Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πατρικ τι λέει καλά; :P Πάμε για σκούπισμα ή λες να το δόσουν το επόμενο ματσάκι οι Σπέρς επίτηδες για να μην παρασκουριάσουν τόσες μέρες που θα περιμένουν τον νικητή του άλλου τελικού; :D

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχα, το ειδα αυτο ρε, πολυ καλα τα σπιρουνια, μου βγαλαν τα ματια,

αν κ μπηκαν κοιμισμενοι εντελως, τι να πεις..

ετοιμαζομαστε για μεγαλους τελικους φετο,

ενω αναψαν τα αιματα κ στο αλλο,

7ο ματς εχουμε καιρο να δουμε,

λετε να πανε στο 7ο χιτς - πεϊσερς;

ε, ενταξει, βλεπουμε χιτ - ιντιανα κ κοιμομαστε τις υπολοιπες μερες,

τωρα που τελειωσε η αλλη σειρα ταμαμ μας εκατσε,

τι ειναι 2 σειρες (χιτ - ιντιανα κ τους τελικους) ξενυχτια;

• Like 1

Προβλεπω τρελο ζμπρωξιμο στον Λεμπρον, οι ημιτελικοι Σπερς - Μεμφις χτυπανε all time low στην τηλεθεαση, αν γινει και τελικος μεταξυ Σπερς κ Ιντιανα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, για την τηλεθέαση, γιατι εγω περιμένω με ανυπομονησία ένα τέτοιο ζευγάρι.

Προβλεπω τρελο ζμπρωξιμο στον Λεμπρον, οι ημιτελικοι Σπερς - Μεμφις χτυπανε all time low στην τηλεθεαση, αν γινει και τελικος μεταξυ Σπερς κ Ιντιανα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, για την τηλεθέαση, γιατι εγω περιμένω με ανυπομονησία ένα τέτοιο ζευγάρι.

Το πρωί το σκεφτόμουν αυτό, πριν μάθω το αποτέλεσμα του τρίτου αγώνα των Σπερς. Καλά είναι να είμαστε με τα αουτσάιντερ, αλλά σκεφτείτε ένα ζευγάρι τελικών Indiana-Memphis. Πολλοί εδώ μέσα μπορεί να υποστηρίζουμε (ή έστω να είμαστε φιλικά προσκείμενοι προς) τις δύο ομάδες, άλλα ένα τέτοιο ζευγάρι τελικών δεν πρόκειται να το παρακολουθήσει ούτε ο... γερο-Στερν.

• Like 1

Το πιθανοτερο ειναι να μοιραστουν τις νικες στα δυο επομενα στην ιντιανα, μετα εγω θελω να δω ποσο μαγκες ειναι οι πεισερς οταν θα θελουν 2 νικες σε 3 ματς (με τα 2 στο μαιαμι) για να περασουν, αν υποθεσουμε οτι παρουν τωρα τα 2 επομενα στην εδρα τους αλλαζει το πραμα, αλλα ποσο ευκολο ειναι κατι τετοιο; εχουν εγωισμο λεπρος κ γουειντ κ θα σκυλιασουν για το 2ο

Κακό ξεκίνημα σχετικά οι pacers. Ο Vogel δίνει τα περιφερειακά shoot στον bosh. Δε βρίσκουν ρυθμό , ενώ οι λεπροι τραβάνε τον Hilbert εκτός ρακέτας έξυπνα. Πολύ διαβασμένοι σήμερα. Κακά νέα ο Hilbert πήγε αποδυτήρια. Μακάρι να μην έχει τίποτα να δούμε καλή σειρά γιατί χωρίς το δεινοσαυρο δε μπορούν.

70-56 ημιχρονο για τους χιτ που σουταρουν με 63%.

αλλο ματς σε σχεση με τα προηγουμενα 2.οι αμυνες εχουν παει περιπατο κατι που συμφερει τους χιτ που εχουν το ματς στο ρυθμο τους.

πιστευω θα δουμε διαφορετικο δευτερο ημιχρονο με καλυτερες αμυνες.δυσκολα να συνεχισουν να σουτερουν με τετοια ποσοστα οι χιτ.

σκουρα τα πραγματα παντως για τους ινδιανους

αν γινει απο τωρα το break  χεσε μεσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

70 πόντους σε ημίχρονο , με 62% ευστοχία δε νομίζω να έχουμε ξαναδεί σε αγώνα playoff ανατολικής περιφέρειας για να μην πω συνολικά.

Μεγάλο μπάσκετ οι λεπροι. Όταν ζοριστουν αποδεικνύουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Άξιζε το ξενύχτι

Επεξ/σία από kosmasgr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...