kosmasgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Οι Ινδιάνοι μπορούν γιατι έχουν καλή έδρα , παίζουν άμυνα και έναν δεινόσαυρο κάτω από τη ρακέτα 1
gas83 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ναι ρε συμφωνω, στην δυση θα ειναι η ματσαρα, στα αλλα δυο (τελικο ανατολικης κ τελικο γενικως) ελπιζουμε ιντιανα κ οποιος βγει απ την δυση να κοντραρει τους αλλους, εγω ελπιζω κ για το πρωτο, τα χουν τα θεματακια τους, τον wade δεν τον βλεπω σοϊ, δεν θελει κ πολυ να γινουν κι αυτοι σαν την οκλα με τον λεπρο να παλευει μονος του σαν τον ντουραντ διαφωνω. ο λεμπρον εχει(αν χρειαστει και ο wade δεν ειναι καλα) και τον bosh ως δευτερη επιλογη σκοραρισματος + τον allen + παρα πολλους καλους ρολιστες σουτερ που μπορουν να βομβαρδισουν ανα πασα ωρα και στιγμη. ο durant δεν εχει απολυτως τιποτα.μονο ο ibaka κατι κανει αλλα και αυτος ειναι ντεφορμε αυτη τη στιγμη 2
patrickdrd Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ναι ρε, συμφωνω, ειπα να αυτο-παρηγορηθω μπας κ γινει μαχη κ τους πεταξουν εν τελει εξω, πολυ θα το χαιρομουν, θα μ ακουγε η γειτονια 1
nikos21aek Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 διαφωνω. ο λεμπρον εχει(αν χρειαστει και ο wade δεν ειναι καλα) και τον bosh ως δευτερη επιλογη σκοραρισματος + τον allen + παρα πολλους καλους ρολιστες σουτερ που μπορουν να βομβαρδισουν ανα πασα ωρα και στιγμη. ο durant δεν εχει απολυτως τιποτα.μονο ο ibaka κατι κανει αλλα και αυτος ειναι ντεφορμε αυτη τη στιγμη Αν τραυματιστεί ο Wade, τους έχουν πετάξει εκτός τελικών με συνοπτικές διαδικασίες οι Pacers. Γιαυτό άλλωστε και ο Wade λογικά θα προφυλαχτεί στα επόμενα παιχνίδια με το Σικάγο. Γιατί το γνωρίζουν πολύ καλά ότι χωρίς όλη την ομάδα στον τελικό θα φύγουν. Όπως θα φεύγαν και πέρυσι αν δεν βάζαν από 40 πόντους με 100% ευστοχία οι Wade και Lebron. 1
hashashin Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αυτους του Pacers τους συμπαθω παρα πολυ.Εχουν πειθαρχεια,τσαγανο και βαζουν οπως φαινεται πανω απο ολα την ομαδα.Ακολουθουν με κομματικη προσηλωση τις οδηγιες στου προπονητη τους και ειναι αρκετα ωριμοι για την ηλικια τους .Ισως ειναι καλυτερα που δεν εχουν σουπερσταρ στην ομαδα,καμια φορα ο σουπερσταρ σου γυρναει μπουμερανγκ και μετα τρεχα γυρευε.
