gas83 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 δες τι stats εχει σημερα και πως εχει παιξει και θα καταλαβεις αμαν ρε LeFlop 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 E και τι να λέει; Στο τέλος μπορεί να του άνοιγε. Δεν είναι η μόνη φορά που έχει παίξει αυτό το έργο. Ο Wade στις 4ες περιόδους είναι σαν cheat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 χαχα .. έμαθα και απο την συνεντευξη του χιμπερτ οτι ο πατέρας του έχει την ίδια ημερομηνία γεννέλθια με μένα.2 Ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 20 χρόνια περιμένω να δώ τους Pacers να φτάσουν στους τελικούς. Ελπίζω να μου κάνουν την χάρη την Τρίτη. Και είχα σταματήσει να παρακολουθώ NBA απο τότε που αποχώρησε ο μέγιστος Reggie... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μαλλον και το 2000 δεν θα παρακολουθούσες γιατι είχαν παιξει στον τελικο Ριχνοντας μαλιστα μια ματιά στα στατιστικά των αγώνων βλέπω τον Σακ να είναι πρώτος σε πόντους κ ριμπ. και στους 6 αγώνες των Λεικερς αλλά να τελειώνει τη σειρά με 38π. και 16.7ριμπ μ.ο.! http://en.wikipedia.org/wiki/2000_NBA_Finals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εκτος απο τον Wade εγω περιμενα πολλα και απο τον Allen, εχει κανει μια κακη εως μετρια χρονια σε σχεση με τους Celtics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Σταμάτησε το μπασκετ ο G.Hill http://nba.sport24.gr/article/2278856/thanks-for-the-memories-mr-hill τεραστιος παιχτης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στα λαβαρα εχουν ολοι world champions εκτος απο τους spurs τοσο καβλημενοι ειναι αυτοι οι Αμερικανοι? υποστηριζω knicks αλλα συμπαθω spurs λογω του οτι παιζουν κατα τη γνωμη μου ευρωπαικο μπασκετ και οχι αυτο το τουρλουμπουκι που παιζουν οι υπολοιποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) 1. Μόνο για κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια είναι ο Howard. Για να τραβήξει όμως την ομάδα μπροστά (όπως έκανε κάποτε ο Σακίλ), ούτε κουβέντα. 2. Λογικά το World Champions είναι κατάλοιπο του παρελθόντος, μιας και οι τελικοί του ΝΒΑ ονομάζονταν επίσημα "NBA World Championship Series" ως το 1986 (φαντάζομαι κατ' αναλογία του "World Series", δηλ. των τελικών του baseball). Έχει μία λογική, υπό την έννοια ότι η πρωταθλήτρια του ΝΒΑ είναι, ακόμα και στις μέρες μας, η de facto καλύτερη ομάδα μπάσκετ του πλανήτη. Αλλά από πότε το αμερικάνικο κοινό ασχολήθηκε με τον υπόλοιπο κόσμο για να το κάνει τώρα; Δεν ήξερα όμως ότι οι Spurs γράφουν "NBA Champions" στα λάβαρά τους. Είχα δει το κλασικό "World Champions' (πχ. Lakers) ή ακόμα και "NBA World Champions" (βλ. Bulls), αλλά σαν των Spurs νομίζω όχι. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2013 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Σταμάτησε και ο Τζεϊσον Κίντ.http://knicksnow.com/posts/3551/jason-kidd-announces-retirement-after-19-year-career?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=tweets&utm_content=twitter_1370278312 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μάλιστα. Ο οποίος Κιντ βέβαια είχε άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο με τους Νικς και δεν νομίζω να ήταν πια τόσο ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς. Μάλλον είδε κι αποείδε με τα καμώματα του Καρμέλου (που δε δίνει ούτε από το αριστερό στο δεξί) και σου λέει α-τουτ-αλέρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Εχω την εντύπωση ότι και στα αλλα αθληματα τον πρωταθλητη τον αναφέρουν ως world champion λες και παίζουν μονο αυτοί το συγκεκριμένο αθλημα στον πλανητη. Τεραστιος παιχτης και ο Κιντ, απο τους πολυ αγαπημένους μου! Και ο Χιλ και ο Κιντ πρέπει να επαιξαν ο καθενας τα διπλάσια χρόνια απο τον Γκλέν Ρομπινσον που ηταν και το νο1 του ντραφτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Πω, πού τον θυμήθηκες αυτόν τώρα. Θυμάμαι ακόμα το καλοκαίρι που τον πήραν στο νούμερο 1 οι Μπακς και του έδωσαν το τεράστιο για τα δεδομένα της εποχής συμβόλαιο (και την αλήστου μνήμης ατάκα του Τζορντανέλη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Για πες την ατακα γιατι δεν τη θυμαμαι! Νομιζω ηταν το 1ο συμβολαιο που ξεπερνουσε τα 100.000.000δολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα