Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά είναι. Δεν περίμενε κανένας από την Indiana ότι θα κάνει κίνηση να πάρει την μπαλα και τους έπιασε στον ύπνο. O καλύτερος αμυντικός της ομάδας την έκανε τη μλκία.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος αγώνας. Με triple double o Lbj και πάλι μια ανάσα απ'το να χάσουν οι Heat. Κάθε σεζόν και καλύτεροι οι Pacers. Πολύ πιθανό να φτάσει η σειρά στα 6-7 ματς.

Δημοσ.

τωρα το ειδα το ματσακιον..

κυρ vogel την επομενη φορα στην τελευταια επιθεση της ομαδας σου βγαλε τον πολ τζορτζ εξω..

παει και μου βγαζει τον χιμπερτ στην τελευταια αμυνα..

• Like 1
Δημοσ.

Η φάτσα του Χίμπερτ μετά το καλάθι του Λεμπρόν όλα τα λεφτά.

Τουλάχιστον και το Μέμφις και η Ιντιάνα έδειξαν ότι θα τα παλέψουν τα ματς.

Για την Ιντιάνα το περίμενα.

Το Μέμφις με διέψευσε για ένα δωδεκάλεπτο στο δεύτερο ημιτελικό, αλλά δεν ξέρω αν ξύπνησαν αυτοί ή κοιμήθηκαν οι Σπερς. Το Σάββατο θα δείξει.

Δημοσ.

Ετσι και ηταν ο Χιμπερτ στην τελευταια αμυνα,θα ειχαν νικησει οι Ιντιανα..

Μα πως εκανε τετοιο λαθος ο vogel?

Δημοσ.

καλά μη το δένεις και κόμπο.Ο Lebron στην τελευταία ενέργεια παίρνοντας την μπάλα έτσι όπως γύρισε είχε και εύκολο jump shoot απλά ειδε διάδρομο και μπήκε .

Δημοσ.

καλά μη το δένεις και κόμπο.Ο Lebron στην τελευταία ενέργεια παίρνοντας την μπάλα έτσι όπως γύρισε είχε και εύκολο jump shoot απλά ειδε διάδρομο και μπήκε .

το θεμα ειναι οτι στο jump shoot εχει περισσοτερες πιθανοτητες να αστοχησει απο το λει απ..και ο αλλος παει και μου βγαζει τον χιμπερτ..ε δηλαδη ανοιξαμε και σας περιμενουμε..

Δημοσ.

ποιος ξέρει. Κανείς δε μπορεί να μπει στο μυαλό του vogel. Εγώ πάντως δε μπορώ να βρώ λόγο που έμεινε έξω ο χιμπερτ.  Ισως ο vogel περίμενε shoot απο μέση απόσταση ή τρίποντο και ήθελε γρήγορη περιφερειακή άμυνα.

Δημοσ.

Δεν εβαλε τον Χιμπερτ γιατι ηθελε να εχουν την ευελιξια όλοι οι παιχτες της ομαδες να κανουν αλλαγες στα σκριν ωστε να εμποδισουν το σουτ, απο εκει και περα και με 2" να μενουν για να λήξει ο αγωνας θεωρω ότι είναι λαθος του αμυνώμενου να δωσει τοσο χώρο στον Τζεημς.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι έτσι το είδα και γω. 2 sec λογικό ο vogel να περιμένει περιφερειακό shoot. Πονηρός ο λεπρός όμως.

Δημοσ.

Ε πλέον ο Λεπρός έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο ο κερατάς. Ακόμα κι εγώ που μέχρι πριν 2-3 χρόνια τον έκραζα, ότι δεν κάνει για τις μεγάλες φάσεις, για clutch shots, για τελευταία περίοδο κλπ. τα έχω μαζέψει τώρα και δεν βγάζω κιχ. Εδώ έχει κάνει ολόκληρο Wade να φαίνεται πολύ μικρός μπροστά του. Περιμένω τώρα να δω τι θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι. Προσωπικά πιστεύω ότι είτε οι Λεπροί θα νικήσουν με 20 πόντους, είτε - το πιθανότερο- θα κάνουν το break οι Ινδιάνοι.

• Like 1
Δημοσ.

αν ειναι δυνατον μου επεσε η συνδεση στο τελος του 3ου δωδεκαλεπτου και εχασα 4ο και παρατα.ΕΛΕΟΣ

τεραστιο ματς.πολυ κριμα που δεν εγινε το break.πρεπει οπωσδηποτε να γινει στο επομενο αλλιως αντιο ζωη.

καλα ρε ιντιανα ειναι ποτε δυνατον ΜΕ 2 ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΛΕΙΑΠ??? :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

Δημοσ.

ποιος ξέρει. Κανείς δε μπορεί να μπει στο μυαλό του vogel. Εγώ πάντως δε μπορώ να βρώ λόγο που έμεινε έξω ο χιμπερτ.  Ισως ο vogel περίμενε shoot απο μέση απόσταση ή τρίποντο και ήθελε γρήγορη περιφερειακή άμυνα.

Δεν εβαλε τον Χιμπερτ γιατι ηθελε να εχουν την ευελιξια όλοι οι παιχτες της ομαδες να κανουν αλλαγες στα σκριν ωστε να εμποδισουν το σουτ, απο εκει και περα και με 2" να μενουν για να λήξει ο αγωνας θεωρω ότι είναι λαθος του αμυνώμενου να δωσει τοσο χώρο στον Τζεημς.

Η όλη ουσία se 2 posts. Δεν αφήνεις δεινόσαυρο με Μπος μέσα, τον ιδανικό εκτελεστή σε mid-range shots. Λες και δεν το'χουμε ξαναδεί στο μπάσκετ. Αυτό είπε λίγο πολύ και ο ίδιος στη συνέντευξη. Το θέμα είναι πως ο P.George στην προσπάθειά του να κλείσει για τα καλά το δεξί διάδρομο (που εκεί 90% πάει για μπούκα ο LBJ και δεν αντιμετωπίζεται) "κόλλησε" υπερβολικά στον King, προσποίηση-αριστερός διάδρομος και αντίο. Και είναι πολύ γρήγορος.

Μιλάμε για την ομάδα που πήρε τις κιλότες απ'τους "πολύ" Νικς. Απλά τα χώνουν τώρα στον Vogel γιατί εδώ που φτάσαν πρέπει να αποκλείσουν τους Heat. Άσχετα αν είναι υποδεέστεροι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...