V for Vagelis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 @nikos: Δε νομίζω. Ο Wade αυτή τη στιγμή δε παίζει και κανένα τεράστιο ρόλο. Οπως ειπώθηκε, η ομάδα δεν είναι μόνο James και Wade. Περίπου εξίσου σημαντικό ρόλο στα playoff έχουν παίξει Bosh και Cole και ακολουθούν Allen και Andersen. Με Σπερς και Μεμφις θα δουμε οντως ματσαρες στη Δυση αν και δεν μπορω να αποφασισω ποια ομαδα μπορει να αντισταθει στο Μαιαμι, στην Ανατολη δεν το βλέπω ευκολο η Ιντιανα να φερει σοβαρη αντισταση στο Μαιαμι, της λειπει ο σουπερ σταρ που θα την κουβαλησει στα δυσκολα. Και στο Spurs-Warriors γίνονται ματσάρες απ τα λίγα που έχω δει. Είναι ίσως το πιο αμφίρροπο ζευγάρι στα μέχρι τώρα playoff και δε το έχω καθόλου σίγουρο ότι θα περάσουν οι spurs, αν και αυτό είναι το πιο πιθανό. 1
nikos21aek Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 @nikos: Δε νομίζω. Ο Wade αυτή τη στιγμή δε παίζει και κανένα τεράστιο ρόλο. Οπως ειπώθηκε, η ομάδα δεν είναι μόνο James και Wade. Περίπου εξίσου σημαντικό ρόλο στα playoff έχουν παίξει Bosh και Cole και ακολουθούν Allen και Andersen. Και στο Spurs-Warriors γίνονται ματσάρες απ τα λίγα που έχω δει. Είναι ίσως το πιο αμφίρροπο ζευγάρι στα μέχρι τώρα playoff και δε το έχω καθόλου σίγουρο ότι θα περάσουν οι spurs, αν και αυτό είναι το πιο πιθανό. Kαλά κάτσε να μην παίξει ο Wade στον τελικό Ανατολής και αν δεν φύγουν με 4-0, 4-1 το πολύ φτύσε με! Θα μαρκάρει ο George τον Bron, οι υπόλοιποι δεν μπορούν να κάνουν ζημιά και θα φύγουν με συνοπτικές. Πέρυσι αν δεν ήταν ο Wade θα τους είχε αποκλείσει η indiana. Βασικά αν δεν παίξει σήμερα o Wade, περιμένω να τους κερδίσει ακόμη και το Σικάγο και να πάει στα 6 παιχνίδια η σειρά. 1
V for Vagelis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μακάρι, αν και οι Pacers κόντρα στου Knicks ενδεχομένως να φαίνονται δυνατότεροι απ ότι πραγματικά είναι. Ομαδάρα μεν, αλλά δεν είχαν κανέναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο στα playoff μέχρι τώρα.
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ωραίος! Πλησιάζει επικίνδυνα αυτά τα αίσχη που φοράει κατά καιρούς ο Τζορντανέλης. Τα παρδαλά του Σακίλ όμως δεν πρόκειται να τα φτάσει ποτέ κανένας
gas83 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Αν τραυματιστεί ο Wade, τους έχουν πετάξει εκτός τελικών με συνοπτικές διαδικασίες οι Pacers. Γιαυτό άλλωστε και ο Wade λογικά θα προφυλαχτεί στα επόμενα παιχνίδια με το Σικάγο. Γιατί το γνωρίζουν πολύ καλά ότι χωρίς όλη την ομάδα στον τελικό θα φύγουν. Όπως θα φεύγαν και πέρυσι αν δεν βάζαν από 40 πόντους με 100% ευστοχία οι Wade και Lebron. ????????????? συνοπτικες διαδικασιες 4-0 4-1 λες με λεμπρον μεσα στα καλυτερα του μαλλον εισαι παρα πολυ υπερβολικος. εγω παντως θυμαμαι οτι οι pacers τους κοντραραν μονο στην αρχη παρα πολυ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο BOSH. οταν επανηλθε καπου στο 4 παιχνιδι αν θυμαμαι τους πηραν. με λιγα λογια θα τους ειχαν αποκλεισει μαλλον χωρις bosh μιας και δεν ειχαν και αλλους καλους ψηλους. οποτε απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ο wade βοηθησε παραπανω. συν οτι μεχρι τωρα ο ιδιος ειναι τραγικος αλλα το μαιμι πολυ καλυτερο ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ. τους ποντους του wade τους βρισκουν και απο αλλου και παιζουν και πολυ καλη αμηνα οταν χρειαστει ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ EDIT:ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ BOSH ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ(wade) ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ το διευκρινιζω μιας και δε μου αρεσει να λεω αρλουμπες Αυτους του Pacers τους συμπαθω παρα πολυ.