Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αν εφταιγε ο Βινι για τις επιδοσεις της ομαδας....

θελω να πω οτι ενας κουκος (CP3) δε φερνει την ανοιξη..

Δημοσ.

Deandre Kafron!!!

απο χτες ελεγα να το ποσταρω το συγκεκριμενο, αλλα τελικα δεν το εκανα μιας και δεν νομιζω να υπαρχει κανενας φαν των κλιπεριων εδωμεσα!

Εγώ! Από τότε που πρωτοπήγε ο Griffin στην ομάδα. Ευχαρίστως θα υποστήριζα τους Clippers εναντίον των -αγαπημένων μου εδώ και 25 χρόνια- Lakers, τουλάχιστον μέχρι να πάρει πόδι ο μουστάκιας "Ιταλός".

• Like 1
Δημοσ.

ο οποιος γκριφιν ειναι ενας μετριος, πλην θεαματικος παιχτης.. τιποτε παρπαανω...

κι εγω τον γουσταρω καργα ειδικα κατι ποστερ σε περκινς, ιμπακα και λοιπους κακομοιρους.. αλλα ως εκει! δεν εχει κατι παραπανω να δωσει. δυστυχως.. αν δε δουλεψει το σουτ του δεν προκειται να βοηθησει ουσιαστικα τον CP3

Δημοσ.

Κι όμως με την κατάσταση που επικρατεί στους ψηλούς του ΝΒΑ, αυτοί που ανέφερες παίζει να είναι ανάμεσα στους... καλύτερους την παρούσα στιγμή (έστω και με κάποια δόση υπερβολής). Μη συγκρίνουμε με Duncan, Garnett και σία που είναι απ' τους καλύτερους όλων των εποχών.

Ο Blake μπορεί να μην είναι ο παίκτης που θα σου δώσει το δαχτυλίδι και να είναι αρκετά υπερπροβεβλημένος (ένεκα ΚΙΑ κλπ) αλλά εμένα μου αρέσει. Αν και ο πραγματικά αγαπημένος μου από τη νέα γενιά είναι ο Αγάπης.

Δημοσ.

νταξει, ειπα κι εγω γουσταρω blake καργα.. και deandre φυσικα...

παντως φετος δε δειξαμε καθολου τσαγανο. hands down ηττα απο ολες τις σοβαρες ομαδες στη regular season (Knicks, Miami, Spurs, Oklahoma) και στα playoffs με το που βρηκαμε μια ομαδα που εριχνε λιγο ξυλο, μας εκαναν καλα. φανηκαμε λιγο .... γατακια.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται χαρακτήρας και αυτός δεν φτιάχνεται μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ειδικά όταν δεν υπάρχει βάρος στη φανέλα (και λάβαρα στο ταβάνι). Αρκεί να μείνει ο CP3 και με 2-3 καίριες προσθήκες πιστεύω ότι στα επόμενα λίγα χρόνια θα καταφέρουν να παραμείνουν η πρώτη ομάδα του LA (λόγω και του επερχόμενου rebuild των Lakers) και μέσα στους 4-5 της Δύσης. Για να δούμε...

Δημοσ.

εναν σοβαρο ψηλο χρειαζομαστε, να κατεβαζει 15 ppg... και να παιζει λιγο καλυτερη αμυνα απο τον deandre. κι ας ειναι αυτος δευτερος..

επισης να μη φυγει καποιος εκ των barnes, crawford, bledsoe.. ειναι εξαιρετικοι!

Δημοσ.

Ωρε ματσαρα που θα γινει σημερα..... :-( Εγω θα συντονιστω στον Ρωσο,κανα αλλο με αγγλικη περιγραφη υπαρχει? γιατι τα ρωσικα μου χτυπανε τα αυτια :-D

Δημοσ.

Άστα να πάνε, κι εγώ κοντεύω να μάθω ρώσικα με όσους αγώνες έχω δει. Τουλάχιστον σε κάποιους βάζουν και δεύτερο stream ήχου με σκέτο γήπεδο αλλά δεν το κάνουν πάντα.

Δημοσ.

ωπα, κατσε, δεν ειναι τπτ σιγουρο ακομα,

μην ξεχναμε οτι 2-0 εχανε τα μεμφις απο τα κλιπερια,

οπως κ 2-0 κερδιζε ο αγ αντωνης την οκλα περσυ,

ειδαμε την καταληξη κ στα δυο ζευγαρια,

οποτε... υπομονη

δε γυρνανε συνεχεια τα 2-0.περσυ η οκλα ειχε 2 σουπερσταρ+χαρντεν και οποτε χρειαστηκε επιθετικα το πηραν πανω τους.

το μεμφις μπορει να εχει πολυ καλη αμυνα αλλα επιθετικα εχει μεγαλο προβλημα.κατι σαν το σικαγο δλδ.

μακαρι παντως να γινει το 2-2 να δουμε μεγαλη σειρα αλλα τα σπιρουνια δειχνουν καλυτερη ομαδα και λογικα ενα break θα το κανουν

αλλα και να μη το κανουν μαλλον θα περασουν

μεχρι τωρα ο αντωνης ειναι πρωτος σε ποντους στα πλαυοφς.

οποτε ειναι καλοι και σε αμυνα και σε επιθεση

αναμενουμε με τεραστιο ενδιαφερον το σημερινο.ευχομαι οι pacers να κανουν κανα θαυμα

• Like 1
Δημοσ.

Το βαρόμετρο ειναι ο Ραντολφ για μενα και μετα ο Κονλει. Ο 1ος ηταν ανύπαρκτος στον 1ο αγωνα και στο 1ο ημιχρονο του 2ου και οι Σπερς τους ειχαν διαλύσει, οταν ανέβηκε ισορρόπησαν την κατασταση, ο Κονλει πρέπει πέρα απο την οργανωση και τους 15ποντους του να περιορισει τη δημιουργια απο τον Παρκερ κατι που δεν εκανε με αποτελεσμα στο 2ο αγωνα ο Παρκερ να κανει προσωπικό ρεκορ στις ασιστ.

Δημοσ.

μεγαλο ματς μεχρι τωρα οχι απο την αποψη θεαματος αλλα πεφτουν κορμια μεχρι τωρα.πανε καλα οι ινδιανοι.

μερικα αθλια επιθετικα φαουλ τωρα προς το τελος παντως για 2 βασικους των ιντιανα που εχουν απο 3(ο ενας ο πρωτος σκορερ του ματς με 18)

Δημοσ.

Μεγάλο match. Πολλά λαθοι όμως. Το πήρε πάνω του ο λεπρος με εύκολο μπασιμο ... 9ο triple double σε playoff

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...