patrickdrd Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 χαχαχαχα, αφου ειπαμε ρε, εγω ειμαι ο γκρινιαρης κ@λογερος περα απο την πλακα, το ενδιαφερον νομιζω ειναι στην δυση κ ειδικα στο αγ αντωνης - golden state & οποιος περασει απο αυτους με το μεμφις, κατα τ αλλα μαϊαμι περναει κ παιζει με ιντιανα, οπως περναει κ μεμφις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 χαχαχαχα, αφου ειπαμε ρε, εγω ειμαι ο γκρινιαρης κ@λογερος <br><br>περα απο την πλακα, το ενδιαφερον νομιζω ειναι στην δυση κ<br>ειδικα στο αγ αντωνης - golden state & οποιος περασει απο αυτους με το μεμφις,<br>κατα τ αλλα μαϊαμι περναει κ παιζει με ιντιανα, οπως περναει κ μεμφις το Μεμφις αν έκανε καλύτερο τρειντ για τον γκει θα είχε πολλές ελπίδες, τώρα τα πράγματα είναι ζόρικα αλλα μπορεί να φτάσει τελικό κ να ζορισει πολύ το Μαιαμι με τους ψηλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Τι @@ δικαιώματα πήρε ο ΟΤΕ για το NBA ? Το ξέρουμε ότι το NBATV διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα για όλες τις χώρες που επιθυμούν να δείξουν το προιόν αλλά ο ΟΤΕ μάλλον θα πήρε το πακετάκι για την Ουγκάντα. Αν είναι δυνατόν να περιμένουμε 5 το πρωί να δούμε αγώνα HD , όταν στης 2 έχει Λεπρό vs Nate. Η διαφήμιση " το ΝΒΑ είναι εδώ" πρέπει να μετονομαστεί "το ΝΒΑ ειναι αλλού" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Τι? Το δείχνει άλλη ώρα σε HD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Οχι κανονικά δείχνει μόνο το memphis - Okc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν έχω δει ακριβώς το πρόγραμμα του ΟΤΕ (ούτως ή άλλως δεν έχω και δορυφορική) αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν θα δείξουν καν τον αγώνα του Λεπρού. Θα μεταδώσουν μόνο το 3-1 του Μέμφις (χαρ χαρ). Δεν ξέρω τι συμβόλαιο έχει συνάψει ο ΟΤΕ tv με το ΝΒΑ, πάντως σίγουρα δείχνουν περισσότερους αγώνες απ' ότι στο παρελθόν η Nova. Θυμάμαι την εποχή που το ΝΒΑ το είχαν παράλληλα η Nova με το -αλήστου μνήμης- Σπορ+ και αμφότεροι σπανίως έδειχναν πάνω από 2 αγώνες την εβδομάδα. Τουλάχιστον φέτος υπάρχει καθημερινή μετάδοση για τα περισσότερα παιχνίδια των playoff. Άσχετα αν για μένα Acestream και ξερό ψωμί. Ούτως ή άλλως οι ώρες είναι πιο απαγορευτικές και από τις τιμές του... Γερμανού (το είπα, δεν άντεξα). Περιμένω πως και πως τους τελικούς των περιφερειών, για να αρχίσω επιτέλους να κατεβάζω αγώνες και να τους βλέπω την επομένη το απόγευμα με την ησυχία μου (και κυρίως χωρίς διαφημίσεις και διακοπές, ο αγώνας θα κρατάει 70-80 λεπτά αντί για 3 ώρες). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Από το τίποτα ειναι καλά , αλλά ο κόσμος στης 2 μπορεί να δει πιο άνετα αγώνα από ότι στης 4:30 Τέσπα θα την βγάλουμε με live link.Στους τελικούς περιφερειών και finals κονσέρβα θα δείς ? μόνο live ρε. Εκτός αμα δε μπείς καθόλου να δεις τι έγινε και κατεβάσεις τον αγώνα χωρίς να ξέρεις τι έγινε. Εγώ δεν αντέχω έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αυτό κάνω τα 2 τελευταία χρόνια και μέχρι στιγμής μπορώ να πω το σχέδιο είχε μεγάλη επιτυχία. Εννοείται πως για δυο-τρεις βδομάδες απλά ξεχνάω τι σημαίνει ειδησεογραφικό/αθλητικό site μέχρι τις 9 το βράδυ. 9/10 φορές (τουλάχιστον) κατορθώνω να μην μάθω τι έγινε την προηγούμενη μέρα, οπότε απολαμβάνω τον αγώνα μια χαρά. Μάλιστα φροντίζω να μην δω καν τη συνολική διάρκεια του video που κατέβασα, ώστε να μην ξέρω αν θα πάει παράταση ή αν θα είναι ο τελευταίος αγώνας των τελικών (που συνήθως έχουν απονομές κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 XAXAXA δεν παίζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ναι ρε, δεν εχει κ αδικο το καλυτερο ειναι αυτο που κανει, εγω εχω προϊσταμενο που ασχολειται κ μπορει να την πατησω ειδικα τους τελικους βεβαια, οποτε μπορω live, αν κ δεν θα ξεχασω, δεν θυμαμαι αν σας το ειχα πει, το 2005 νομιζω ηταν, που ειχα παει παρισι κ εβαλα να γραψω τους 2 τελευταιους τελικους, επαιζαν σαν αντονιο - ντιτροϊτ κ ηταν μπροστα το ντιτροϊτ με 3-2, αλλα την πατησα γιατι σε ενα σεργιανι στο παρισι ειδα πρωτοσελιδο τον παρκερ, το κερατο μου μεσα, ελεος, αχχααχαχαχαχ δειχνει ο αραβας τον λεμπρο vs nate, ελπιζω να μην μας στησει, το nba tv (αρα κι ο (π)οτε tv) απ οτι βλεπω εχει αυριο στις 2 ιντιανα - νεα υορκη, βλεπω να κερδιζουν σημερα παντως μαϊαμι κ μεμφις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 patrickdrd όταν λες άραβας ,ποιο δορυφορικό κανάλι ακριβώς εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 jsc +3 φυσικα ρε, εντωμεταξυ δειτε αυτο: In this series, @MiamiHeat's Norris Cole has hit 16/20 (8/8 from 3). That's a 100% Effective FG%! http://twitpic.com/cqcjcv ελεος το @! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 εγω που έχω αποκωδικοποιητη NOVA μπορώ να το δω απο κάποιο κανάλι ελεύθερο κάπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 μπα, χλωμο σε κοβω, ελευθερα εχει ο τουρκος, αλλα ειναι στις 42 μοιρες, εσυ εισαι στις 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 αχ κρίμα...τελοσπαντων ευχαριστω για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα