανίζεται μόνο σε elimination games. Ο Bosh θα επανέλθει χωρίς αντίπαλο μεγέθους του Hibbert. Βέβαια παραμένουν αντιπαθητική ομάδα όχι μόνο επειδή είναι Hollywood εκτός γηπέδου αλλά κυρίως με όλο αυτό το flopping και selling. Και όσο δεν πέφτουν πρόστιμα αυτό δεν αλλάζει :(

• Like 1

επιτελους ο τελικος που περιμεναμε απο περσυ κ μας τον χαλασαν οι ηλιθιοι της οκλαχομα,

που πηγαν τελικο μονο κ μονο για να γινουν ρομπες ξεκουμπτωτες, τεσπα

κι εγω πιστευω οτι θα εχουμε ωραιους τελικους που θα φτασουν τα 6-7 ματς κ

ελπιζω να το παρει ο αγ αντωνης επιτελους που τον εχω κ ψηφισμενο πανω πανω απο περσυ :P :D

• Like 1

Μάλιστα, μόλις τον είδα κι εγώ τον αγώνα. Λίγοι οι Pacers αλλά πλέον πιστεύω ακράδαντα ότι με συγκεκριμένες ενισχύσεις μπορούν να σηκώσουν κούπα τα επόμενα 1-2 χρόνια. Τώρα για τους τελικούς κι εγώ βλέπω Spurs αλλά ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, το μάτι του Λεπρού γυαλίζει και ποιος ξέρει αν αναστηθεί κι ο Wade (έχουν γίνει και πιο περίεργα πράγματα). Αν μη τι άλλο είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που πάνε τελικούς, ο κορμός τους είναι ο ίδιος, έχουν πλεονέκτημα έδρας κλπ.

Όσο για το 2-3-2, δεν ήταν από πάντα έτσι. Δεν θυμάμαι ποια στιγμή άλλαξε (μπορεί να ήταν στα μέσα της δεκαετίας του '80) αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ένας από τους μεγαλύτερους... πολέμιούς του ήταν ο Bird. Ο οποίος σωστά είχε χαρακτηρίσει τον 5ο αγώνα ως τον κρισιμότερο της σειράς (με 4-1 παίρνεις κούπα, με 3-2 σημαντικό προβάδισμα) και θεωρούσε ότι είναι αδικία αυτός να γίνεται στην έδρα της ομάδας με μειονέκτημα.

edit: καλά το θυμόμουν, η τελευταία φορά που εφαρμόστηκε το 2-2-1-1-1 σε τελικούς ήταν το 1984, στο 4-3 των Celtics επί των... Fakers και του Tragic.

• Like 1

για μενα ακομα φαβορι λογο λεμπρον κυριως ειναι ακομα οι χιτ.

μακαρι να παει 6-7 ματς να χορτασουμε μπασκετ και να ειναι κλειστα παιχνιδια.

απο τα λιγα που ξερω σε μπασκετ παντως μιας και δν παρακολουθω πολλα χρονια Nba οι σπερς εχουν αυτη τη στιγμη πλεονεκτηματα εκει ακριβως που πονανε οι χιτ.

δλδ στον ασσο και τους ψηλους.αν δε περιοριστει ο παρκερ θα χουν μεγαλο προβλημα.και σε σχεση με τους ιντιανα ενω εχουν πολυ καλη αμυνα ειναι πολυ καλυτεροι στο να σκοραρουν και δεν πανικοβαλονται οπως οι παισερς σε κρισιμες στιγμες που τους επνιξε η αμυνα των χιτ.

• Like 3

Ούτε εμενα μου αρέσει αυτό το 2-3-2. Πάντως οι τελικοί θα είναι πολύ καλοί. Και οι δύο ομάδες είναι super και ταιριάζουν πολύ καλά. Ο ένας έχει δυνατό ότι δεν έχει ο άλλος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...