Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μεγαλο ματς εχθες ειδα ολο το δευτερο ημιχρονο.

φοβερη σειρα 3/4 ματς στα τελευταια δευτερα ο νικητης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΕΜΠΡΟΝ ΒΚΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΚΑΝΑ 2ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ CLUTCH 3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ.

πραγματικα δε το περιμενα αυτο.καλα οι διαιτητες τουλαχιστον αστειοι.

οτι να ναι σφυριγματα και για τις 2 πλευρες ειναι να απορεις αν γνωριζουν τους κανονισμους

και τελος μεγαλη δηλωση λεμπρον περι  flopping

"any way you can get an advantage over the opponent to help your team win so be it"

δλδ οκ με τοσο κοπο προσπαθησε να ξαναγινει συμπαθεις προς τους ουδετερους μετα την "ΑΠΟΦΑΣΗ" μεσα απο το παιχνιδι του και λεει αυτο???????????

ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΦΛΟΠΑΡΕΙΣ ΣΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ.

απο το χθεσινο ματς

ku-xlarge.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα ναι ο paul και ο wade ειναι παλιες καραβανες σε αυτο.και γενικα το κανουν αρκετοι παιχτες

η διαφορα εδω ειναι οτι μιλαμε για το προσωπο του Nba ο οποιος τυγχανει να ειναι και τανκ

ειναι εντελως εκνευριστικο να το κανει αυτο ο λεμπρον.να πω οτι καποιος παιχτης της σειρας προσπαθει να παρει πλεονεκτημα επειδη δε μπορει αλλιως αντε να το δεχτω.αλλα αυτος??

ενα απο τα αγαπημενα μου

http://www.youtube.com/watch?v=ihuOrQHSjWQ

εντωμεταξυ στην ιδια φαση κανει φλοπ και ο west αλλα κοιταμε τον λεμπρον..

οποιος βλεπει τα ματς με ιντιανα θα καταλαβει οτι γινεται του καραφλοπ..ειδικα μπατιερ κτλπ δινουν ρεστα..και ο stephenson χθες και τα φλοπακια του εκανε και την μπουνιτσα στον αλλεν εριξε..γενικα σε τετοια ματς δεν τους κατηγορω για φλοπ..ειναι do or die..

θα κανεις οτι μπορεις για να βαρεσεις εστω και μια βολη παραπανω

εντωμεταξυ στην ιδια φαση κανει φλοπ και ο west αλλα κοιταμε τον λεμπρον..

οποιος βλεπει τα ματς με ιντιανα θα καταλαβει οτι γινεται του καραφλοπ..ειδικα μπατιερ κτλπ δινουν ρεστα..και ο stephenson χθες και τα φλοπακια του εκανε και την μπουνιτσα στον αλλεν εριξε..γενικα σε τετοια ματς δεν τους κατηγορω για φλοπ..ειναι do or die..

θα κανεις οτι μπορεις για να βαρεσεις εστω και μια βολη παραπανω

εννοειται οτι κανει και ο west απλα εγω θελω να εστιασω στο λεμπρον για τους λογους που ανεφερα πιο πανω.

και γενικα πολλα φλοπ και κακες διαιτησιες

εγω παντως δε συμφωνω με αυτη την τακτικη.πρεπει να το κανουν κατι να τιμωρειται αυτο με το προστιμο ειναι αστειο.οποιον θελουν τιμωρουν.

το καλυτερο ειναι αυτο που γινετε στην ευρωλιγκα.

φλοπαρες?2 βολες και κατοχη για τον αντιπαλο.και σου λεω εγω αν ξανακανουν φλοπ

Σιγά το φλοπ του west, πιο πολύ αντανακλαστική αντίδραση είναι στο σπρώξιμο και στο φλοπ του james.

Ναι κι εγώ δε τους κατηγορώ, γιατί είναι χέστες...

• Like 1

εννοειται οτι κανει και ο west απλα εγω θελω να εστιασω στο λεμπρον για τους λογους που ανεφερα πιο πανω.

και γενικα πολλα φλοπ και κακες διαιτησιες

εγω παντως δε συμφωνω με αυτη την τακτικη.πρεπει να το κανουν κατι να τιμωρειται αυτο με το προστιμο ειναι αστειο.οποιον θελουν τιμωρουν.

το καλυτερο ειναι αυτο που γινετε στην ευρωλιγκα.

φλοπαρες?2 βολες και κατοχη για τον αντιπαλο.και σου λεω εγω αν ξανακανουν φλοπ

Για μένα το καλύτερο μέτρο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το ρημαδιασμένο το βίντεο.

- Πώς είναι τώρα: Φλόπαρες; Ναι. Το είδε ο διαιτητής; Όχι. Κανένα πρόβλημα.

- Πώς πρέπει να γίνει: Φλόπαρες; Ναι. Το είδε ο διαιτητής; Όχι. Το είδε την άλλη μέρα η Σούπερ Λίγδα/Ευρωλίγδα/ΝΒΑ-λίγδα στο βίντεο; Ναι. Είναι flopping πέρα από κάθε αμφιβολία; Ναι. Πρόστιμο και 3 χρόνια ισόβια.

Και φυσικά το παραπάνω δεν πρέπει να εφαρμοστεί μόνο για το flopping αλλά και για οτιδήποτε άλλο γίνεται σε οποιοδήποτε άθλημα (κυρίως για τα χτυπήματα εκτός φάσης). Αν ο παίκτης γνωρίζει εκ των προτέρων ότι ακόμα κι αν τη γλυτώσει στιγμιαία, θα τιμωρηθεί την άλλη μέρα ή βδομάδα, μάλλον θα το ξανασκεφτεί.

Ναι σιγά μην τους εκτελέσουν κιόλας για το flopping. 3 χρόνια λέει ο τρελός! :D

Εγώ πάντως είμαι υπέρ του flopping αλλά μόνο από τον αμυνόμενο που προσπαθεί να πάρει επιθετικό, αν υπάρχει επαφη και πέσει. Αν δεν υπάρχει επαφή και πέσει, δεν σφυρίζεται τίποτα και ο επιτιθέμενος έχει τρελό πλεονέκτημα να σκοράρει.. Όλα τα άλλα αν τα τιμωρούσαν με μία βολή στον αντίπαλο θα ήταν πολύ καλά.

Ρε μάγκες το flopping δεν υποτίθεται ότι τιμωρείται με πρόστιμο βάση του βίντεο φέτος και έχει και μία αγωνιστική αν γίνεται κατ' έξακολούθηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...