Εχουν πειθαρχεια,τσαγανο και βαζουν οπως φαινεται πανω απο ολα την ομαδα.Ακολουθουν με κομματικη προσηλωση τις οδηγιες στου προπονητη τους και ειναι αρκετα ωριμοι για την ηλικια τους .Ισως ειναι καλυτερα που δεν εχουν σουπερσταρ στην ομαδα,καμια φορα ο σουπερσταρ σου γυρναει μπουμερανγκ και μετα τρεχα γυρευε. denver + pacers = no ring χωρις σουπερσταρ και γω τους συμπαθω αλλα οπως και να το κανεις ο μεγαλος παιχτης πιο πιθανο ειναι να βοηθησει παρα να σου γυρισει μπουμερανγκ Επεξ/σία 16 Μαΐου 2013 από gas83
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 κι εγω διαφωνω με gas για wade, ο wade τα ιδια εκανε κ περσυ, το παιζε στα πλεϊ οφφ, μεχρι που βρεθηκαν πισω στα ματς με την ιντιανα κ ξεσκιστηκε, ειναι απο τους παικτες με τον μεγαλυτερο (αν οχι τον μεγαλυτερο) μ.ο. ποντων μεσα στην ιντιανα, οταν πλησιασουν αυτα τα ματς θα το διαβασεις κ θα δεις, παιχνιδαρες εκανε μεσα εκει, κ μην ακουω αηδιες, δεν υπαρχει κανεις αντικαταστατης του, ουτε ο κοουλ, ουτε ο μπατιερ, βρηκε κ τα κανε με το σικαγο που τον αφηνε ελευθερο ο πρωτος, ο δευτερος ειναι ντεφορμε κ φετος στην ποστ σιζον, οπως κ περσυ, μονο στους τελικους επαιξε περσυ κ πεταγε τα 3ποντα σα φυστικια
gas83 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 κι εγω διαφωνω με gas για wade, ο wade τα ιδια εκανε κ περσυ, το παιζε στα πλεϊ οφφ, μεχρι που βρεθηκαν πισω στα ματς με την ιντιανα κ ξεσκιστηκε, ειναι απο τους παικτες με τον μεγαλυτερο (αν οχι τον μεγαλυτερο) μ.ο. ποντων μεσα στην ιντιανα, οταν πλησιασουν αυτα τα ματς θα το διαβασεις κ θα δεις, παιχνιδαρες εκανε μεσα εκει, κ μην ακουω αηδιες, δεν υπαρχει κανεις αντικαταστατης του, ουτε ο κοουλ, ουτε ο μπατιερ, βρηκε κ τα κανε με το σικαγο που τον αφηνε ελευθερο ο πρωτος, ο δευτερος ειναι ντεφορμε κ φετος στην ποστ σιζον, οπως κ περσυ, μονο στους τελικους επαιξε περσυ κ πεταγε τα 3ποντα σα φυστικια μα δε λεει κανεις οτι ο wade δεν ειναι παιχταρας η οτι δε μπορει σε καποια ματς να παιξει φοβερα.θα ηταν βλακεια να πουμε κατι τετοιο.μαλλον δε με καταλαβατε. εγω ειπα οτι μπορουν και χωρις τον wade αν χρειαστει επειδη ειναι καλυτεροι σαν ομαδα απο περσυ και πιο πληρης σε ολους τους τομεις το miami για το 2011-12 χωρις wade με λεμπρον ηταν στο 13-1 παντως
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 χμ, μικρες οι διαφορες θα ελεγα εγω, προς το καλυτερο, οκ, αλλα μικρες, ειναι σημαντικοτατος παντως για δαυτους κ δεν τους δινω την ιδια τυχη χωρις αυτον, αυτο λεμε
gas83 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 φυσικα.ειδικα αν ειναι υγιεις(που δεν ειναι ομως) εγω ομως κρινω με αυτα που βλεπω τωρα και τωρα ειναι σχεδον 3η επιλογη επιθετικα τουλαχιστον. ουτε μπορω να στηριξω τα επιχειρηματα μου στο τι εκανε περσυ στη σειρα ουτε ειμαι μαγος να ξερω τι θα κανει φετος. απλα τον βλεπω οτι δεν ειναι καλα αλλα οσο εχουν λεμπρον ειναι πρωτο φαβορι. απλα εγω τους δινω ιδια τυχη και χωρις αυτον διαφωνουμε ελαφρως βασικα απλα ψαχνουμε να βρουμε τροπους στο μυαλο μας για το πως θα αποκλειστουν μιας και τους μισουμε εγω παντως δυστυχως δε τον εχω βρει τον τροπο ειδικα με τους τραυματισμους των αλλων ομαδων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα