patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ρε νικο, σοβαρεψου ρε, στα ιδια θα πηγαινε κ παλι, ο rwb δεν εχει κ κανα τρομερο ποσοστο στα σουτ, καποια σουτ που πηρε ο ντουραντ θα τα παιρνε ο wb, και; δεν αλλαζει κατι, το μεμφις υπερτερουσε κ υπερτερει στην ρακετα, οπου η οκλα επισης δεν εχει τπτ, εκτος απο ιμπακα το χαος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 λεεπον, επειδή πολλά διαβάζω για τον βεστμπρουκ,τ ον νου σας γατάκια μην το πάρει κανείς στο φαντεζι και έχουμε θέμα :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ρε νικο, σοβαρεψου ρε, στα ιδια θα πηγαινε κ παλι, ο rwb δεν εχει κ κανα τρομερο ποσοστο στα σουτ, καποια σουτ που πηρε ο ντουραντ θα τα παιρνε ο wb, και; δεν αλλαζει κατι, το μεμφις υπερτερουσε κ υπερτερει στην ρακετα, οπου η οκλα επισης δεν εχει τπτ, εκτος απο ιμπακα το χαος Tέλος πάντων ότι και να πούμε τώρα δεν έχει νόημα. Δεν μπορώ να κάθομαι ούτε να συγκρίνω τον 6ο σκόρερ του NBA με 23 πόντους, 7.5 ασίστς και 5 ριμπάουντ με τον Fisher των 5 πόντων που τον αντικατέστησε, ούτε να συζητάω για το ότι ο Ντουράντ αν δεν έπαιρνε όλα αυτά τα σούτ ΙΣΩΣ και να μην ήταν κλαταρισμένος στο τέλος που να χάνει μέχρι και βολές. Θα δείς πόσο εύκολα θα φύγει το Μέμφις από τους Spurs. To Spurs-Warriors είναι ο τελικός της Δύσης. Ο νικητής περνάει και τελικό NBA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Αχ, φρίκη αυτό το πρόγραμμα των τελικών. Όλοι οι αγώνες 3-4 το πρωί και κανένα παιχνίδι Παρασκευή ή Σάββατο. Άντε μήπως μας κάτσει καμια Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος (που δεν θυμάμαι πότε πέφτει) και δούμε κανα κυριακάτικο αγώνα. Είχα την ελπίδα ότι θα έβλεπα έστω 1-2 παιχνίδια live. edit: άκυρο, η αργία είναι 24/6 άρα έχει να πέσει κατέβασμα και μαγνητοσκόπηση χωρίς έλεος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ρεμάλια ξενύχτι και σήμερα ? Το σκέφτομαι εγώ πάντως για melo vs δεινόσαυρο hilbert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Άντε, τελειώνει και το παραμύθι του Καρμέλου σήμερα. Αν και προσωπικά εύχομαι να γίνει έστω το 3-2 για να δούμε μερικά παιχνιδάκια ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ρεμάλια ξενύχτι και σήμερα ? Το σκέφτομαι εγώ πάντως για melo vs δεινόσαυρο hilbert θα δουμε μεχρι να τον βαρεθουμε κ να μας παρει ο υπνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Εγώ βαστάω ακόμα θα πετάξω κανα επεισόδιο απο καμοία σειρά στης 2 οπότε καπάκι να δω τον αγώνα. Θα ειναι καλός αγώνας πάντως , οι ινδιάνοι θα το κυνηγήσουν για να τελειώσουν την σειρά και να ξεκουραστούν εν όψει σειράς με Λεπρούς που θα πέσει πολύ ξύλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Αχ τα καημένα τα ματάκια μου τι βλέπουν πρωί-πρωί κι ακόμα δεν έχουν ξυπνήσει... - Καρμέλος 12/28 - Φέλτον 6/14 - Σμιθ 4/11 - Σούμπερτ 2/10 - Τσάντλερ 1/4 Και παρ' ολ' αυτά νίκησαν με 10 πόντους αφού οι Ινδιάνοι έκαναν σχεδόν διπλάσια λάθη και είχαν 19/33 βολές (ούτε η εθνική μας). Α ρε Ανατολή, ώρες ώρες είσαι ο βιασμός του μπάσκετ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Πάρκερ και Τζινόμπιλι 2/17 αλλά το ΣΑ ακόμη προηγείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Εγώ βαστάω ακόμα θα πετάξω κανα επεισόδιο απο καμοία σειρά στης 2 οπότε καπάκι να δω τον αγώνα. Θα ειναι καλός αγώνας πάντως , οι ινδιάνοι θα το κυνηγήσουν για να τελειώσουν την σειρά και να ξεκουραστούν εν όψει σειράς με Λεπρούς που θα πέσει πολύ ξύλο. εγω μονο κανα 2 επεισοδια σειρα ειδα, δεν τα ειχαν τα ματς οι δικοι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 hahaha Θα δούμε μεγάλα match Αγιο Αντώνη vs αρκούδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 ναι, συμφωνω, οβερ 5,5 σιγουρακι, μεχρι κ προκριση αρκουδων βλεπω εγω, εχουμε κοντρα με νικο, για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Κυριακή 10.30 το βράδυ, ετοιμαστείτε για το κοπάνι του αιώνα. Σπιρούνια - Αρκούδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 <p>Κυριακή 10.30 το βράδυ, ετοιμαστείτε για το κοπάνι του αιώνα. Σπιρούνια - Αρκούδια.</p> Οπου κοπανι ξυλικι?Πως και τοσο νωρις το ματσακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα