Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασχετο αλλα εβλεπα μεσω acestream στο ρωσικο καναλι το ματς και δειχνει καποια πλανα που λεγανε 'do not air' :P .Στα πλανα ηταν o Popovich να βριζει του διαιτητες . :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πανω που μειωσαν οι Μεμφις με μπομπες του Ποντεξτερ,εβαλε ενα 3ποντο ο Μανου και ενα ο Μπονερ συν ενα καλαθακι ακομα ο τζινομπιλι και τωρα αντε να επιστρεψουν απο την κολαση οι Μεμφις.

Έχει καλούς ρολίστες πια το ΣΑ.

Δεν μπορεί το Μέμφις να υπολογίζει πάλι ότι θα πάρει τη σειρά λόγο κούρασης των αντιπάλων, πρέπει να ρίξουν πιο πολύ ξύλο.

Έτσι είναι οι Spurs... Αφήνουν λίγο το γκάζι και μετά το πατάνε στο τέρμα. 2-3 ξεσπάσματα και στο τέλος κερδάνε.

Συμπαθητική ομάδα οι Grizzlies αλλά και που φτάσανε μέχρι εδώ (λόγω τύχης κατ εμέ) μεγάλη επιτυχία είναι για την ομάδα. Το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι μέρες ξεκούρασης πριν τους τελικούς για τα γερόντια του SA. :D

Γιατί η σειρά Heat - Indiana δεν θα είναι σύντομη. Και εκεί είναι που θα πέσει το ξύλο της αρκούδας από άμυνες. (γνώμη μου)

• Like 1

Γιατί η σειρά Heat - Indiana δεν θα είναι σύντομη. Και εκεί είναι που θα πέσει το ξύλο της αρκούδας από άμυνες. (γνώμη μου)

Μακαρι αλλά προβλέπω οποιος κοιτάει επίμονα τον Λεμπρον να χρεώνεται με φαουλ.. 

Και κατι που σκεφτόμουν σήμερα, οι Πεισερς εδω και 20 χρόνια ειναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστουν στην Ανατολη, εχουν μόνο 1 τελικό με τους Λεικερς το 2002, αν θυμάμαι καλά αλλά παντα ειχαν εξαιρετικά ανταγωνιστικές ομαδες και παντα είτε υπερέβαλαν εαυτών στα π.ο. δίνοντας μας επικες σειρές με Μπουλς το 98 και Νικς το 94-95, επίσης παντα έρχονταν ως αουτσαιντερ αλλά οι αντιπαλοι τους έφτυναν αιμα για να τους περάσουν. 

• Like 1

14/29 τρίποντα οι Σπερς. Αν και θυμάμαι τα 20 τουλάχιστον να είναι ελέυθερα. 

Βλέπω μέχρι και sweep στη σειρά αν δεν αλλάξει κάτι δραστικό στο Μέμφις. (Που τι να αλλάξει δηλαδή, πρώτος τους σκόρερ ήταν ο Ποντέξτερ σήμερα).

Κοίτα να δεις που θα παίξουν ξεκούραστα τα γερόντια τελικούς ΝΒΑ.

Μην μου θυμίζετε τους Λέικερς γιαί δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να γελάσω.

Πιο δύσκολα θα είναι για Ολυμπιακό-Παναθηναικό απέναντι σε Απόλλωνα και Ίκαρο απ' ότι ήταν για τους Σπέρς με τους Λεικερς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...