KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δεν διαφωνω αλλα τουλαχιστον will get a shot και ποτε δεν ξερεις
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Βασικα με Αντονι καιγεται ο Γκαλινάρι που από οτι ακουω παει καλα.. Επίσης με Νταντονι δεν παιρνεις πρωταθλημα...
KaizerSoze Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Για το 1ο, ενταξει, επειδη τον ειδα και περσυ, ποιος Γκαλιναρι? Ο Τσαντλερ παει καλα γενικα και τον πιστευω ΥΓ. Για το 2ο δεν εχω να πω κατι
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ε θα βελτιωθει δε μπορει Καλα δεν ηταν για νο.5 του ντραφτ αλλα καποια στιγμη θα ανεβασει το παιχνιδι του.. Ο Τσαντλερ ειναι απο τις αδυναμιες μου οπως και ο Αμαρε.
billvwrulez Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Η Νοβα ξημερωματα Παρασκευης και Δευτερας 1η νικη αλλα ταβανι φετος τα πλευοφ για μας τους Νικς. ΑΝ γινει η κινηση Καρμελο και μαλιστα απο φετος, αλλαζει... Κανα site που να δειχνει live τους αγωνες ???
patrickdrd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 1) πιθανως εδω: http://atdhe.net/ 2) ριξε κανα ψιλο κ αγορασε το nba league pass, πληρωνεις 10-20 ευρω νομιζω το μηνα και βλεπεις οποιο παιχνιδι θελεις 3) τριτη και καλυτερη λυση νομιζω βαλε δορυφορικη, εχω βαλει εδω και κανα χρονο και ειδα ηδη live τα δυο πρωτα παιχνιδια του big-3 (αποψε θα τους δω με το ορλαντο) και οχι την σαβουρα που μας σερβιρει η ... ακατανομαστη, αληθεια ποσο ακριβα ηταν αυτα τα παιχνιδια;
KaizerSoze Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 3η φαπα σε 8 παιχνιδια για τους ψωνισμενους Χιτ Δεν τους χαλασε
patrickdrd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 λογικο, και ετοιμοι δεν ειναι σε καμια περιπτωση οσο τους εχω δει δεν παιζουν κ κανα σπουδαιο μπασκετ, ψαχνονται ακομα, αλλα εκτος αυτου το nba πρεπει να ναι το πιο ή απο τα πιο απροβλεπτα πρωταθληματα στον κοσμο, για την utah π.χ. τι εχεις να πεις, εκει που ηταν ανυπαρκτη στα τελευταια παιχνιδια κ εχανε απο πουθεναδες, παει και κερδιζει μεσα στο maimi; οτι ναναι πραγματικα, πολλα γινονται και για τα στοιχηματα, παιζονται τα απιστευτα στην αμερικη, πολυ βρωμια, παντως δεν βλεπω να κανουν μαξ 10 ηττες στην σεζον αν δεν στρωσουν
Tilemaxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ήταν που θα έσπαγαν το ρεκόρ των Μπούλς...
patrickdrd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 νταξει, ποτε δεν ξερεις, νωρις ειναι ακομα, οι big-3 ειναι παικτουρες (προσωπικα ειμαι wade-ικος πιο πολυ, το στυλακι αθλητης-μπασκετμπολιστας τυπου λεμπρον δεν μου καθεται καλα), αλλα σαν χημεια μεταξυ τους δεν εχουν ακομα και λογικο φυσικα, μην ξεχνατε οτι ο wade δεν εκανε προετοιμασια καθολου, σε κανα μηνα-δυο μηνες που θα δεσουν θα δειξουν τι μπορουν να κανουν, αν και παλι ειναι θεμα χημειας, δεν ειναι απολυτο αυτο, αλλα το λογικο ειναι να δεσουν και να μην παιρνει ο καθενας τους την μπαλα και να κανει οτι γουσταρει, δεν τους εχει κατσει καλα και το θεμα με τον κοουτς, τι να τους πει τωρα ο σπουλστρας; αυτοι χρειαζονται προπονητη τερας, ισως χωνεται ο πατ (ραϊλι) και κανει κουμαντο
privateer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 λογικο, και ετοιμοι δεν ειναι σε καμια περιπτωση οσο τους εχω δει δεν παιζουν κ κανα σπουδαιο μπασκετ, ψαχνονται ακομα, αλλα εκτος αυτου το nba πρεπει να ναι το πιο ή απο τα πιο απροβλεπτα πρωταθληματα στον κοσμο, για την utah π.χ. τι εχεις να πεις, εκει που ηταν ανυπαρκτη στα τελευταια παιχνιδια κ εχανε απο πουθεναδες, παει και κερδιζει μεσα στο maimi; οτι ναναι πραγματικα, πολλα γινονται και για τα στοιχηματα, παιζονται τα απιστευτα στην αμερικη, πολυ βρωμια, παντως δεν βλεπω να κανουν μαξ 10 ηττες στην σεζον αν δεν στρωσουν Λίγα για την utah
KaizerSoze Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Eπειδη δεν εχει τυχει να ξενυχτησω ακομα στη Νοβα, να ρωτησω...οταν η Νοβα λεει οτι θα δειξουμε το ταδε ματς 03:00 Παρασκευης, εννοουν Πεμπτη προς Παρασκευη, ετσι? Οχι Παρασκευη προς Σαββατο
olympiakos4ever Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια στο σκαι τι εγινε φετοσ γτ δεν διχνι πια καθε κιριακι ? η ασ μου πι κανεισ αυτο το νβα πασσ διδ στιν τν θα νλεπο τα παιχνδιδια η πσ ?
patrickdrd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Eπειδη δεν εχει τυχει να ξενυχτησω ακομα στη Νοβα, να ρωτησω...οταν η Νοβα λεει οτι θα δειξουμε το ταδε ματς 03:00 Παρασκευης, εννοουν Πεμπτη προς Παρασκευη, ετσι?Οχι Παρασκευη προς Σαββατο ακριβως, ξημερωματα παρασκευης ρε παιδια στο σκαι τι εγινε φετοσ γτ δεν διχνι πια καθε κιριακι ? η ασ μου πι κανεισ αυτο το νβα πασσ διδ στιν τν θα νλεπο τα παιχνδιδια η πσ ? στο pc φιλε, εκτος αν το συνδεσεις με tv φυσικα, αν προτιμας να τα βλεπεις στην tv, βαλε δορυφορικη
KaizerSoze Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ακριβως, ξημερωματα παρασκευης Καταλαβα...αρα δεν κανουμε δουλεια μεσοβδομαδα. Ποιος θα ξημερωσει Παρασκευη που ειναι εργασιμη Της Κυριακης κατι γινεται γιατι Σαββατο βραδυ παιζει να ειναι κανεις ξυπνιος 3 τα ξημερωματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα