hashashin Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μακαρι αλλά προβλέπω οποιος κοιτάει επίμονα τον Λεμπρον να χρεώνεται με φαουλ.. Και κατι που σκεφτόμουν σήμερα, οι Πεισερς εδω και 20 χρόνια ειναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστουν στην Ανατολη, εχουν μόνο 1 τελικό με τους Λεικερς το 2002, αν θυμάμαι καλά αλλά παντα ειχαν εξαιρετικά ανταγωνιστικές ομαδες και παντα είτε υπερέβαλαν εαυτών στα π.ο. δίνοντας μας επικες σειρές με Μπουλς το 98 και Νικς το 94-95, επίσης παντα έρχονταν ως αουτσαιντερ αλλά οι αντιπαλοι τους έφτυναν αιμα για να τους περάσουν. Καλα ναι για Λεμπρον συμφωνω απλα ολο αυτο το μισος πισω απο το ονομα του και των Χιτ ειναι λιγο υπερβολικο(και το λεω εγω που ειμαι Βοστωνη).Απο ολες τις ομαδες που νικησανε παιξανε καλυτερα.Απλα ολους μας ενοχλει οταν η διατησια ευνοει καποιον.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλα να παθουν, ειχαν να επιλέξουν ανάμεσα στον Φιλ Τζακσον και τον Μπακάλη και επέλεξαν τον 2ο, ότι έπαθαν το αξιζαν, θα ηταν κριμα μαλιστα να αποκλειστουν από τα π.ο. και να τα ριξουν στον τραυματισμο του Κομπι, ετσι π.ο. με τους Σπέρς και το απόλυτο ρεζιλίκι. Καλα ναι για Λεμπρον συμφωνω απλα ολο αυτο το μισος πισω απο το ονομα του και των Χιτ ειναι λιγο υπερβολικο(και το λεω εγω που ειμαι Βοστωνη).Απο ολες τις ομαδες που νικησανε παιξανε καλυτερα.Απλα ολους μας ενοχλει οταν η διατησια ευνοει καποιον. Μωρε μια χαρα ομαδα έχουν αλλά να εχουν και τη διαιτησια με το μερος τους παει πολύ. 3
nikos21aek Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Απλά επειδή δεν χωνεύετε τον Λεμπρόν όλα τα σφυρίγματα υπέρ του τα δίνεται πιο πολύ σημασία. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα λέτε. Και ειδικά σε τελικούς NBA δεν πρόκειται να του χαρίσουν τίποτα. Εκεί πέρα ο καλύτερος θα κερδίσει. Αν τον σφύριζαν τόσο πολύ θα είχε πάρει παραπάνω πρωταθλήματα. 1/3 τελικούς NBA έχει. Μια λογική προστασία πάντως από τους διαιτητές την έχουν όλοι οι superstars (λογικό), πόσο μάλλον ο LeBron που αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίχτης του NBA. Ένα μεγάλο μέρος του προϊόντος που πουλάνε σε όλο τον κόσμο, είναι αυτός αυτή τη στιγμή. http://www.youtube.com/watch?v=mxPmL9Or2Xk 3
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 πολυ nba στον αραβα οσοι τον πιανουν: http://www.en.aljazeerasport.tv/Schedule βαλτε στο drop down φιλτρο basketball, καθε μερα nba, αλλα σε ωρες 3:30-4:00 ολα τα ματς
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ναι ρε, στον hotbird ειναι που ειναι κ η νοβα, θελει καταλληλο δεκτη ομως
Anubis13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ναι ρε, στον hotbird ειναι που ειναι κ η νοβα, θελει καταλληλο δεκτη ομως Nα με πληροφορησεις καταλληλα κυριε με πμ!
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ααχαχαχ, κατσε ρε, δυσκολη μερα με τοσους εορταζουμενους, χωρια που μου στερησες 2 κουπες μου θες κ πληροφορηση, α να χαθεις
nzeppos Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 15-5-18 ο Πάρκερ. Μωρέ μπράβο ο πάλαι ποτέ πελάτης του... Παπαλουκά; Άντε άλλη μια νίκη μέσα στο Μέμφις τώρα και θα δούμε μεγάλους τελικούς. Στους οποίους οι Spurs δεν έχουν χάσει ποτέ. 1
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ωπα, κατσε, δεν ειναι τπτ σιγουρο ακομα, μην ξεχναμε οτι 2-0 εχανε τα μεμφις απο τα κλιπερια, οπως κ 2-0 κερδιζε ο αγ αντωνης την οκλα περσυ, ειδαμε την καταληξη κ στα δυο ζευγαρια, οποτε... υπομονη 1
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7uKEdSAjqiw
Rabican Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Deandre Kafron!!! απο χτες ελεγα να το ποσταρω το συγκεκριμενο, αλλα τελικα δεν το εκανα μιας και δεν νομιζω να υπαρχει κανενας φαν των κλιπεριων εδωμεσα!
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μια χαρα; ειναι οι Κλιπερς, ειδικα τωρα που εστειλαν τον Βινι ελπιζουμε σε κατι καλύτερο.
kosmasgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Deandre Kafron!!! απο χτες ελεγα να το ποσταρω το συγκεκριμενο, αλλα τελικα δεν το εκανα μιας και δεν νομιζω να υπαρχει κανενας φαν των κλιπεριων εδωμεσα! XAXAXA τι έκανε το παλικάρι ρε ? Αμπαλος εντελώς. μεγάλο match σήμερα Οι λεπροί φοβούνται τον hilbert 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα